Kojim putem putovati?

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Kojim putem putovati?

Post od BAJKER »

:plusone:
POsle Zabljaka kada se budes spustao prema Tari put je dobar ali ima dosta krivina narocito u blizini prelepog mosta preko reke Tare, tu imas kafanicu sa leve strane odma pored mosta i obavezno zastani jer je predeo fascinantan kao i sam most koji je pravljen jos pre II SV rata. Sa druge strane preko puta kafanice imas tablu sa imenom konstruktora mosta i njegovom istorijom.
Vise puta sam bio tamo i svaki put ostao odusevljen pa gledaj da ga prelazis u toku dana.

Slika

Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Samo da vam kažem, džabe vam ruta, ovaj most je srušio Cica Perović. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

:kezo:
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Au kakve slike, ici cu tuda obavezno.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

methane.master napisao:Samo da vam kažem, džabe vam ruta, ovaj most je srušio Cica Perović. :kezo:

Sent using Tapatalk
I neka je, on ga je i napravio :kezo:
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

U svakom slucaju jedan od najlepsih mostova koji su se idealno uklopili u ambijent :D
Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Kojim putem putovati?

Post od Saša »

Ogi, ako želiš zaista da doživiš taj most, ostavi auto tamo na drugoj strani na parkingu kod restorana i vrati se peške na polovinu mosta i pogledaj dole. Sačekaj po mogućnosti i da naiđe neki auto (još bolje kamion) pa nam posle prenesi ovde utiske. :D

p.s. Most toliko vibrira da te strah momentalno uhvati, uvek duva i jaka vetrina, bogami je i uzak, a ispod provalija od preko 100 m. No zato je pogled na Taru zaista fenomenalan. :)

TT
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ljudi, meni nista nije jasno, danas sam isao putem Niksic - Savnik - Zabljak - Pljevlja prema Srbiji, prvo kakav crni novi put, novog puta ima Savnik - Zabljak samo i to ne znam da li ga ima i 10km, ja ocekivao maltene pravac do granice :kuku: , drugo, ja pojma nemam ni da sam presao preko ovog mosta sto znaci ne da ga nisam video nego... :kuku: Ok, padala je kisurina, bilo je i grada, ali ono... nemoguce da nisam provalio da sam prelazio neki most !? Nista mi nije jasno.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Kojim putem putovati?

Post od Saša »

Novi put ide od Žabljaka prema Boki, a ti pošto si došao od Nikšića verovatno si prošao starim parčetom puta pa se onda uključio malo pre Šavnika na njega, zato si vozio po njemu tek manji deo. Ostalo do Pljevlja i dalje do Prijepolja je stari/redovni put još iz doba Tita. Most ne znam kako nisi primetio, posle onog platoa/zaravni posle Žabljaka spuštaš se serpentinama dole do njega, a on sam je uzak i sa betonskom ogradom, tako da ga je teško ne primetiti. Onda se ponovo penješ uzbrdo, sličnim serpentinama i tako dalje do Pljevlja. Verovatno te kiša omela pa nisi primetio kroz kakav predeo i kuda voziš. :)

TT
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Od svake bare ucinilo ti se da ce rupa zato ti nisi gledao okolinu :kezo:
Slika
dekiv68
Reactions:
Pridružio se: 20 Mar 2013, 19:38

Post od dekiv68 »

Kako najbrže i najftinije stići od Krnjače do Svilajnca?
Predpostavljam preko Bavaništa i Kovina je najktraće, ali kako od Smedereva?
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Izađeš na autoput i raspališ pravo do Svilajnca.

TT
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

U petak najverovatnije palijam na rafting Tarom (kamp Grab, granica BIH-CG). Kojim putem da idem, ne znam kuda je prohodno a kuda nije? U ovaj kamp sam isao pre jedno 6 godina i koliko se secam preko Fruske Gore - Sabac - Loznica - BiH - pa dalje do kampa.

Mislim da je to ovaj put koji je google maps oznacio: https://goo.gl/maps/LME6z

Da li je sada tuda uopste prohodno kolima ili bi morao da idem npr za BG - ibarskom do Zlatibora - pa dalje do kampa, znaci prakticno kroz Srbiju ceo put.

Sta predlazete?
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ako ides svojim kolima - moje saucesce. Pisao sam o tom "putu" skoro, prosao pre mesec dana. Mislim na deo Foca - Scepan Polje i dalje.
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Da isao bi svojim autom, tako sam isao i prosli put, ako je to onaj deo puta gde se dva vozila jedva mimoilaze jeste malo jebada ali sta je tu je, i to se pregura :D
Odgovori