Sport
Re: Sport
Federer kad izgubi on nikad ne kaze protivnik je bio bolji, odlicno je igrao... uvek kaze "Ja nisam igrao na svom nivou..." posto valjda kad on igra na svom nivou niko ne moze da ga pobedi.
Bas kaze pre par dana jedan drug Svajcarac, drago mu je jako da sad u Vavrinka ugra dobro i postaje poznat kako ne bi svi mislili da su svi Svajcarci tako odvratni ko Federer...
Ja sam se danas najvise iznervirao jer je ovo vec drugi put da su trebali da se izjendace po broju pobeda (ipak ga je Federer dobrano drao dok je bio klinac) ali je Federer pobedio...
Nervira me sto on kao vazi za najboljeg tenisera u istoriji, realno je vrhunski, ali je imao i mnogo srece da iskoristi vakuum kvalitetnih tenisera tokom dela svoje karijere, posle kad su se pojavilo Nadal i Djole obojica ga deru.
Bas kaze pre par dana jedan drug Svajcarac, drago mu je jako da sad u Vavrinka ugra dobro i postaje poznat kako ne bi svi mislili da su svi Svajcarci tako odvratni ko Federer...
Ja sam se danas najvise iznervirao jer je ovo vec drugi put da su trebali da se izjendace po broju pobeda (ipak ga je Federer dobrano drao dok je bio klinac) ali je Federer pobedio...
Nervira me sto on kao vazi za najboljeg tenisera u istoriji, realno je vrhunski, ali je imao i mnogo srece da iskoristi vakuum kvalitetnih tenisera tokom dela svoje karijere, posle kad su se pojavilo Nadal i Djole obojica ga deru.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Chelsea ispusio - napred Liverpool!!!
p.s. Sunderland poslednji na tabeli, a odlucio prvenstvo

p.s. Sunderland poslednji na tabeli, a odlucio prvenstvo

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Kontakt:
Jel smo mi gledali istu utakmicu?
Sta je zeznuo? Sudio je penal cist kao suza i nije sudio napucavanja u ruku...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
Igrača Sunderlanda "napucao" ga u ruku njegov igrač sa 4m i to glavom. Ma da.Delija napisao:Jel smo mi gledali istu utakmicu?![]()

Realno Chelsea je bio loš, nije zaslužio da pobedi, ali nije ni Sunderland. Igrač utakmice - Vito Mannone.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Delija
- Kontakt:
Vidim li ja to obozavaoca "plavaca"?
Ko vas je*e
- ovo je dokaz da ne moze parama bas sve da se kupi! 

Ko vas je*e

- methane.master
Nekima ni pare ne pomažu već četvrt veka.
Nadam se da će ovaj put ipak uspeti. 
BTW, jesam ja ljubitelj plavaca, ali jednih drugih, takođe iz Londona.

BTW, jesam ja ljubitelj plavaca, ali jednih drugih, takođe iz Londona.

Širim haos!
- methane.master