A zaostale se slazem.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Sudije odpisi jer oni najmanje rade svoj posao.
A zaostale se slazem.
A zaostale se slazem.
Ja mislim da i većina sudija, pogotovo prekršajni, rade punom parom. A sad, koliko ih mi volimo - to je druga stvar 
Da sudije rade svoj posao mi bi bili uredjea drzava, a ne banana republika.Da rade svoj posa na obicnim smrtnicima,a ostale tretira kao polarne medvede.
Što se tiče njihove stručnosti , korucije, pristrasnosti i ostalog to je druga priča i svakako slika celog društva. Većina sudija su sigurno vredni i pošteni ljudi.
Ja se bojim da je obrnuta situacija, jer da je vecina dobra i postena preovladala bi nad ovom drugom stranom, pa bi se mozda i doveli u red.Temelj svake drzave je pravosudje a mi smo nas temelj davno srusili.
Velja napisao:Što se tiče njihove stručnosti , korucije, pristrasnosti i ostalog to je druga priča i svakako slika celog društva. Većina sudija su sigurno vredni i pošteni ljudi.
Postoji doba u covekovom zivotu, kada se svi nadjemo u situaciji da stanemo pred sudiju (pa makar to bila i ostavinska rasprava). Tada se seti ovih reci koje si napisao...
Pa bio sam u toj situaciji i nemam loše iskustvo.
Jbg, kokoš ili jaje? Već se na Pravnom regrutuju partijski poslušnici koji posle presudjuju po nalogu. Onda ispada da društvo projektuje svoju bolest na sudstvo, a onda nam je vraćaju metastaziranu.kapor napisao:Ja se bojim da je obrnuta situacija, jer da je vecina dobra i postena preovladala bi nad ovom drugom stranom, pa bi se mozda i doveli u red.Temelj svake drzave je pravosudje a mi smo nas temelj davno srusili.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sad citam na Blicu, za onaj Tomic dzip sto slupali, pise posto je auto pravljen u Brazilu delovi su dosta skupi.... Otkad se Brabus Mecka pravi u Brazilu wtf....
Svaki Ml i Gl se pravi u Severnoj,i Juznoj Americi. Ali u Meksiku,a ne Brazilu.
A Brabus ne pripada Mercedesu.
Sent from my HTC One using Tapatalk
A Brabus ne pripada Mercedesu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
Znam da ne pripada Mercedesu, ali nisam imao pojma da ih prave u tamo
Mislio sam da rade u Nemackoj.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kako ti je metnem vec pokazao,brabus je iz Nemacke,ali je tuner,i kola se tuniraju svuda gde imaju predstavnika,kao kod nas Botta.H4wkeye napisao:Znam da ne pripada Mercedesu, ali nisam imao pojma da ih prave u tamoMislio sam da rade u Nemackoj.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- H4wkeye
Aaa, sad razumem

RTB Bor zaposlio 500 za dan
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=837249
Poručio luks „audi“ pa ga smenili
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=837231
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Što smeniše čoveka? Nije čak ni naručio premijum marku? 
Nego videh danas da je Neša Galija narodni poslanik. Nemam ništa lično protiv njega, i kakvi su ulazili u parlament on je premija, ali mi je u totalnom neskladu i pogiboh od smeha kad sam ga video sa razdrljenom kravatom.
Sent using Tapatalk
Nego videh danas da je Neša Galija narodni poslanik. Nemam ništa lično protiv njega, i kakvi su ulazili u parlament on je premija, ali mi je u totalnom neskladu i pogiboh od smeha kad sam ga video sa razdrljenom kravatom.
Sent using Tapatalk
Širim haos!