Sent from my Lumia Tapatalk
Ako na svadbi nema rostilja smorim se kao plovak - posto sam vec smoren najstrasnije od narodnjakablaugrana napisao:![]()
Mislio sam da sam jedini
Jos ako donesu 'ladan, dupli smorDelija napisao:Ako na svadbi nema rostilja smorim se kao plovak - posto sam vec smoren najstrasnije od narodnjakablaugrana napisao:![]()
Mislio sam da sam jedini
Samo telecaDay Walker napisao:Cek a corba ako je dobra?
http://youtu.be/5GxIne2dQoIftj napisao:Od svih djakonija na svadbi ti izaberes kuvani kupus? Pa nije cudo sto si odabrao opela
Nemas ti pojma, nisi ti probao dobar svadbarski kupus...ftj napisao:Od svih djakonija na svadbi ti izaberes kuvani kupus? Pa nije cudo sto si odabrao opela
Kao i svaka palentaSaša napisao:Obzirom na ono šta je žena danas napravila - izgleda da nije. Neka njena bosanska verzija...![]()
Evo, nađoh jednu fotku na Netu kako bi to trebalo da izgleda:
Ma, ultra jednostavno, kuvaš/mešaš dok ne postane ovakve teksture, odnosno blago mrvičasto. I onda to samo preliješ hladnim kiselim mlekom...
+1Day Walker napisao:Nemas ti pojma, nisi ti probao dobar svadbarski kupus...ftj napisao:Od svih djakonija na svadbi ti izaberes kuvani kupus? Pa nije cudo sto si odabrao opela