Mobilne telekomunikacije
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Mobilne telekomunikacije
Mozda bi drugaciji osecaj bio da si drzao crni/teget. Crni telefoni imaju bolju plastiku od belih... odlican primer Nexus5 i Note3, ne mogu da se porede beli i crni modeli.
One M8 je bolji uredjaj, ali ce sigurno S5 biti dobro prodavan uredjaj, jer imaju odlican marketing.
G2 i dalje najbolja kupovina, skoro duplo jeftiniji sa istim hardverom.
Sent from my LG mobile
One M8 je bolji uredjaj, ali ce sigurno S5 biti dobro prodavan uredjaj, jer imaju odlican marketing.
G2 i dalje najbolja kupovina, skoro duplo jeftiniji sa istim hardverom.
Sent from my LG mobile
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Dzabe mu kad je ruzan i plastikaner najgori.
Ja hteo iz fazona da predjem na M8, ali ne mogu nikako na 5" telefon, cekam Max 2, pa sem ako ga N4 bas ne odere eto me malo na HTC-u za promenu
Ja hteo iz fazona da predjem na M8, ali ne mogu nikako na 5" telefon, cekam Max 2, pa sem ako ga N4 bas ne odere eto me malo na HTC-u za promenu

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kako vas ne mrzi da tako često menjate telefone? Jeste da se Android jako trudi da prenese što više podešavanja na novi uređaj, ali uvek ti treba nedelju dana dok sve ne legne na svoje mesto.
Što se tiče izdržljivosti S4 Mini se pokazao onako. Ekran je preživeo dosta padova bez ikakve zaštite, nema još ni jednu ogrebotinu, i leda su kao nova, ali sa druge strane ona metalizirana plastika sa strane je skroz iskrzana. I to imam utisak da nije od udaraca i grebanja već se metalik farba skinula od dugotrajnog trenja od ruku i torbice.
Što se tiče izdržljivosti S4 Mini se pokazao onako. Ekran je preživeo dosta padova bez ikakve zaštite, nema još ni jednu ogrebotinu, i leda su kao nova, ali sa druge strane ona metalizirana plastika sa strane je skroz iskrzana. I to imam utisak da nije od udaraca i grebanja već se metalik farba skinula od dugotrajnog trenja od ruku i torbice.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
vama note velik a ja planiram da uzmem huawei ascend mate koji je prilicno veci od doticnog 

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Naravno da ce ga odrati...Laki021 napisao:cekam Max 2, pa sem ako ga N4 bas ne odere eto me malo na HTC-u za promenu

- Milos_kg
Lepota je u oku posmatraca, da ne raspravljamo dalje.Laki021 napisao:Dzabe mu kad je ruzan i plastikaner najgori.
Rekoh da je najbolja kupovina, ne da je najkvalitetniji i najbolji uredjaj.
Ja se ne slazem... najbolja kupovina je Nexus 5.
ja sam s4 skroz unistio, ona sjajna lajsna sa strane mi se sve izguljila
verovatno cu samo zbog toga da uzmem s5, ne znam jos uvek ni karakteristike ni kako izgleda ali ne moze da bude los
jel krenula prodaja u srb?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Milos_kg
@Floyd
Mogu da budem saglasan sa tim. Ali je bitnija razlika izmedju ova dva uredjaja, no sto je cena od par desetina evrica.
EDIT: S5 se na KP krece od 510-650e.
Mogu da budem saglasan sa tim. Ali je bitnija razlika izmedju ova dva uredjaja, no sto je cena od par desetina evrica.
EDIT: S5 se na KP krece od 510-650e.
Nisam u toku sa trenutnim cenama ali razlika je bila oko 100e kad su se pojavili.
Ja razmisljam da predjem na Nexus, najvise zbog stock androida ali cu sacekati 6icu.
Sad mi bas nista nije interesantno...
Ja razmisljam da predjem na Nexus, najvise zbog stock androida ali cu sacekati 6icu.
Sad mi bas nista nije interesantno...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Totalno beskorisna funkcija na telefonu ali dobro je da se WP budi i ulazi u trku.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To je funkcija budućnosti..još je sve to primitivno. Mada me ta funkcija malo i plaši. 

Pre neki dan sam "otkljucao" mob kako bi povratio neki obrisani sms i primetio sam da mi se od tada baterija mnogo brze prazni a isto ga koristim. U pitanju je android 4.1.2 na LG l9. Od dodatnih programa samo sam imao instaliran Supersu (tako nesto se zove) koji je bio potreban kako bi "otkljucao" mob. Posle sam ga obrisao ali i baterija se i dalje prazni ko luda. Jel moguce da se samo zbog tog "otkljucavanja" nesto uzjebalo sa programima, mada ne znam ni sta moze da se desi pa da je tako brzo tera na praznjenje? Inace mob normalno funkcionise.
PS. Ukoliko mi je to otkljucavanje napravilo zbrku sa baterijom, da li da radim update softvera na noviju verziju (kako se pokazala?) ili da ostanem na istoj verziji samo da vratim fabricku "zakljucanu"?
PS. Ukoliko mi je to otkljucavanje napravilo zbrku sa baterijom, da li da radim update softvera na noviju verziju (kako se pokazala?) ili da ostanem na istoj verziji samo da vratim fabricku "zakljucanu"?