Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Ogi, 200+
Jedan je preziveo udes i rekao da je bilo preko 200 u dzipu..
Moj poznanik je pre par godina preziveo udarac u cupriju sa 220... Doduse jos se oporavlja. Auto najveci ljubitelj ne bi prepoznao koji je nakon tog udarca, nije ostalo 5cm ne deformisanog dela. Inace je Alfa GT. Prezivela je i njegova drugarica. Decko koji ih je vozio je poginuo. Ima svakakvih prica za to al to necu da tvrdim. Navodno se desilo na prvi rodjendan deteta koje je napravio drugarici i nije hteo da ga prizna.
Jedan je preziveo udes i rekao da je bilo preko 200 u dzipu..
Moj poznanik je pre par godina preziveo udarac u cupriju sa 220... Doduse jos se oporavlja. Auto najveci ljubitelj ne bi prepoznao koji je nakon tog udarca, nije ostalo 5cm ne deformisanog dela. Inace je Alfa GT. Prezivela je i njegova drugarica. Decko koji ih je vozio je poginuo. Ima svakakvih prica za to al to necu da tvrdim. Navodno se desilo na prvi rodjendan deteta koje je napravio drugarici i nije hteo da ga prizna.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Eh, 200+ ...
ali ono, i dalje mi nije jasno da je 4 osobe poginulo.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Ne brže od života!
Pročitao sam u Blicu da je bilo 207 km/h, odnosno da je kilometar sat ostao zaglavljen na toliko. Sumanuto. Ako je istina kako je uopšte i uspeo kroz naselje da razvuče toliko?
Inače ovi komentari o divlje izgrađenoj kući, ćupriji, ogradi i ostalom su čiste gluposti u našem okruženju i uslovima, po Vojvodini odnosno selima 90% kuća ima takav prilaz ispred i to datira još od austrougarske. Ako i nema betonsku cev i zidić novijeg datuma - ima isto to napravljeno pre 100 i više godina od cigala. Ovde je krivica jedino na tom pijanom idiotu koji je sa sobom u smrt odvukao još troje ljudi.
TT
Inače ovi komentari o divlje izgrađenoj kući, ćupriji, ogradi i ostalom su čiste gluposti u našem okruženju i uslovima, po Vojvodini odnosno selima 90% kuća ima takav prilaz ispred i to datira još od austrougarske. Ako i nema betonsku cev i zidić novijeg datuma - ima isto to napravljeno pre 100 i više godina od cigala. Ovde je krivica jedino na tom pijanom idiotu koji je sa sobom u smrt odvukao još troje ljudi.
TT
Kres testovi se rade pri brzini od 60km/h i tu se vidi kako je ta brzina opasna po lutkama a kamoli nesto cetiri puta vece
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Evo za sve veštake kako izgleda sudar pri 60 km/h u nedeformabilnu barijeru. Moja procena kao internet veštaka je da je dovoljno da je udarac bio pri 70, max 80 kmh(povećavanjem brzine posledice rastu eksponencijalno a ne proporcionalno). Napominjem, to je trenutak samog udara jer je vrlo verovatno da je vozio brže pa uspeo malo da ukoči a naravno niko od 6 ljudi u kolima nije bio vezan. Te priče ili komentari iz članaka su na nivou rekla kazala i bukvalno se pojave posle svake teže saobraćajne nesreće pogotovo ako je bolji auto u pitanju. Da q7 udari pri 200 kmh u nedeformabilnu barijeru spojili bi se prednji i zadnji farovi.
premotati na 4:55
http://www.youtube.com/watch?v=gSdQyVNUvTc
Idiota će uvek biti i zato moramo težiti ka tome da putevi budu što više idiot proof jer će se samo tako poboljšati statistika, naravno uporedo sa edukacijom i kažnjavanjem idiota al mislim da je već sad to na dosta dobrom nivou ako poredimo sa stanjem infrastrukture.
