Koga da pitam, pa se setim da se ovde nalazi pregrst informacija

Imam pitanje za sve kompetentne:
Mercedes C 220 2004?
To je onaj model sto je kao resitlizovan. Nisam mnogo upucen u Mercedes ali sam blizu odluci da ga kupim. Imam jednog kojeg cu verovatno da kupim pa mi kazite, kada uhvatite vremena, sta me ceka

Mnogo me stvari interesuje ali ajd usput cemo preko prepiske kako se cega setimo... ako bude raspolozenih za pricu

Hvala u napred u pozdrav!
from HKS:
^ 220 CDI dobar motor, izdrzljiv i tih, W203 serija ima problema sa rdjom ali taj tvoj nema jer si odabrao restilizovani model koji je isao od 2004. i na kome su ti problemi sa rdjom reseni. Slobodno uzimaj.
from: NexT:
Tako nekako.
Nisam jos cuo nekoga da kuje w203 u zvezde, cak ni serviseri ih ne vole, ali generalno je ok auto. Restilizovani nema problema sa rdjom, malo je lepsi, bolja oprema, bolji enterijer. 220 CDI je tenk, ako je iole pristojno odrzavan, nece biti nikakvih problema.
Kakva je oprema?
from Wyatt:
Tnx na brzom odgovoru!
Bas sam se rapitao vezano za limariju i u pravu si za to. Srecom ovaj je taj restayling model.
Da li znas koliki su mu servisi, kada se rade, ima li nekih tipicnih gresaka koje se javljaju na tom modelu?
Koliko se krecu kod nas da je u solidnom, da ne kazem odlicnom, stanju?

@next: Oprema je srednja zalost. Ne bih znao da odgonentnem da li je clasic ili nesto malo jace. Ima Ksenone, tempomat, parking senzore napred nazad ... najbitnije mi je da je odrzavan redovno i da ne moram da ulazem u njega silu cim ga kupim.
Moze li se kako proveriti tacna kilometraza kod ovih modela obzirom da nemaju digitalnu servisnu nego po starom papir i olovka...
Mislim da nije realno da je presao 180 a 2004 godiste ... Da ne bude da je prevalio pola miliona

Da li znate koji su dobri servisi u Bg i NS?