Ja sam se bas bas nakupovala u Becu i u Budimpesti (ne u onom Parndorfu, nego bas u gradu).
Pre mesec dana bila su svuda snizenja (tipa H&M, C&A i mnogi butici krcati nekom njihovom markom za koju sam prvi put cula)
Ogromne su bile guzve, ali je sve bilo ekstra jefitno.
Zarin kaput (ovde je sada 5990) tamo placen 30e (a bilo ih je i po 25e).
U H&M duboke cizme placene 29e na nekom snizenju....
Razni dzemperi/majice - nista preko 30e
Ali to su inace marke kao kod nas tipa hmmm Stradivarius, New Yorker i slicno.
Momak je u Nike-u pazario nekoliko dukseva (kaze da nisu velike razlike bile, mozda po 5-10e)
Ali su recimo u to vreme, kada smo mi bili, u Adidasu patike bile na snizenju skoro 50%....
Moze da se nadje bas lepih stvari, samo mislim da su sada vec gotova snizenja...
Uglavnom, najbolje je da iskoristis maksimalno internet.
Dakle prvo odes na sajt trznog centra koji si zamislio, vidis koje marke imaju i kolika su im snizenja (svi to objavljuju na sav glas)
onda odes direktno na njihov sajt, izaberes drzavu i valutu, u drugom tabu

Svi oni imaju jako lepo uradjene sajtove ( na kojima su cena i cena na snizenju jasno uocljive (i tako je kada udjes u radnju, bar ja nisam primetila nigde neko ïznenadjenje), plus svuda pise i koje su boje ostale i koji brojevi (sto je vrlo bitno, jer mozes da im posaljes mail da ti nesto rezervisu).
Toliko od njushkice, pardon mljacka i iskustva sa kupovinom.
P.S. Nema potrebe da razmenjujes pare na granici, svi primaju kartice i svi pricaju u Madjarskoj engleski