premotati na 4:55
http://www.youtube.com/watch?v=gSdQyVNUvTc
Ne, to niko nije rekao. Samo malouman čovek ne bi rekao da je ključna krivica ovde na samom vozaču, ali ta priča je totalno odvojena od priče da imamo ubistvenu saobraćajnu infrastrukturu jer sutra ne daj bože nekom normalnom može da se desi(a dešava se svakodnevno) da mu pukne guma i da sleti u neku smrtonosnu klopku jer bankina nije bila adekvatna ili nije ni postojala. Upravo zato je na većem delu ibarske magistrale ograničenje 60 kmh(a mnogi se ovde žale kako su ograničenja kretenska), i upravo zato je ibarska najsmrtonosniji put u zemlji, zato što je napravljena da ne prašta greške.elMaestro napisao:@KDman, Cekaj, stvarno mislis da je krivica svega to sto, kako kazes, kuca nema gradjevinsku dozvolu?
Idiota će uvek biti i zato moramo težiti ka tome da putevi budu što više idiot proof jer će se samo tako poboljšati statistika, naravno uporedo sa edukacijom i kažnjavanjem idiota al mislim da je već sad to na dosta dobrom nivou ako poredimo sa stanjem infrastrukture.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako ćemo već da mu dmao po veštačenju
ovo je onaj test sa malim preklapanjem, zato je veliko oštećenje na kolima, ako je on imao drugačije preklapanje + se kretao jer se preturio i tu ima rasipanja energije...

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Čitajući pojedine komentare stičem utisak da pojedini nikada nisu položili vožnju i da imaju totalno iskrivljenu sliku o sebi i ostalim učesnicima u saobraćaju.
Nepoznavanje osnovni propisa dominira a onda se krivica svaljuje na nekog drugog i stvara se utasiak da su putevi ma kakvi bili storeni samo za pojedince i njihovo shvatanje saobraćaja uopšte.
Danas imate u novinama da su 15 sati pili, da su pokušavali da odgovore pijanu budalu da ne vozi.
Niko da se seti da pozove policiju, kao što ima pravo po zakonu i spreči nesreću.
Nepoznavanje osnovni propisa dominira a onda se krivica svaljuje na nekog drugog i stvara se utasiak da su putevi ma kakvi bili storeni samo za pojedince i njihovo shvatanje saobraćaja uopšte.
Danas imate u novinama da su 15 sati pili, da su pokušavali da odgovore pijanu budalu da ne vozi.
Niko da se seti da pozove policiju, kao što ima pravo po zakonu i spreči nesreću.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne mora policiju, uzme ključeve i baci u pm...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I to što kažeš...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ovako su trebali da su normalni...
Ovako u Rusiji rešavaju problem pijanih vozača!
http://www.alo.rs/vesti/bizzare/ovako-u ... ideo/53004
Ovako u Rusiji rešavaju problem pijanih vozača!
http://www.alo.rs/vesti/bizzare/ovako-u ... ideo/53004
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ma vezao bi ga kanapom nekim ako treba. Ili kao sto kazes bacis kljuceve. A ne razumem ove sto su posli sa njim, a videli su koliko je pijan, pa jel su i oni bili pijani ili sta?Grujic napisao:Ne mora policiju, uzme ključeve i baci u pm...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Svako ko sa takvim pijanim idiotom sedne u auto je najvećim delom sam kriv za to što mu se desilo (ili šta mu se može desiti). U jednu ruku mi je žao tolikih života, ali u drugu i nije. Njihov izbor.
Moze tu da se vozi 200, ima dovoljno pravca. Nije isto udariti u to na kras testu i u cupriju, u cupriju je zveknuo al je odleteo dalje.
Desavalo se da ljudi prezive i udes sa 300 na sat, a to je opet vise nego duplo veca sila od 200. Mislim, sve nam je ovo na nivou rekla kazala.
Desavalo se da ljudi prezive i udes sa 300 na sat, a to je opet vise nego duplo veca sila od 200. Mislim, sve nam je ovo na nivou rekla kazala.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Samo još jedna u nizu opomena da se pijan ne seda za volan, ma kakav vozač bio i ma kakav auto vozio.
Posetite www.garaza.rs !
Tacno
Aco ko moze da prezivi udes od 300 na sat ?
Aco ko moze da prezivi udes od 300 na sat ?