Letnje gume
Re: Letnje gume
Mogu. Ja sam te simptome imao kad su ove sto su sad nazad bile napred. Uglavnom tresu na 130, a na 140 prestanu. Na balans mašini su savršene sve 4. Hunter bi verovatno našao uljeza.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Dag hoce da kaze da ne mogu na jednom asfaltu da tresu a na drugom da ne tresu odnosno da ako se to desava to nije do guma, ako sam dobro shvatio.
Inace, balansirao sam ih naravno...
Inace, balansirao sam ih naravno...
Očigledno mogu, jer sam imao taj slučaj. Ako je blago neravan asfalt može da razbije interferenciju, to je bar neka moja teorija. Uglavnom su tresle 120-130, ispod i preko ne. Putna brzina je i tako za nijansu veća, tako da nije bio neki problem te ga nisam rešavao. Otišao sam jednom u Conning na reklamaciju, ali sve gume su bile super. Mislio sam da je do distancera, ali očigledno je da nije kad je stvar rešena rotacijom.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Na istoj brzini ne mogu cas da tresu cas da netresu,to je do asfalta,pogotovo se primeti na auto putu kroz grad,od konjarnika do auto komande ne trese,od auto komande do gazele tresu i posle gazele opet ne trese.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Taj deo od AK do Gazele je katastrofa, uvek se istripujem iako znam da je put takav.
Posetite www.garaza.rs !
Isto imate i na novom obrenovačkom putu prema Ostružnici, kad se prodje skretanje/nadvožnjak za lazarevački drum. Sitne pravilne neravnine sve do semafora kod Železnika, k'o da su koristili guseničar umesto valjka 

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Upravo sve to sto ste naveli. Ili trese ili ne trese. Sve ostalo je do asfalta tj podloge.
Stavio letnje... Potrošnja da se uplašiš, buka kao guseničar. Još uvek gajim nadu da će biti tiše kad otoplo stvarno (8 stepeni je bilo jutros). Barem drže ko pegla i auto izgleda ponovo bjutiful. 159 je smešna ko bioskop otpozadi sa 205mm širinom guma, pogotovo na distancerima. Kao rahitis da ima. 225+ mora u ovom setupu.
Apsolutno je vreme za nove, iako još ima šare. Još uvek nisam odlučio šta ću da stavim, mnogi autsajderi su veoma napredovali 2013 i 2014 godine po najnovijim testovima. Pojavila su se imena koja nisam u životu čuo, niti bi mi palo napamet. Npr, Sava Intensa UHP, svaka čast Slovencima. Pojavile su se i neke indijske Apollo 4G gume, takođe po svim parametrima korektno skroz. Fulda je dobra, ali izgleda da mnogo ždere goriva i kratko traje, ali ostali parametri na nivou...
Da li još neko pravi plan za nove letnje, da se malo usaglasimo?
Apsolutno je vreme za nove, iako još ima šare. Još uvek nisam odlučio šta ću da stavim, mnogi autsajderi su veoma napredovali 2013 i 2014 godine po najnovijim testovima. Pojavila su se imena koja nisam u životu čuo, niti bi mi palo napamet. Npr, Sava Intensa UHP, svaka čast Slovencima. Pojavile su se i neke indijske Apollo 4G gume, takođe po svim parametrima korektno skroz. Fulda je dobra, ali izgleda da mnogo ždere goriva i kratko traje, ali ostali parametri na nivou...
- ivancho
- Kontakt:
Malo smo se igrali
(inace gume je donela stranka, da ne bude da proragiramo noname brendove
)

zavisi šta očekuješ od gume....nidza napisao:Stavio letnje... Potrošnja da se uplašiš, buka kao guseničar. Još uvek gajim nadu da će biti tiše kad otoplo stvarno (8 stepeni je bilo jutros). Barem drže ko pegla i auto izgleda ponovo bjutiful. 159 je smešna ko bioskop otpozadi sa 205mm širinom guma, pogotovo na distancerima. Kao rahitis da ima. 225+ mora u ovom setupu.
Ja uzeo za Alteu 4 nove Fulde Sportcontrol 225 45 17 preko Daga. Proizvedene sredinom marta 

Kako ce se pokazati videcemo...
Tapatalk Post

Kako ce se pokazati videcemo...
Tapatalk Post
za koji auto je ovo?ivancho napisao:Malo smo se igrali(inace gume je donela stranka, da ne bude da proragiramo noname brendove
)
ima vece felne od mene

drugar vozi ove durun 255/35/20 i hvali ih kao da su premium

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
- ivancho
- Kontakt:
Nikada ne bi pogodio za koji su auto.

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Da l' da bacam ostatke sirovine il' da napravim testenine?