Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Cime dezinfikovati namestaj? Najverovatnije cu uzeti iz salona neku ugaonu pa bi valjalo to malo procistiti. Za naslon ruku je eko koza, a u sedalnom delu je neki materijal slican somotu.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Gradsko zelenilo.McGruja napisao:Ma ko ce ovde da isplati stetu?
Prošle godine mom drugaru palo drvo i isplatili mu kompletnu štetu.
Never Say Never Again
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Upravo, oni uvek isplate.
Ali na javnim povrsinama... npr. ako parkiras u dvoristu neke zgrade, oni nisu nadlezni nego ces morati da se natezes sa kucnim savetom. 

Plaćaju štetu samo u slučaju da je duvao vetar slabiji od 18 m/s (po nekim podacima 17,2 m/s odnosno 62 km/h) Ako je duvao jači vetar onda nisu krivi jer je u pitanju oluja odnosno elementarna nepogoda.
Vozim se ja tako od Kikinde ka Horgosu i istrca mi srna ispred auta u sred bela dana.
A uvek sam se smejao kad vidim onaj znak za divljac na putu, nisam verovao da se to desava
A uvek sam se smejao kad vidim onaj znak za divljac na putu, nisam verovao da se to desava

Dobro da je protrčala. Ja sam pre mesec dana na auto putu naleteo na nekog ogromnog psa koga je neko udario, kad sam izašo iz krivine u preticanju bio je u sred moje trake. Pokupio sam ga šus plehom, sreća da nije ništa oštetio, ali se krv i meso zalepilo za vreo motor i auspuh, i užasno smrdelo. Sreća, na 30tak km od Niša, odmah odvezo na puškiranje da skinem šta može. Nešto je ostalo, pa sam posle toga vozio i na pranje motora...
A devojka mog druga je naletela prošle godine Bubom, morala je da menja branik, maglenku i još ponešto...
A devojka mog druga je naletela prošle godine Bubom, morala je da menja branik, maglenku i još ponešto...
Ma srne i ta cuda su najgori, visoki su, ako ih udaris autom telo direkt ide na haubu i soferku...
Sreca pa ne vozis po sloveniji. U nekim krajevima ih vidis cesce od postara.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
http://youtu.be/-eXUnZrykDY

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Mislite li da je ovo seljana?

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!