Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od H4wkeye »

Grujic napisao:S obzirom na to da su dva decka unakazili s tim gumenim mecima nije mi cudno da su im zabranjeni jer se puno pisalo o tome
Jeste, ali to je prihvatljiv rizik. Niko ih ne tera da divljaju, lome, pale i da se biju, kao sto rece dragan. Mislim da ovde treba upotrebiti sve zakonske mere da se stane na put tim divljacima.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Svi smo gledali kako policija na zapadu reaguje na divljanje raznih demonstranata ili huligana. Znači, puta dva po brutalnosti -pa kom opanci... Mora da se zna ko je najjači :pardon:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

H4wkeye napisao:
Grujic napisao:S obzirom na to da su dva decka unakazili s tim gumenim mecima nije mi cudno da su im zabranjeni jer se puno pisalo o tome
Jeste, ali to je prihvatljiv rizik. Niko ih ne tera da divljaju, lome, pale i da se biju, kao sto rece dragan. Mislim da ovde treba upotrebiti sve zakonske mere da se stane na put tim divljacima.
Džabe kad je npr Vavić policijska drukara sa kancelarijom u 29. Prvo policija mora da se očisti od huligana da bi počeli da čiste ulice.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Pa?

Policija u takvim intervencijama mora da ima veca ovlascenja. Svaki put kad su demonstacije oni dobijaju naredjenje da ne rade nista, samo da se brane ako je neophodno i da zastite odredjeni objekat/osobe, i uvek bude vise povredjenih medju pandurima.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Uroš S. napisao:
H4wkeye napisao:
Džabe kad je npr Vavić policijska drukara sa kancelarijom u 29. Prvo policija mora da se očisti od huligana da bi počeli da čiste ulice.
+1
to je problem za sebe...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Uroš S. napisao:
H4wkeye napisao:
Naravno, to je problem koji treba zasebno resiti. Kod nas kao sto NexT kaze, samo defanzivno, pa 2010. kad bila parada 180 povredjenih policajca. To je nedopustivo.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

NexT napisao:
Pa?

Policija u takvim intervencijama mora da ima veca ovlascenja. Svaki put kad su demonstacije oni dobijaju naredjenje da ne rade nista, samo da se brane ako je neophodno i da zastite odredjeni objekat/osobe, i uvek bude vise povredjenih medju pandurima.
Pa znam da ih voliš :mrgreen:

Nije pa brate, ako su uspeli u kratkom razmaku da ozbiljno povrede dve osobe (ja tu ne vidim nikakav prihvatljiv rizik) od kojih je jedno baš dete i to kako je na kraju ispalo ne problematično niti huligan postavilo se pitanje koliko su takve stvari za njih i u tom periodu su im i zabranili. A o tome kako se policija ponašala (namerno kažem la jer sada nemam pojma) na par utakmica gde sam bio bolje bi bilo da nema ovlašćenja nikakva...

A ne vidim kakav je problem sa ovlašćenjima njihovim sadašnjim? To što oni dobiju takva naređenja je samo taktička odluka onog ko pravi plan obezbeđivanja, a ne da oni ne smeju drugačije ako ne grešim...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ministar vojni, cini mi se

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Ne znam sto nije ostavio Rodica. Covek je sasvim ok radio.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Al' ne zna da lepi plocice :kezo:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Bez politike, molim vas.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Jeste da ne treba politiku mesati ali evo ovo je deo ove teme "Zasto je Srbija tu gde jeste!" i na zalost dokaz da je sve ovo sto nam se desava upravo kriva ta ista politika, i koliko god Vi administratori zeleli da je nje nema ona je tu.

"Ne priznajemo diplomu Braća Karić"
IZVOR: BETA
Zaječar -- Radnici preduzeća Elektrotimok u Zaječaru protestovali su zbog imenovanja Miroslava Dinića za direktora preduzeća, tvrdeći da nije kvalifikovan za tu dužnost.
Predsednik sindikata Elektrotimoka koji posluje u sastavu Jugoistok Niš, Miroljub Janković rekao je pred oko 200 radnika da po Statutu tog preduzeća niko ne može da bude direktor ako nema osam godina radnog staža u struci i napomenuo da diploma Fakulteta "Braće Karić" nije priznata u Jugoistoku.

Sindikat tvrdi da ima punu podršku radnika, pa je Nadzornom odboru i rukovodstvu EPS-a sa današnjeg skupa poslat zahtev da se do 9. maja preinači ta, kako su je nazvali, "nerazumna odluka".

Juče su radnici Elektrotimoka sprečili primopredaju dužnosti i nisu dozvolili da u firmu udje novopostavljeni direktor Miroslav Dinić, donedavni pomoćnik predsednika opštine Zaječar.

Sindikat je naveo da je novoimenovani direktor nekadašnji šalterski radnik u banci i da je član Srpske napredne stranke (SNS).

"Mi smo jedan od šest najboljih i najuspešnijih preduzeća iz sastava Jugoistoka i ne vidim razlog da dođe do ovakve kadrovske promene koja će nam uništiti firmu. Tim pre što je sadašnji direktor Dragan Predić magistar elektronskih nauka i član više međunarodnih organizacija", rekao je predsednik sindikata Miroljub Janković za agenciju Beta.

Janković, inženjer elektrotehnike, dodao je da su njegovom preduzeću potrebni elektromonteri za rad na terenu, ali da njih nisu mogli da dobiju.

"Zato nam je SNS poslao čoveka koji nikada nije radio u struci, koji je bio šalterski radnik i ima završen Fakultet 'Braća Karić'", rekao je Janković.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=842078
Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

nuk napisao:Al' ne zna da lepi plocice :kezo:
Jbg, lepio je plocice pravim ljudima izgleda :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

nuk napisao:Al' ne zna da lepi plocice :kezo:
Ne brini, verovatno je u međuvremenu doktorirao na nekom sega-mega univezitetu. Doktor keramičkog meNĐamenta. :djavo:
Širim haos!
Odgovori