Dobro veče
Re: Dobro veče
Pa ovaj auto nije sjajan niti je nesto posebno znacajan. Bio je dobar nekad ali ga je vreme pregazilo i to je to.
Po meni najlepsa sedmica
Svakako nije poseban, ali nesto jednostavno mozes da volis, i da tebi bude posebno, a tvoje poredjenje sa vozacima svih kola svakako nema mnogo veze sa samim kolima. I nova kola voze svuda ganciji, seljoberi sa parama, kriminalci, ovakvi, i onakvi, pa to ne znaci da treba gspom da idemo...
Svaka kola mozes povezati sa nekom grupom ljudi...
Bitno je neosvrtati se na takve gluposti, i uzeti ono sto se tebi dopada, iz kog god razloga.
Sent from my HTC One using Tapatalk

Svakako nije poseban, ali nesto jednostavno mozes da volis, i da tebi bude posebno, a tvoje poredjenje sa vozacima svih kola svakako nema mnogo veze sa samim kolima. I nova kola voze svuda ganciji, seljoberi sa parama, kriminalci, ovakvi, i onakvi, pa to ne znaci da treba gspom da idemo...
Bitno je neosvrtati se na takve gluposti, i uzeti ono sto se tebi dopada, iz kog god razloga.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
sedmica u transporteru i s8 u roninu sa onim luk besonovim stilom
http://youtu.be/ZYDRZ09B5oo
http://youtu.be/ZYDRZ09B5oo
Videh sinoc dva gancija sa kezom od uva do uva ganjaju po bloku ovu s klasu, crni dim 5 metara iza nje 
Bas ista ovakva

Bas ista ovakva

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

NexT napisao:Mozes li neki auto da volis samo zato sto je zapravo sjajan auto, ili i sjajan auto postaje odvratan zato sto ga voze ganciji...
Napredna omladina, prava avangarda na forumuXepoj87 napisao:...poredjenje sa vozacima svih kola svakako nema mnogo veze sa samim kolima. I nova kola voze svuda ganciji, seljoberi sa parama, kriminalci, ovakvi, i onakvi, pa to ne znaci da treba gspom da idemo...

Biću smeo, pa ću se ponadati da će se i Golf jednom gledati bez predrasuda

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma gde nisam.NexT napisao:Ajde, nisi tolko mator

Da. Samo sa razlikom da je isti auto sa jednim traktor, a sa drugim überlimuzina.NexT napisao:Jel me zajebavas da si upravo poredio cenu odrzavanja V12 i R6 motora?
Poenta, za pravi utisak takav auto mora da je u top varijanti.
Hteli ne hteli, auto jeste statusni simbol. To što je ovde pojam malo iščašen, druga je priča, često smešna, u suštini žalosna.Floyd napisao:Pa poslednje kako gledam auto je kao statusni simbol... u suprotnom ne bih vozio to sto vozimNexT napisao:Gledas li ti auto kao ista sem statusni simbol?
Mene ovaj auto asocira na ultrašabaniju iz 90-ih.Scuderia napisao:I kineska![]()
Širim haos!
Mene ne asocira. Doduse najvise je forsiran u americkim filmovima kao auto u kome se vose bosovi, ali ovako mi je auto po izgledu njesra u odnosu na s8 D2 i bmw 7 e38.
Ne znam za BG, ali kod nas se 90ih ganjao Audi 80, ko je to imao, taj je bio faca do jaja. Ili to su imale samo face do jaja 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Drugar je imao do pre dve godine, i inače je faca
Ukrali mu ga iz Ilije Garašanina(kod one male benz pumpe ispod malog Taša) u sred bela dana dok smo pili kafu 100 metara vazdušnom linijom odatle, onda ga zvali i platio otkup, pa mu vratili nazad, a onda mu opet ukrali trajno.

Ukrali mu ga iz Ilije Garašanina(kod one male benz pumpe ispod malog Taša) u sred bela dana dok smo pili kafu 100 metara vazdušnom linijom odatle, onda ga zvali i platio otkup, pa mu vratili nazad, a onda mu opet ukrali trajno.