O presretačima
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: O presretačima
Ne bi te ni zaustavili za tu brzinu, samo bi ti poslali cestitku 

Brzine idu u H-a !!!

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: O presretačima
Već par dana na autoputu NS-BG vreba zeleni 206 sa radarom a panduri sačekuju iza naplatne rampe. Malopre prođosmo pored Pežoa, parkirali se jedno kilometar posle isključenja za Inđiju, odnosno onaj outlet. Stoje desno na travi pored zaustavne trake, tamo gde ih najmanje možeš očekivati. Oprez.
TT
TT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
A u pm, sad treba da idem za Novi Sad...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
A sto je radar toliki problem? Ima toleranciju, mozes da vozis 130-140 bez da te iko dira. Kontam da se njima ne isplati da zaustavljaju one sto voze 130-135, za kaznu od 1500 rsd, a mogao bi komotno da zaustavi sve sto nije autobus i kamion.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ma ne kukam zbog sebe, ja vozim po ps-u, nego ne volim ni da vidim legitimisanje, represiju, itd...

There are 10 kinds of people in the world:
A koliko drzite brzinu na relaciji gazela-aerodrom?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Od Gazele do Zmajeve pumpe (tačnije do odvajanja za Novi Sad) držim oko 100 km/h, a posle oko 110-120 km/h (zavisi od doba dana i noći). I nisam nigde pročitao niti čuo da je neko na deonici od Zmaja do aerodroma "stradao" od strane presretača (ili na neki drugi način) zbog brzine od 100 do 120 km/h.
Ako je neko čuo ili zna nekog koga su presretači navatali za nevedenu brzinu, nek se javi. Možda sam neobavešten....
Ako je neko čuo ili zna nekog koga su presretači navatali za nevedenu brzinu, nek se javi. Možda sam neobavešten....

120 u oba pravca pre neki dan. I bio sam jedan od sporijih. Do zmajeve pumpe do 100kmh.sebekkg napisao:A koliko drzite brzinu na relaciji gazela-aerodrom?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Baš tako, svi tamo peglaju debelo preko ograničenja. Ne obazire se niko na znak od 80 km/h kad se pojavi.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
ja bas pre par dana isao tuda, i vozim 90, kao ono svi redom me obilaze sem buseva i po kojeg fapa.
Ali kada sam isao prosli put ka aerodromu, taman posle skretanja za ns video crni audi, zatamnjen, kako izlazi sa sporednog puta i krstari sa 100 km/h. Nisam hteo da rizikujem da li je neko imalo lep provod ili je bio presretac
.

Ali kada sam isao prosli put ka aerodromu, taman posle skretanja za ns video crni audi, zatamnjen, kako izlazi sa sporednog puta i krstari sa 100 km/h. Nisam hteo da rizikujem da li je neko imalo lep provod ili je bio presretac