Ševrolet problemčići
Re: Ševrolet problemčići
Pali se rikverc, svetli greška na ekranu za parking. Verovatno je neki kontakt, nema sta drugo da bude, ako je nastalo kao posledica sređivanja branika.
Inace, auto je super, prava lađa. Imao sam veoma niska očekivanja, ali ovo je stvarno direktorski auto. Enterijer je skroz ok, koža, automatik. Očuvan je kao nov. Pozadi se isto jako lepo sedi. Mogu da razumem zašto je uzet za taxi. Šteta što je motor tako svilen.
Sve u svemu, navijam da se vozika još malo do prodaje, tj treba ga lepo srediti, staviti finu cenu i možda se neko zaleti jer je stvarno sjajno očuvan.
Tapatalk Pro
Inace, auto je super, prava lađa. Imao sam veoma niska očekivanja, ali ovo je stvarno direktorski auto. Enterijer je skroz ok, koža, automatik. Očuvan je kao nov. Pozadi se isto jako lepo sedi. Mogu da razumem zašto je uzet za taxi. Šteta što je motor tako svilen.
Sve u svemu, navijam da se vozika još malo do prodaje, tj treba ga lepo srediti, staviti finu cenu i možda se neko zaleti jer je stvarno sjajno očuvan.
Tapatalk Pro
Danas neka kisurina na Fruskoj gori. Svi automobili se zaglavili u blatu i travi, bio sam blatjav kao da sam se tusirao sa blatom. Po petorica smo gurali kola da bi se iskobeljali, neki su i ostali u jendeku...
Mislio sam da se Epika nece ni pomeriti, ali automatski menjac me odusevio, izasla su kola iz mnogo gore situacije bez problema.
Da li je tezina auta, ili to sto automatski nezno prenosi momenat.
O potrosnji kad ga preracunam, trosi plina do Novog Sada, ko Punto dizela, al do Krakowa
Mislio sam da se Epika nece ni pomeriti, ali automatski menjac me odusevio, izasla su kola iz mnogo gore situacije bez problema.
Da li je tezina auta, ili to sto automatski nezno prenosi momenat.
O potrosnji kad ga preracunam, trosi plina do Novog Sada, ko Punto dizela, al do Krakowa

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jesi ti to išao na off road?
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Obican rostilj 
Nikako, da mu skinem ovaj branik...
Vozio sam neko drustvo, svi se ukuvali u onoj kozi

Nikako, da mu skinem ovaj branik...
Vozio sam neko drustvo, svi se ukuvali u onoj kozi

Kad nemaš klimu. Pogotovo je gadno kad je ovolika vlaga.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Skidao sam malopre zadnji branik, mada do senzora moze da se dodje i bez skidanja, ali sa metodom "ogledalce".
Krajnji levi senzor, je pretrpeo neku havariju, jer mu je dzek skinut, i umesto njega su stavljene buksnice.
Prekontrolisao sam zice, ni jedna nije u prekidu, ocistio konektore, i na moju veliu zalost, nista, i dalje mi na tabli signalizira da su senzori u kvaru.
Moram malo da iskuliram, pa da vidim jel imam jos koju ideju.
Inace centralna za senzore, se nalazi na veznom limu...
Da bi se skinuo branik, mora da se skinu i stopaljke, jer iza njih su takodje, srafovi, ako neko nekad bude skidao...
Krajnji levi senzor, je pretrpeo neku havariju, jer mu je dzek skinut, i umesto njega su stavljene buksnice.
Prekontrolisao sam zice, ni jedna nije u prekidu, ocistio konektore, i na moju veliu zalost, nista, i dalje mi na tabli signalizira da su senzori u kvaru.
Moram malo da iskuliram, pa da vidim jel imam jos koju ideju.
Inace centralna za senzore, se nalazi na veznom limu...
Da bi se skinuo branik, mora da se skinu i stopaljke, jer iza njih su takodje, srafovi, ako neko nekad bude skidao...
Malopre proradio servo na kratko, opet se upalila greska kad sam namotao do kraja???
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jel rodja uzeo nesto drugo da voza u taksiju?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ne vozi on taksi od 2008., ova Epica je bila samo prvu godinu na taxiju.
Sad mi na skupu rekose da su zamenski senzori 15 jura.
Bolje to da ubacim nego da sredjujem, ove? Posto mi se ne isplati nistavspecijalno da ulazem.
Sad mi na skupu rekose da su zamenski senzori 15 jura.
Bolje to da ubacim nego da sredjujem, ove? Posto mi se ne isplati nistavspecijalno da ulazem.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bax, je li tom autu bese menjan motor ? Radi li sada kako treba i koji je motor uopste ? Ko velim da ga ti uzmes. 

Motor je uradjen, razradjujem ga.
I sredjujem to sto znam.
Ulozena je velika lova u njega, da se pokrene.
Ovo sto sam ga ja vozio, nekih 300 km, pratim ulje i vodu, sve je stabilno.
Mozda ga i ja uzmem sebi, nek se malo usljaka. Ladja je u odnosu na ova kola sto inace vozim.
Inace auto je u odlicnom stanju, samo glupi motor, fabricki trose ulje, a ovoga niko nije proveravao na redovnoj bazi, verovatno ga je to i dotuklo, ja se secam par puta da sam gledao sipku, koja je bila suva.
To je 2.0 sestak, sa automatskim menjacem. Ima oko 150 ks, po nekim mojim prvim utiscima, trosi plina poprilicno, verovatno zbog tog automatika. Auto lepo ide, ali je onako inertan, moras da sacekas,da se taj menjac smisli, pre nego sto krene da ubrzava.
Pao je na 20 posto kupovne cene, za 7 godina.
Samo 120.000 km.
I sredjujem to sto znam.
Ulozena je velika lova u njega, da se pokrene.
Ovo sto sam ga ja vozio, nekih 300 km, pratim ulje i vodu, sve je stabilno.
Mozda ga i ja uzmem sebi, nek se malo usljaka. Ladja je u odnosu na ova kola sto inace vozim.
Inace auto je u odlicnom stanju, samo glupi motor, fabricki trose ulje, a ovoga niko nije proveravao na redovnoj bazi, verovatno ga je to i dotuklo, ja se secam par puta da sam gledao sipku, koja je bila suva.
To je 2.0 sestak, sa automatskim menjacem. Ima oko 150 ks, po nekim mojim prvim utiscima, trosi plina poprilicno, verovatno zbog tog automatika. Auto lepo ide, ali je onako inertan, moras da sacekas,da se taj menjac smisli, pre nego sto krene da ubrzava.
Pao je na 20 posto kupovne cene, za 7 godina.
Samo 120.000 km.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Bax, ako uzmeš to čudo, zovem Žileta (Trio Motors) da mu kažem da otvori servis u BG i da će mu se ulaganje isplatiti za 6 meseci. Sređuj to što možeš i u oglase.
Posetite www.garaza.rs !
Mozda mogu njega da vidim, da li zna da kalibrise taj servo?
Jel rade oni Daewo?
Ta Epica, ima i kao Daewo Tosca.
Jel rade oni Daewo?
Ta Epica, ima i kao Daewo Tosca.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Rade Chevrolet i sve koreance generalno. Povezaću te ako hoćeš.
Posetite www.garaza.rs !