Izvol'te.KDman napisao:Da li neko ima informaciju iz prakse, iskustvo ili zna, za kažnjavanje ako se ne koristi pojas na zadnjim sedištima? Kažnjava li policija?
viewtopic.php?f=35&t=225&p=282839&p282765#p282765
Izvol'te.KDman napisao:Da li neko ima informaciju iz prakse, iskustvo ili zna, za kažnjavanje ako se ne koristi pojas na zadnjim sedištima? Kažnjava li policija?
Pa teško da se to može primeniti na to, tom logikom možeš da ne znaš da mora da se stane na cveno svetloKDman napisao:Većina ljudi misli da se pozadi ne vezuje pojas. Čak većina vozača.
Ima neki zakon koji kaže, da ako je čovek u stvarnoj zabludi, ne može biti kažnjen.
Ja sam do sada bio u čistoj zabludi, realno rečeno.
Pa da, proizvodjaci automobila su zakljucili da bi pojasevi na zadnjim sedistima zapravo bili sjajna dekoracija.KDman napisao:Većina ljudi misli da se pozadi ne vezuje pojas.
Danas sam zagledao u vozila po gradu. Nisam primetio ni jedno lice vezano pojasem na zadnjem sedištu.NexT napisao:Pa da, proizvodjaci automobila su zakljucili da bi pojasevi na zadnjim sedistima zapravo bili sjajna dekoracija.KDman napisao:Većina ljudi misli da se pozadi ne vezuje pojas.
Ovo sam naveo u kontekstu suvozača koji nema vozačku i nema znjanja o ZOBS.Grujic napisao:Pa teško da se to može primeniti na to, tom logikom možeš da ne znaš da mora da se stane na cveno svetloKDman napisao:Većina ljudi misli da se pozadi ne vezuje pojas. Čak većina vozača.
Ima neki zakon koji kaže, da ako je čovek u stvarnoj zabludi, ne može biti kažnjen.
Ja sam do sada bio u čistoj zabludi, realno rečeno.