Grčka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Grčka
2 zene 2 muskarca.
Vec smo se oprobali do CG i do Beca u toj kombinaciji
Dogovor je da svi nose mekane torbe i mesta uvek bude:

Vec smo se oprobali do CG i do Beca u toj kombinaciji

Dogovor je da svi nose mekane torbe i mesta uvek bude:

Brzine idu u H-a !!!

ja sam na skijatos isao autom. realno, na samom ostrvu ti i ne treba jer je ostrvo malo, ima malu mrezu puteva i poprilicno fin prevoz.Day Walker napisao:Razmisljao sam da u povratku odem do Atine na dan-dva
ukoliko zelis ici u atinu, definitivno ti treba auto da bi sve sto valja obisao. volos je lep grad, ali razmotri opciju da na SKijatos ides/vracas se iz Agios Konstantinosa koji je negde oko 170 km od Atine. Ja sam odatle isao jer mi je bilo blize iz Atine. Kartu jesam rezervisao par dana ranije i nije bila frkka iako je bila sezona.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Hvala, dobar predlog ako budem isao da Atine. Ne bih se ni setio da mogu i tako 

Brzine idu u H-a !!!

Mali info danas sam rezervisao putno osiguranje preko Takovo osiguranja, ispali su najpovoljniji imaju akciju gde uz osiguranje za dva roditelja dvoje dece gratis. Coris organizacija je u pitanju.
Proveravao sam i ostala osiguranja i bili su najpovoljniji, Delta Generali sam koristio od 2010.
Korisceno je jedne godine i sve je proslo maksimalno korektno, i nema nimalo slicnosti sa nasim zdravstvom, Grcka je u pitanju, sve oni organizuju i proveravaju.
Na put krecem 18. juna.
Proveravao sam i ostala osiguranja i bili su najpovoljniji, Delta Generali sam koristio od 2010.
Korisceno je jedne godine i sve je proslo maksimalno korektno, i nema nimalo slicnosti sa nasim zdravstvom, Grcka je u pitanju, sve oni organizuju i proveravaju.
Na put krecem 18. juna.