Slatkiši & čokolade & kremići :)
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Samo sredina 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To je ono kao kada uzmes u Meku colu zero, a posle pojedes dva Big Maca. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Hahaha.
Nadam se da ce biti ova bela kao.ona iz kinder buena. Njaaaam.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Nadam se da ce biti ova bela kao.ona iz kinder buena. Njaaaam.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
dragvorl napisao:To je ono kao kada uzmes u Meku colu zero, a posle pojedes dva Big Maca.

Meni jeste, toliko je retko jedem.
Ne znam sto se dize frka. Ni drugi proizvodi nemaju isti ukus na svim tržištima.
Kokakola je različita gde god da je piješ. Nescaffe Classic recimo, skroz drugačiji u Italiji, Francuskoj ili kod nas. Kod Francuza je ko klasicna filter kafa, slično kod Italijana, dok kod nas ima neki svoj poseban ukus.
Što je Nutella sad izuzetak kad se ne vadi iz novina? Mozda sami plasiraju i dižu prodaju time.
Tapatalk 4
Ne znam sto se dize frka. Ni drugi proizvodi nemaju isti ukus na svim tržištima.
Kokakola je različita gde god da je piješ. Nescaffe Classic recimo, skroz drugačiji u Italiji, Francuskoj ili kod nas. Kod Francuza je ko klasicna filter kafa, slično kod Italijana, dok kod nas ima neki svoj poseban ukus.
Što je Nutella sad izuzetak kad se ne vadi iz novina? Mozda sami plasiraju i dižu prodaju time.
Tapatalk 4
Ne treba kupovati ni Nutelu, ni Lino ladu, ni Milku, ni bilo šta što ima gori kvalitet za lokalno tržište. Posle nedelju dana bi uz pesmu ponudili normalne verzije.
ja iz tog razloga i ne kupujem. Kupovao sam ranije linoladu, sada samo jedem hrvatsku kada mi donese stric iz inostranstva. Tako je i za cedevitu, te trosim multivitu.
Pa naravno. Nescaffe Classic koji sam viđao na nekim tržištima čak i nije iz Brazila, nego iz Obale Slonovače (Afrika). Jedna stvar je što svaka fabrika za pakovanje ima svoju mešavinu (odnos robusta/arabika), ali čak i ista sorta ima drugačiji ukus u zavisnosti od lokacije na kojoj se gaji.nidza napisao:Kokakola je različita gde god da je piješ. Nescaffe Classic recimo, skroz drugačiji u Italiji, Francuskoj ili kod nas. Kod Francuza je ko klasicna filter kafa, slično kod Italijana, dok kod nas ima neki svoj poseban ukus.
Inače, probao sam ovu 50 years Aniversary Nutelu koje trenutno ima po prodavnicama (made in France, 13 % lešnika) i odlična je. Rešili zapadni kapitalisti da i nama bednicima ponude dobar proizvod, zbog te 50-godišnjice.

Ђенерал Јанковић
Generalno to smeće treba što manje jesti.
Evo, ja uzimam Zero u Meku, i pizdim sto primetim bas takve, ogranicene komentare sa stranedragvorl napisao:To je ono kao kada uzmes u Meku colu zero, a posle pojedes dva Big Maca.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jel pijes i dijet jogurt s burekom? 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U tvom slučaju ima smisla, ali ako neko to uzima sa idejom dijetanijeg obroka taj je promašio ustanovuXepoj87 napisao:Evo, ja uzimam Zero u Meku, i pizdim sto primetim bas takve, ogranicene komentare sa stranedragvorl napisao:To je ono kao kada uzmes u Meku colu zero, a posle pojedes dva Big Maca.

Znam, ali otkud ti znas zasto neko uzima koka kolu bez secera? Isto tako kako ste vi ovde rekli, realno svi gledaju mene sa 120kg u meku kada uzmem zero
Kao da sam poremecen, pa dosao u Mek i drzim dijetu sa zero
Ja sam samo rekao da je to ograniceno, jer se meni to desava, nista drugo
Bez ljutnje
Ftj,ne pijem, zasto bih, u obicnom jogurtu nema secera.

Ftj,ne pijem, zasto bih, u obicnom jogurtu nema secera.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.