Ja bih rekao da je RT bolja, iako je GT kao sportskija ali i stariji model.
Mislim da sam pisoa da smo se pre nekkih 20ak dana vozili sa Imprezom STI Stage 2-nezvanicno oko 4xxKS, i ubija kako je drzi RT a jos je bila kisa i temperatura oko 13-15C
U ovim vecim dimenzijama vec duze vreme se radi GT i kao takav drzi standard. Imali smo skoro poredjenje i pricu sa Miciom Vesnicem, kome je dato da proba RT. Naravno ranije je vec vozio TT. TT mu se malo bolje pokazao po suvom i za nijansu je brze napado krivine (pretpostavka zbog cvrstine gume). Dok se RT pokazao pri voznji po mokrom, gde kaze da je Dunlop napravio pravi potez. Takodje zapazeno, da dok se RT istrosio za isto vreme testiranja, TT-u je ostalo jos malo "mesa". Njegov konacan komentar je, da je sa RT-om dosta zadovoljniji, jer su u suvim uslovima skoro jednaki, dok na mokrom je RT bolji i da za prosecnog korisnika je jos + , sto je RT meksi i udobniji.
16' RT jos i traje ali 17''+ lele. Ali je i voznja bruka, bez zamerki.
TT jeste za nijansu mozda stabilnija tj. upravljivija u voznji po krivinama, ali na idealno ravnom asfaltu(kao sto rece ojacani bokovi tu doprinose) dok se RT lakse prilagodi nasim putevima jer se''okomota'' oko neravnina.
Sledece sto bi trebali da odrade je da joj bar malo povecaju zivotni vek da bi bila kompletno idealna.