Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Taj S3 mini je smesan, 4 inca ekran...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ne kupujem ga ja sebi, rodjaka bi da promeni tel. ali je cicija pa gleda da prodje sto jeftinije..
Vec ima neki stariji Samsung sa ekranom od 4 inca tako da joj nece predstavljati problem ako se odluci za njega.

Vec ima neki stariji Samsung sa ekranom od 4 inca tako da joj nece predstavljati problem ako se odluci za njega.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
4 inča je mnogima prava mera. Mislim da ne moramo ponovo da ulazimo u tu diskusiju. Mene je od S3 mini odbilo što nema senzor ambijentalnog svetla. S obzirom da je čak i S1 to imao to je baš škrtarenje. U poređenju sa S4 mini ima još par ozbiljnih mana - ekran je manje rezolucije, RAM je 1GB vs. 1.5GB - ovo je dosta bitno jer razlika nije 50% kao što izgleda na prvi pogled. Sistem i pozadinske aplikacije zauzmu koliko zauzmu i onda u istim uslovima S3m može da ima na primer 200MB slobodno a S4m 700MB. Ima još razlika, procesor, kamera, druga verzija androida, sve je nešto bolje na novom modelu ali su mi ove razlike gore bitnije. E sad, ni ne koštaju isto, ali bar da znaš zašto S4m košta više.
Odličan je, ima ga koleginica. Kome veličina odgovara, super je. Softver radi više nego korektno
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
^
Koji ima S3 mini ili S4 mini?
Probacu da je nagovorim da uzme S4 mini, logicno je da se ide na noviji telefon ali nju to bas i ne zanima.
Koji ima S3 mini ili S4 mini?
Probacu da je nagovorim da uzme S4 mini, logicno je da se ide na noviji telefon ali nju to bas i ne zanima.
S4 mini je ok
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja imam S3 mini. Meni je velicina ekrana sasvim dovoljna, pogotovo sto telefon nosim u dzepu. Fali mu rama i malo zahtevniji korisnici ce osetiti to. Ja sam posle godinu ipo dana koriscenja, morao da uradim hard reset, jer je poceo ozbilkno da glavi i laguje. Ukoliko je obicni korisnik u pitanju i normalna upotreba, sasvim dobar telefon. Ja sada da mogu da biram, svakako da bih uzeo S4 mini.
Pa ne znam, ja sam imao 4 inca, i premalo mi je, dok sam sa 4.3 zadovoljan, svakako je pitanje navike.
Drugo je sto je bezobrazno skup, za te pare idol X je zakon.
Drugo je sto je bezobrazno skup, za te pare idol X je zakon.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I ja trenutno imam 4.3 i super mi je. Veće od toga je baš cigla, to više ne možeš staviti normalno u džep. A i prave ih sve tanje, kao da namerno hoće da polomiš displej (desilo se mom bratu sa Alcatel Idolom OT-6030).
Tek na 4.7" sam dosao do optimuma
Znaci svakom je najbolje ono sto i sam poseduje 
Kad surfujem, voleo bih da imam 6" ali me hebe sto je nezgodan za nosenje
Sve ispod 4.5 je neupotrebljivo za danasnje standarde.

Kad surfujem, voleo bih da imam 6" ali me hebe sto je nezgodan za nosenje

Pa ne meni nije najbolje to sto imam vec korak iznad, tj 4.6 npr. Ali 4 mi je promasaj....
4'' max. Sve preko toga je cigla.
Ako na telefonu koristis samo pozive, sms i digitron onda je dosta i 4 ali ga koristis kao mini komp, sto novi telefoni svakako jesu, onda je bolji veci ekran