Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
U Nemačkoj najverovatnije ne bi upao u kanal gde bi te maltene u mestu zaustavila betonska prepreka. Pijanih budala će uvek biti, s tim da ako imaš bezbednije puteve manji procenat će praviti smrtonosne greške.
@schonenk
Postoji gomila načina kako se obezbeđuju potencijalno opasna mesta(bankine i slično). A i generalno u normalnim zemljama se ne prave kuće i kafane odmah do magistrale.
@schonenk
Postoji gomila načina kako se obezbeđuju potencijalno opasna mesta(bankine i slično). A i generalno u normalnim zemljama se ne prave kuće i kafane odmah do magistrale.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Da policija malo izadje i radi posao redovno ovakvih slucajeva bi manje bilo. Bilo bi blagotvorno na vise polja. Ovako ljudak napravio klanicu, poubijao tolike ljude, totalni uzas.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
i da je sve najuredjenije budala bi opet nasao nacina da napravi sranje. ne razumem o cemu se sad ovde rasplela prica, o tome kako je kanal pored puta...i nasuta cuprija... ma daj....
Pa kako da se ne raspravlja...ako je na a-bahnu u NjemačkU dozvoljena brzina 300, po naseljenim mestima mora da je barem 150
Mislim, jeste da kod nas ne valja ali stvarno krajnosti su nam....

Mislim, jeste da kod nas ne valja ali stvarno krajnosti su nam....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
S obzirom da je ovo kobajagi automobilski forum valjda je normalno da priča ide malo dalje od domena kurir komentara koje možeš pročitati na svakom članku o nekoj teškoj saobraćajnoj nesreći.
Ili evo mogu i ja - Dokle će više pijani vozači džipova ubijati našu decu po putevima bla bla bla....
Ili evo mogu i ja - Dokle će više pijani vozači džipova ubijati našu decu po putevima bla bla bla....
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Pa verovatno zato sto si usmerio temu na to kako spasiti zivot neuracunljivom vozacu, a ne kako ga spreciti da pored sebe povede u smrt jos nekoga.
Ja potpuno razumem o cemu pricas, ali to bi bilo adekvatno da se ovo desilo nekome ko nije vozio kao da sutra ne postoji.
Udarac u betonsku barijeru do 60 km/sat ne bi napravio ovoliku stetu na q7, morao je ici daleko preko te brzine. Mislim da se ni adac testovi ne rade pri pomenutoj brzini o deformabilnu barijeru.
Ja potpuno razumem o cemu pricas, ali to bi bilo adekvatno da se ovo desilo nekome ko nije vozio kao da sutra ne postoji.
Udarac u betonsku barijeru do 60 km/sat ne bi napravio ovoliku stetu na q7, morao je ici daleko preko te brzine. Mislim da se ni adac testovi ne rade pri pomenutoj brzini o deformabilnu barijeru.
ftj jeste auto forum i treba pokusati drzati neki nivo dijaloga, ali ovde je situacija jasna. prevelika brzina, verovatno nevezani, tragedija. nema tu veze ni sto je auto imao dve tone, niti sto je kanal bio pored puta niti bilo sta. poginuo bi i u autu od 900kg isto tako i da je umesto kanala bankina, samo treba dovoljno brzo da vozis...
nisam vozio po svetom gralu nemackoj, ali jesan po austriji, italiji, madjarskoj, ceskoj, slovackoj... i ovakva budala bi i tamo vozeci ovako isto poginula...to je ono sto sam hteo da kazem...
nisam vozio po svetom gralu nemackoj, ali jesan po austriji, italiji, madjarskoj, ceskoj, slovackoj... i ovakva budala bi i tamo vozeci ovako isto poginula...to je ono sto sam hteo da kazem...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A s obzirom da su italijanske tablice verovatno je u pitanju neko ko radi i živi tamo, tako da mu nisu strana pravila vožnje po zemljama koje su uređenije...
jeste, oni su retko nenormalan narod u saobracaju.
Ma bre,dzipovi su tezak krsh za velike brzine.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Komentar sa Kurira:
Zdtavko T 21.04.2014. u 15:43
U cetvrtak kada smo se vracali iz Ns, kod Sapca, kod skretanja za Klenak nas je obisao audi dzip italijanskih tablica, kroz raskrsnicu je oduvao kolonu, malo je falilo da pokupi nesretnike iz suprotne strane sto su cekali na skretanje levo. Zena mi je vristala u kolima.
Ne kazem da je isti, ali nema puno ludaka sa audi dzipovima u tom kraju koji divljaju sa italijanskim tablicama...
Zdtavko T 21.04.2014. u 15:43
U cetvrtak kada smo se vracali iz Ns, kod Sapca, kod skretanja za Klenak nas je obisao audi dzip italijanskih tablica, kroz raskrsnicu je oduvao kolonu, malo je falilo da pokupi nesretnike iz suprotne strane sto su cekali na skretanje levo. Zena mi je vristala u kolima.
Ne kazem da je isti, ali nema puno ludaka sa audi dzipovima u tom kraju koji divljaju sa italijanskim tablicama...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kako piše u Blicu, žurili su u bolnicu da vide tek rođeno dete jednog od putnika u autu. Otprilike, ovome se rodilo dete, on zvao prijatelje i rodbinu da proslave i onda su seli u auto da idu da vide bebu i ženu. Dakle, nikakav hitan slučaj već glupiranje vozača što je dovelo do velike tragedije. Ovaj što mu se porodila žena je jedan od poginulih. Nije dočekao da vidi tek rođeno dete. Užas.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Prolazio sam tim putem pre godinu dana.....isto je paduckala kiša, bilo mokro i mogu reći da je put "neprijatan" za vožnju od 60-70 km/h a ne kamoli 150....
Na jednom drugom forumu su lepo objasnili ovo - darvinizam na delu.
Čuvši vest, od činjenice da je među stradalim licima i trudnica - odsekle su mi se noge.

Na jednom drugom forumu su lepo objasnili ovo - darvinizam na delu.
Čuvši vest, od činjenice da je među stradalim licima i trudnica - odsekle su mi se noge.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Upravo, bezveze totalno, prva vest je bila da se žena u kolima porađa, pa da kaže čovek da je bio u strahu ili nešto, al ovo apsolutno nije bila nikakva hića...trojanac napisao:Kako piše u Blicu, žurili su u bolnicu da vide tek rođeno dete jednog od putnika u autu. Otprilike, ovome se rodilo dete, on zvao prijatelje i rodbinu da proslave i onda su seli u auto da idu da vide bebu i ženu. Dakle, nikakav hitan slučaj već glupiranje vozača što je dovelo do velike tragedije. Ovaj što mu se porodila žena je jedan od poginulih. Nije dočekao da vidi tek rođeno dete. Užas.
Tapatalk with Desire 500
Pise u novinama da vozac q7 ne zivi u IT nego preprodaje automobile odatle. Pitanje je i kakva je bila tehnicka ispravnost "italijana".