Sent from my HTC One using Tapatalk
Set BBS RS vredi više od 90% 124 na oglasima. Toliko o tome šta vredi. Jbg, ga ne može se sva znati. Ako je to bio BBS RS na tvom autu, pošto fabrički nije išao na Mercedes.Gaginh0 napisao:"Da si znao" nebi prodao 124-ku nikad
Izvrćeš...kao i uvek. Ne radi se o tome da te felne treba svakome da se sviđaju, niti sam ja to rekao, već vas par se našlo da komentariše kako su ružne i bezveze. To govori o onima koji to komentarišu. Opet komentarišeš nešto što nisam rekao jer naravno ne možeš ništa da kažeš za ono što stvarno jeste rečeno.Xepoj87 napisao:To sto je nesto nekome "legendarno" ,ne znaci da treba svakome i da se svidja. Po meni ove felne stoje ovom e46,kao piletu sise,a takodje ne vidim ni jedan jedini moderan auto,a da mu idu ove felne. Ali dobro, odavno ja ne ocekujem od svih ljudi da na stvari gledaju bez oglava,pogotovo nekih
I slazem se,komentari zaista govore dosta o coveku. Samo ja na tvom mestu to ne bih isticao
Delija napisao:Ma samo ti turi to old school govance na svoj auto i prestace zajebancija za HK i kurblu u momentu
Plus ovako nešto i kul točkovi. 40 funti na preko Net-a, džabalesku...Scuderia napisao:
starac vujadin napisao:Set BBS RS vredi više od 90% 124 na oglasima. Toliko o tome šta vredi. Jbg, ga ne može se sva znati. Ako je to bio BBS RS na tvom autu, pošto fabrički nije išao na Mercedes.Gaginh0 napisao:"Da si znao" nebi prodao 124-ku nikad
Izvrćeš...kao i uvek. Ne radi se o tome da te felne treba svakome da se sviđaju, niti sam ja to rekao, već vas par se našlo da komentariše kako su ružne i bezveze. To govori o onima koji to komentarišu. Opet komentarišeš nešto što nisam rekao jer naravno ne možeš ništa da kažeš za ono što stvarno jeste rečeno.Xepoj87 napisao:To sto je nesto nekome "legendarno" ,ne znaci da treba svakome i da se svidja. Po meni ove felne stoje ovom e46,kao piletu sise,a takodje ne vidim ni jedan jedini moderan auto,a da mu idu ove felne. Ali dobro, odavno ja ne ocekujem od svih ljudi da na stvari gledaju bez oglava,pogotovo nekih
I slazem se,komentari zaista govore dosta o coveku. Samo ja na tvom mestu to ne bih isticao
Ni meni se nikada nikada nije sviđao Porsche 911, ali to je toliko legendaran i dobar auto da bi moj komentar u stilu "liči na bubašvabu" ili tako nešto govorio o meni, a ne o tom autu. Taj auto se dokazao kao institucija i možemo da ga ne volimo, ali moramo da ga poštujemo,a samim tim to donosi i neku dozu sviđanja.