Dueli u klasama
Re: Dueli u klasama
Nisam ja ni u šta uskočio već mi je otac kupio pošteno zarađenim parama. Meni spočitavaš za polovnu mečku i oštećenja od grada a voziš dve godine stariji auto sa xx km u ko zna kakvom stanju. Ja nisam morao da pišem o kvarovima. Mogao sam da ćutim i pričam kako samo sipam ulje i teram ali sam za razliku od nekih iskren i pišem šta se dešava sa autom koji vozim.
Stavljam raspravu ad acta nema smisla idem da uspevam sina imam bitnijih stvari u životu od "merenja."
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Stavljam raspravu ad acta nema smisla idem da uspevam sina imam bitnijih stvari u životu od "merenja."
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kakav karavan, kakvi bakraci

sad jos bolje nalezu zadnji tockovi. A pri 300km/h polako i izlece sa autobahn-a
.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Primetio sam naravno, zato me izmedju ostalog i zanima da li neko nesto vise zna.
Ako je bio blago deknut napred (= zamenjen branik / farovi) ne smeta mi mnogo. Samo da nije jace havarisan.
Ako je bio blago deknut napred (= zamenjen branik / farovi) ne smeta mi mnogo. Samo da nije jace havarisan.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Na koje zazore mislite? Ne izgleda mi ništa čudno na toj slici, mada i nije neka rezolucija da se vidi dobro. Ovo što ima veći prostor iznad fara mi deluje da tako treba.
Jest možda malo, vidi se na desnoj strani slike da hauba ne naleže na krilo idealno(mora da se zumira). E sad to je vrlo verovatno neka sitnica al ko će ga znati. Inače po mojoj proceni nov je koštao oko 36,000 verovatno plaćen 34. Garancija do jula i to je to.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Sitnica na premium klasi, nema ni dvozonsku klimu?
A šta te tačno privlači na ovom primerku?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Re: AW: Dueli u klasama
Svidja mu se aftermarket "dekoracija" enterijera 

Ovo je klotara sa sport line paketom... sumnjam da je placen vise od 30k.ftj napisao:Inače po mojoj proceni nov je koštao oko 36,000 verovatno plaćen 34.
Poslednja izmena od Floyd u 11 Apr 2014, 13:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Možda ga baš briga što putnici pozadi neće imati odvojenu duvalicu? A to drugo pitanje je malo uopšteno, kao kad bi tebe neko pitao šta tebe tačno privlači na civicu sedanu?Ji 4Tze napisao:Sitnica na premium klasi, nema ni dvozonsku klimu?
@floyd
Jesam malo preterao sportline je 2,500, tempomat je oko 400 valjda i sigurno ima još koja sitnica tako da kad se doda na osnovnu cenu od 30,590 ispada verovatno 34,000 a delta obično da popust par hiljada na vozilo sa lagera.
Zar nije dvozonska levo - desno a ne napred -nazad?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Jeste al bez dvozonske nema duvalice pozadi a to levo desno ne znam da li je iko ikada upotrebio.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Zgodno je kad upeče sunce sa jedne strane, tad suvozač može drugačije da podesi od vozača. Nije stvar bez koje se ne može ali nije ni da nema primenu. Kod mene u CR-V-u žena često podesi sebi malo manje ili više, kako joj kad odgovara.