Ako si povredjen nemoj ni izlaziti na teren i u 3 lepe... Ovako nerviras milion ljudi...
Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Jbm ti tenis...
Ako si povredjen nemoj ni izlaziti na teren i u 3 lepe... Ovako nerviras milion ljudi...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Evo i ja cu da se pridruzim - Pederer je jedinstveni smrda medju sportistima!McGruja napisao:Kako vredjas ljude, to je cudo...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Federer je ispao klasicna seljacina, mozda Ogijeve reci nisu prilicene ovom forumu, ali Federeru itekako jesu.
Mozda jeste veliki sportista, ali kao covek je 0 (NULA). Najvise mi se smucio posle onog polufinala US Opena kada je izgubio od Djokovica, pa sta je pricao posle.Delija napisao:Evo i ja cu da se pridruzim - Pederer je jedinstveni smrda medju sportistima!McGruja napisao:Kako vredjas ljude, to je cudo...
http://www.youtube.com/watch?v=Istcd6U_J9s
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=838550
Dovoljno je procitati prvu recenicu i naslov.
Dovoljno je procitati prvu recenicu i naslov.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk