https://www.fuelly.com/
Koliko troši?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Koliko troši?
Ovo je bas super sajt ko hoce da prati svoju potrosnju, kad sipa gorivo itd. i jos moze da gleda i uporedi sa drugima 
Laguna 3 dci 175ks automatik - 10.8l cisto gradska voznja.
Sa kojim prosekom?
Meni E klasa 2.2 170ks, sa automatikom ne prelazi 10 normalne gradske voznje, u principu je oko 9-9.5. Jednom je bilo 10.5, al je bilo i mnogo rada u mestu.
Ovo je za prosek od nekih 20-25kmh
Meni E klasa 2.2 170ks, sa automatikom ne prelazi 10 normalne gradske voznje, u principu je oko 9-9.5. Jednom je bilo 10.5, al je bilo i mnogo rada u mestu.
Ovo je za prosek od nekih 20-25kmh
Nesto malo preko 23 kmh.
Auto je krsh...
Auto je krsh...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Novi Sad-Grac-Klagenfurt-Grac-Maribor-Novi Sad
Predjeno 1459,2 km, ukupno potroseno 120,77 litara, sto cini ukupnu prosecnu potrosnju od 8,3 litre.
U odlasku je vozen od 140-160 km/h i potrosnja je bila 8,8 l, dok sam se u povratku uglavnom drzao propisa te ispada da sam u proseku trosio 7,8 l. Mereno metodom cepa...
Predjeno 1459,2 km, ukupno potroseno 120,77 litara, sto cini ukupnu prosecnu potrosnju od 8,3 litre.
U odlasku je vozen od 140-160 km/h i potrosnja je bila 8,8 l, dok sam se u povratku uglavnom drzao propisa te ispada da sam u proseku trosio 7,8 l. Mereno metodom cepa...
dejanvp napisao:Merc C200K, Velika Plana - Podgorica preko Zlatibora po bordu najniza prosecna 5.9l, Kolasin - Podgorica (70km voznje, uglavnom nizbrdo) 5.2l prosek![]()
Brava, Podgorica - Velika Plana preko NP i Raske oko 6.2 nemam po bordu ali po racunici.
Meni ovo zvuči malo na nemoguću misiju. Ako je u pitanju motor na koji ja mislim a to je onaj 1.8 od 163 konja?
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Jeste, taj motor od 163ks. Nemam razloga da izmisljam, toliko je bord pokazivao, sad ako on laze lazem i ja vas. Ako si mislio na relaciju SRB-CG, otprilike mi isto potrosi kao i Brava 1.6 sa 103ks, mozda cak i malo manje. Ako mislis na relaciju KL-PG sigurno 10-15% manje od Brave potrosi.
Samo da kazem da je ovo lagana voznja, vozili ja i brat i gledali koliko moze najmanje da potrosi, nije nam se zurilo.
E, sad za gradsku mogu da slazem da trosi 9-10l ali jbg ne moze, ide najcesce oko 11-12l a zna da se popne i do 14.
Samo da kazem da je ovo lagana voznja, vozili ja i brat i gledali koliko moze najmanje da potrosi, nije nam se zurilo.
E, sad za gradsku mogu da slazem da trosi 9-10l ali jbg ne moze, ide najcesce oko 11-12l a zna da se popne i do 14.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Taj 1.6 16v u Bravi/Bravu srce kao lud, ni malo stedljiv motor.
-
Posle 19l goriva i 265km predjenih kilometara, prosek 7.2l/100km ciste gradske voznje.
-
Posle 19l goriva i 265km predjenih kilometara, prosek 7.2l/100km ciste gradske voznje.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Honda Civic 1.8 140ks, BG-Skoplje, dva putnika, malo stvari, 125km/h tempomat, 6.5L prosecna potrosnja.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Lepa potrosnja, nesto slicno, sam ja imao sa 1.6 twin port u Astri G. Mozda malo manje, ali je i auto manji. Sto se potrosnje tice, te benzinjare su vrlo ekonomicne i bliske dizelima, mozda je litar razlike u korist dizela na otvorenom.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Sto je veća prosečna brzina, prednosti dizelaša su veće o tom segmentu.
Isto tako što više ima kreni stani, dizelaš je bolji. Taj neki pik u najekonomičnijoj vožnji im je relativno blizu.
Tapatalk Pro
Isto tako što više ima kreni stani, dizelaš je bolji. Taj neki pik u najekonomičnijoj vožnji im je relativno blizu.
Tapatalk Pro
da, samo je pitanje koja je prosecna brzina. bg-sk nije samo autoput, ima tu i one magistrale gde potrosnja, a i prosecna brzina opadnu...
diskutovali smo skoro kako i kad vozis autoputem duze relacije i cini ti se da ti je prosek brzine ne znam kakav, na kraju ispadne dosta manji. npr steva kaze tempomat 125kmh bg-sk, a onda na kraju brzinski prosek celog puta ispadne jedva 100kmh...
ja sam siguran da sa prosekom od 125kmh civic mora trositi preko 6,5l, a astra da ne pricam...
diskutovali smo skoro kako i kad vozis autoputem duze relacije i cini ti se da ti je prosek brzine ne znam kakav, na kraju ispadne dosta manji. npr steva kaze tempomat 125kmh bg-sk, a onda na kraju brzinski prosek celog puta ispadne jedva 100kmh...
ja sam siguran da sa prosekom od 125kmh civic mora trositi preko 6,5l, a astra da ne pricam...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Juče BG-Vrbovno, nekih 45km, u odlasku preko Rakovice 5.5l, pun auto, u povratku jedna osoba manje, preko Banovog Brda, 4.4l, prosečna u povratku 49km/h, nisam pogledao u odlasku kolika je bila. Lukoil Ecto plus ili kako već Euro95.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja do Vrujaca i nazad Ibarskom, prosecna 3,5l
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

@DW
To sa Korsom?
To sa Korsom?