Lambo Sesto Elemento
Re: Lambo Sesto Elemento
Brate kupim kosulju i od 100 eura nije u tome stvar. Lepsi je pamuk, kroj, prijatnije se osecam u onoj od 50 jer je 100% pamuk itd itd... Mada, kada bih nasao kosulju od 10 eura da je 100% pamuk, da ima solidan kroj i da nema nikakve aplikacije i gluposti, prosto receno klasika, kupovao bih i te, sto da ne.
Stvar je u tome da ovaj auto (meni) nema upotrebnu vrednost. To ti je kao kad bi ti kupio recimo tvoju C klasu i da ti stoji u garazi, a da ponekad mozes da je izvezes (prikolicom) na stazu i osetis adrenalin. Ovakava kola se kupuju za "show off" kao i vecina supersportskih automobila, a on ovde NEMA tu funkciju.
Preskup je da bi bio igracka.
Ponavljam ovo je iskljucivo MOJE misljenje...
Stvar je u tome da ovaj auto (meni) nema upotrebnu vrednost. To ti je kao kad bi ti kupio recimo tvoju C klasu i da ti stoji u garazi, a da ponekad mozes da je izvezes (prikolicom) na stazu i osetis adrenalin. Ovakava kola se kupuju za "show off" kao i vecina supersportskih automobila, a on ovde NEMA tu funkciju.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne bi ga pravili da nema funkciju. Al dobro, svako ima svoje misljenje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jasta nego ima u suprotnom se ne bi pravio a da li ce seik da ga drzi u dnevnoj sobi ili da se vozika po dvoristu uopste nije bitno 

Nenade ne moze da bude "show off" jer ne moze sa njim do grada na pice 

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
To je on i rekao. Sa 1000 kila i ~600 konja je ozbiljan auto i na stazi, tako kazu oni sto su ga vozili, dakle nije u potpunosti ni pravljen samo za pokazivanje.

Koliko bih ga vozio neregistrovanogAca BG napisao:Nenade ne moze da bude "show off" jer ne moze sa njim do grada na pice

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Jbg,odes do Italie i platis xxx eura da provozas Ferrari...nenad.fil napisao:Brate kupim kosulju i od 100 eura nije u tome stvar. Lepsi je pamuk, kroj, prijatnije se osecam u onoj od 50 jer je 100% pamuk itd itd... Mada, kada bih nasao kosulju od 10 eura da je 100% pamuk, da ima solidan kroj i da nema nikakve aplikacije i gluposti, prosto receno klasika, kupovao bih i te, sto da ne.
Nema nikakve vrednosti,ali si ti uzivao...
Logika i pogled na ovo su ti totalno pogresni

Rekao si da moze da kupi karting umesto toga... Pa i njega kupi da bi ga iznosio na stazu i vozio

Sto se cene tice,vlasniku istog,ne pravi razliku da li ce kupiti karting od 50.000e,ili automobil od milion i po

Nije isto da ja kupim moju C klasu,jer je to meni jedini automobil,on ih ima jos minimum 20 u garazi...
Pa isto tako,pola automobila koji ljudi kupe kao 2. automobil,voze samo vikendom,ili samo leti,ili samo na put...
Gledaj na ovo,kao na veoma skup sport,nista drugo

Dakle,ne gledaj na ovaj automobil kao na automobil,vec kao na rezervaciju veoma skupog terena za tenis

Drugar sada recimo nema civilni motor,vec samo trkackog Ducatti-ja za stazu,takmici se decko

Ovako vozi Q5.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:

- dragvorl
- Site Admin