Hot hatch
Re: Hot hatch
meni je katastrofalan potez da ubace full LED pola godine od pocetka prodaje novog modela... da sam tad kupio novi A3 imao bi xenon, poludeo bi da vidim posle 3-4meseca neki sa full LED svetlima za koje ja nisam mogao da doplatim 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Neka, neka, to je lepo zbog svih nas koji volimo takva kola... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Mene samo sada nervira sto se ne zna koliko je zaista dobar taj Seat sa normalnim gumama...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa ako je na stazi oprljio Golfa 7 eR sa normalnim gumama onda je to OK. Ima sve sto treba za dobro vreme na stazi. Probacu da sracunam okvirno koja je razlika na krugu normalne i polu-slik gume, verujem da ce se dobiti neko vreme kao sto je napravio Trophy, eventualno par sekundi bolje...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
@xeroj - znace se bar otprilike jer ce i megan sledeci krug obici ring na Michelin PS Cup 2...
kakav god da bude rezultat seat je sa leonom kuprom napravio odlican posao u svakom slucaju...
pretece me markoni...
kakav god da bude rezultat seat je sa leonom kuprom napravio odlican posao u svakom slucaju...
pretece me markoni...
Bas po onom linku sa Golfm sam i video da je cupra vrh,samo me zanima bas to sto si ti pomenuo,kakav je zaista u odnosu na Megana. Bice extra ako i Megana stave na cup i puste na nurburgring.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
to je plan, pa cemo videti rezultate. renault nezvanicno cilja ispod 7.50, ali mislim da tesko to moze da ostvari sa ovom generacijom megana a da ne bude dodatno mnogo skuplja i da izgubi na upotrebljivosti. a s obzirom u kom smeru se krece politika renaulta, tesko da ce i novi model ponoviti poziciju u klasi kao ovaj trece generacije...al ajde, bar im plastika vise ne skripi kao kod starijih modela... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kurcenje,kurcenje 

Za dva meseca, po najavama.methane.master napisao:Zar već?
Sent using Tapatalk

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sad vidim. Ja mislo već... 
Do tada... Megane II R26R vs Megane III RS Trophy @Nordschleife
http://www.youtube.com/watch?v=G_Ukt5GQIak

Do tada... Megane II R26R vs Megane III RS Trophy @Nordschleife
http://www.youtube.com/watch?v=G_Ukt5GQIak
Širim haos!
Xepoj87 napisao:Kurcenje,kurcenje