Gde mogu da kupim .... ?
Re: Gde mogu da kupim .... ?
Sto bi farbao, pukne foliju za 500 kinti i zavrsio je sa time...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zato sto i na foliji ostaju tragovi istih tih kamencica / rizle i ruzno je.
Da treba tako svi bi drzali automobile u kurtonima...
Da treba tako svi bi drzali automobile u kurtonima...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bolje folija nego ono crno govance za koje Steva pita...
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Kontakt:
To je tek za zatvor

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A zaštita za mobilni?
- Delija
- Kontakt:
Ako mislis na foliju - ako je dovoljno kvalitetna moze da prodje, jedino sto jos nisam naisao na foliju koja se ne masti osetno vise od stakla.
Eh sad pa kako to može a folija na haubu ne može? Čak ćeš pre primetiti foliju na mobilnom nego na haubi.
- Delija
- Kontakt:
Nisam nigde video da je folija na autu idealno postavljena iliti cim se priblizim malo primecujem je. Sjaj sa folijom nije isti kao kada je nema. Podloznija je ostecenjima i ogrebotinama od laka i ista se vide iz aviona. Na udarce rizle se i cepa i ne lici ni na sta.
Na telefonu je ekran idealno ravna povrsina (ili eventualno blago zakrivljena samo po jednoj osi) i mnogo lakse se folija idealno lepi na istu.
BTW, nisam pristalica folije ni na telefonima.
Na telefonu je ekran idealno ravna povrsina (ili eventualno blago zakrivljena samo po jednoj osi) i mnogo lakse se folija idealno lepi na istu.
BTW, nisam pristalica folije ni na telefonima.
Ja mislim da su te folije extra stvar, stavio sam je na Punta, na branik, i to je super sve ispalo.
Takodje sam je stavio i iznad zadnjih tockova, gde ih fabricki stavljaju mnogi proizvodjaci.
7 godina je garancija, jeftino je i neprimetni, sta jos treba
Uzima se specijalna folija za tu namenu, ojacana i jedina svrha joj je da zastiti lak, od kamenja...
A savrseno se montira, onoliko koliko je monter sposoban da to uradi.
Jedino sto prilikom skidanja, ako se vec skida, lose lakiran auto, moze da pretrpi skidanje laka...
Ja nisam ni nameravao da ih skidam.
Takodje sam je stavio i iznad zadnjih tockova, gde ih fabricki stavljaju mnogi proizvodjaci.

Uzima se specijalna folija za tu namenu, ojacana i jedina svrha joj je da zastiti lak, od kamenja...
Jedino sto prilikom skidanja, ako se vec skida, lose lakiran auto, moze da pretrpi skidanje laka...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ali videla bi se gornja ivica folije na haubi
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
+1Delija napisao:Ne treba se time zezati. Kad postane "kriticno" ofarba se i gotovo.
ili to ili menjas auto

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jbg, u Ameici se skupa kola cesto komplet ili parcijalno uvijaju u foliju. Ako njima ne smeta, ni meni ne bi smetalo na nekom smrtnickom transportnom sredstvu. No dobro, svi voledu svoje da arce na svoj nacin i to je sasvim ok.
Evo, videh detalj, pa da postavim, ja ovde ne vidim tragove rada.
http://www.youtube.com/watch?v=Wepv3qQe33Q
Evo, videh detalj, pa da postavim, ja ovde ne vidim tragove rada.
http://www.youtube.com/watch?v=Wepv3qQe33Q

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pa ne bi se poznavalo ako se cela hauba oblepi,ali ako zalepi samo 2-3cm na prednjem delu videce se ivica dokle je folija
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Odlična stvar, ja sam zalepio tu Stone protect ili kako već foliju na pragove, na najistaknutija mesta, a branik je baš otporan, nema nigde ni tačkicu, dok je hauba načeta na par mesta, i tu sam hteo da zalepim ali nisam. To se ni ne vidi, a štiti auto žešće.Bax napisao:Ja mislim da su te folije extra stvar, stavio sam je na Punta, na branik, i to je super sve ispalo.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ako hoce kvalitet, samo Oracal Stone Guard.
Ja sam duzni metar platio malo iznad 1000 din, pravio sam sebi zastitu nalik fabrickim na rubovima pozadi. U planu mi je da zalepim i na zadnji branik, na deo koji je pri gepeku (tu se grebe bas ako se cesto nesto utovara/istovara).
Ja sam duzni metar platio malo iznad 1000 din, pravio sam sebi zastitu nalik fabrickim na rubovima pozadi. U planu mi je da zalepim i na zadnji branik, na deo koji je pri gepeku (tu se grebe bas ako se cesto nesto utovara/istovara).