Zvukovi automobila (Exhaust sounds)
Re: Zvuk iz auspuha koji najviše volite
jel cuo mozda neko nesto o FOX izduvima?
http://www.fox-sportauspuff.de/
razmisljam da porucim za A5 quad izduve, voleo bi da se malo lepse cuje, ali ne i da mi se dere na autoputu na visokim obrtajima da ne mogu da vozim
http://www.fox-sportauspuff.de/
razmisljam da porucim za A5 quad izduve, voleo bi da se malo lepse cuje, ali ne i da mi se dere na autoputu na visokim obrtajima da ne mogu da vozim

Re: Zanimljivi oglasi
dizel i neverovatan zvuk...
sportski benzinac i ekonomicna voznja...
sve to ide jedno sa drugim
sportski benzinac i ekonomicna voznja...
sve to ide jedno sa drugim

pa koji motor je bolji po tebi za A5, ako izuzmemo novi S5 koji je 3.0TFSi?starac vujadin napisao:Da batalimo koncepcijsko i "filozofosko" razmimoilažnje oko toga da li je dizel za kupe ili nije, na osnovu čega otkud znaš/procenjuješ da 3.0 TDI najbolje "nosi" tu karoseriju?
stari S5 V8 nema sta da trazi, em trosi kao tenk, em lagano moze da ga opere cipovani 3.0TDi

@dragan... ja sam vozio 3.0TDI sa miltek izduvima i mtm chipom, zvuk je takav da nikda ne bih rekao da je dizel... novi A8 4.2TDi takodje ima bolji zvuk od vecine benzinaca..
od koje vecine benzinaca, kao moj u fokusu?
benzinski motor odredjene klase i kategorije ce uvek imati bolji zvuk od adekvatnog dizel motora.
da ne trazis egzotiku, namoli saleta da te provoza u civicu, da malo postavis vislje te standarde

benzinski motor odredjene klase i kategorije ce uvek imati bolji zvuk od adekvatnog dizel motora.
da ne trazis egzotiku, namoli saleta da te provoza u civicu, da malo postavis vislje te standarde

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne znam ja koji je najbolji motor. Ti si doktor za A5, ne ja.
Potrošnja je nebitan parametar kako neki motor "nosi" neki auto.
Čipovan TDI je takođe nebitan za poređenje...onda možemo da uvedemo u priču i Opel Corsu bimoto koja opere i RS5.
Ne vidim za sada zašto bi baš 3.0 tdi bio najbolji motor koji pruža najbolju vožnju u A5....

Potrošnja je nebitan parametar kako neki motor "nosi" neki auto.
Čipovan TDI je takođe nebitan za poređenje...onda možemo da uvedemo u priču i Opel Corsu bimoto koja opere i RS5.
Ne vidim za sada zašto bi baš 3.0 tdi bio najbolji motor koji pruža najbolju vožnju u A5....
pa ako se uvopste ne uzima u obzir cena, potrosnja, odrzavanje svakako je najbolji RS5 

Kad smo vec kod zvuka. Juce na ulici ispred kancelarije stoji Porsche 911 i pored Benltey Continental, vidim dolaze vlasnici... Otvorim prozor i slusam.
Prvi porsche, brrmmm, blammm, klan klang klang, serpe lonci, serpe lonci
Pali se Bentlisa sledeci, samo jedno kratko i jasno duboko Brrrrmmm i potom tisina. Joj kako volem bentlisu
Prvi porsche, brrmmm, blammm, klan klang klang, serpe lonci, serpe lonci

Pali se Bentlisa sledeci, samo jedno kratko i jasno duboko Brrrrmmm i potom tisina. Joj kako volem bentlisu

Re: AW: Zanimljivi oglasi
Ta prica o zvuku postaje smesna. Nit svaki benzinac rezi kao Maser, nit svaki dizel klepece kao G2. R6 i V6 dizeli imaju odlican zvuk... da ne pricam tek o V8 dizelu u A8 
Meni se zvuk R4 dizela ne svidja ali mi se isto tako ne svidja ni zvuk bilo kog R4 benzinca... bar ne toliko da padam u trans kad ga cujem.

Meni se zvuk R4 dizela ne svidja ali mi se isto tako ne svidja ni zvuk bilo kog R4 benzinca... bar ne toliko da padam u trans kad ga cujem.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
I ja bih rekao. Nekad najjača verzija jednog modela nije najbolja za vožnju, ali u ovom slučaju rekao bih da jeste.ADrei napisao:pa ako se uvopste ne uzima u obzir cena, potrosnja, odrzavanje svakako je najbolji RS5
Eh ta honda uz sve se mesa.dragan napisao:od koje vecine benzinaca, kao moj u fokusu?![]()

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ma dizel nema šta da zvuči, tj. ima 2-3 hiljade obrtaja i to je to. Da može, ne bi ga emulirali u kabini.
nema šta da pukne, kako ne kapirate... nema eksplozije, detonacije, isparenja od nafte nisu eksplozivna.. Naftom može vatra da se potpali i to je to
A naravno da se Honda meša jer im vrhunski zvuče agregati i u skupim i u jeftinim vozilima.
nema šta da pukne, kako ne kapirate... nema eksplozije, detonacije, isparenja od nafte nisu eksplozivna.. Naftom može vatra da se potpali i to je to

A naravno da se Honda meša jer im vrhunski zvuče agregati i u skupim i u jeftinim vozilima.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Re: AW: Zanimljivi oglasi
Honda VTEC, tri mesta prazno pa Aventador 

Floyd napisao:Honda VTEC, tri mesta prazno pa Aventador

Floyd napisao:Ta prica o zvuku postaje smesna. Nit svaki benzinac rezi kao Maser, nit svaki dizel klepece kao G2. R6 i V6 dizeli imaju odlican zvuk... da ne pricam tek o V8 dizelu u A8

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vise je do toga kako je izduv uradjen nego do kubikaze motora.
Meni je npr ferarijev zvuk smesan, al zato su mi americki muscle car cista perverzija.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Meni je npr ferarijev zvuk smesan, al zato su mi americki muscle car cista perverzija.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!