TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Proizvođači plazme bi trebali da se potrude da promene klimu, ali očigledno i oni idu linijom manjeg otpora.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Re: AW: TV - Audio - Video - bela tehnika
Ako je LCD jeftiniji, onda im sve to i ide u prilog.

Pricam juce sa drugom, kazem mu koji tv sam uzeo i on mi salje link koliko kosta tamo
http://www.tehnomanija.rs/plazma_televi ... f8500.html
Znaci, nisu normalni...
Ne znam u Srbiji ali ovde je skoro nemoguce naci plasmu u nekoj radnji. I ako ima, to su uglavnom 2-3 najjeftinija modela, izdvojeni sa strane medju 40ak lcd-ovaDelija napisao:Najveci "problem" plazme je sto u ultra-mega-giga osvetljenoj radnji ne moze da dodje do izrazaja.

Pricam juce sa drugom, kazem mu koji tv sam uzeo i on mi salje link koliko kosta tamo

http://www.tehnomanija.rs/plazma_televi ... f8500.html
Znaci, nisu normalni...
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Treba uskoro da kupim kombinovani frizider, sudo-masinu i sporet (ili ugradnu plocu i rernu)
Najblizi sam odluci da sve uzmem Bosch (sa kojim je keva zadovoljna)...
Jeste medju najskupljima, a daje garanciju samo 2 godine...
Iskustva?
Za? Protiv?
Jos jedna prednost Boscha je sto sam jedino njihove modele uspeo da vidim uzivo na jednom mestu i da su u istoj nijansi Inox-a
Iskustva?
Za? Protiv?

Jos jedna prednost Boscha je sto sam jedino njihove modele uspeo da vidim uzivo na jednom mestu i da su u istoj nijansi Inox-a

Sa njima sigurno nema greske i mislim da vrede svaki dinar iznad konkurencije. Sta ti vredi garancija npr gorenja od 5 god ako ti majstor dodje u kucu najmanje 2-3 puta.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: TV - Audio - Video - bela tehnika
Sudomasina ipak ima malo drugaciji inox jer ima sloj protiv otisaka, glatka je bez tipicnog izgleda cetkanog celika, dok lajsna nekih modela ugradnih aspiratora nije od inoxa vec od lima farbanog u mat sivu boju. Ja sam nedavno uzeo kompletnu Bosch kuhinju - frizider, sudomasinu, rernu, plocu i aspirator i prezadovoljan sam i izgledom i kvalitetom. Vredi.bozza1979 napisao:Treba uskoro da kupim kombinovani frizider, sudo-masinu i sporet (ili ugradnu plocu i rernu)
Iskustva?
Za? Protiv?
Sent from my HTC One V
Vrhunski, samo skuplje. Kada sam ja opremao kuću koštalo je više od 2x u odnosu na Gorenje, sa tom razlikom da je Bosch imao daleko slabiju podršku (mislim da ima i dalje). Gorenje nema taj kvalitet, ali stvore se u roku od 24h u slučaju kvara. Imao sam problem sa Simplicity pločom i bojlerom. Bojler su očistili i zamenili grejač izvan garantnog roka, a da mi ništa nisu naplatili.
Nije ni Bosch sto je nekad bio. Skoro sam u Srbiji kupio fen Bosch... koje je ono PRC sranje
Kako ih nije sramota da napisu Bosch na njemu... Verujem da imaju i oni dobrih modela ali treba lepo sve prouciti jer sam natpis Bosch nije nikakva garancija kvaliteta.

Mislim da su jedini merodavni po tom pitanju saveti iz servisa ljudi koji su svaki dan na terenu i imaju kontakta sa tim uredjajima. Dobio sam jedan takav savet za jedan model Beko masine za ves i zaista je bio dobar savet. Nisam se pokajao ni sekunde jedne.
Gorenja ima dosta kod nas na trzistu, a jos uvek se secaju ljudi kvaliteta iz doba SFRJ, pa prolaze dobro. Imam dosta Gorenja po kuci i rade ono za sta su placeni, mada mlad sam jos uvek da kazem, sluzio me je xx godina
Gorenja ima dosta kod nas na trzistu, a jos uvek se secaju ljudi kvaliteta iz doba SFRJ, pa prolaze dobro. Imam dosta Gorenja po kuci i rade ono za sta su placeni, mada mlad sam jos uvek da kazem, sluzio me je xx godina

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kod nas 2-3 godine stara sudo masina Gorenje prilicno losa, sporet dobar.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Vrhunski su Miele i Gaggenau. Bosch je konfekcija kao i svi drugi.
Šta je konkretno problem? Naša radi super.dragvorl napisao:Kod nas 2-3 godine stara sudo masina Gorenje prilicno losa, sporet dobar.
Tapatalk Pro
Kod mene vec 6-a godina kako bez i jedne greske rade Gorenje ves masina i frizider, dok je sporet Beko.
Da ne cuje zlo, pu pu
Sve je neka niza srednja klasa sto se cenovnog ranga tice
Tapatalk
Da ne cuje zlo, pu pu

Sve je neka niza srednja klasa sto se cenovnog ranga tice
Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Gorenje i Beko su dosta slicni u svemu, od raspona cena i petogodisnje garancije do toga da se solidan kvalitet moze dobiti samo kod skupljih modela. Beko ugradna tehnika je dobra, dok jeftiniji uredjaji nisu dobri, od zavrsne obrade do pouzdanosti. Ja sam sa Gorenjem zavrsio saradnju. To sto imam u kuci je falicno, svaki uredjaj na svoj nacin, da ne nabrajam, ali pomenucu samo sudomasinu. Kupljena krajem 2006. godine, zbog kvara zamenjena za istu godinu dana kasnije. Sve je reseno ocas posla, svaka cast. Posle toga radila je perfektno, zapravo to sam samo mislio dok nismo kupili Bosch. Razlika je pogotovo vidljiva na starijem posudju koje je pranjem u Gorenje masini postepeno, time i neprimetno, gubilo na izgledu. Kada je isto prvi put oprano u novoj masini, iz masinine je izvadjeno kao da je tog casa kupljeno novo. Jednostavno, klasa iznad po ucinku, mada za Boschove masine se to i zna, dok recimo u friziderima postoje bolji, LG naprimer. Gorenje, kao sto je poznato, ima dobar servis, a u poslednje vreme i Beko radi slican sistem zakazivanja preko call centra, ali kvalitet im nije jaca strana. Jos nesto vezano za Beko. Znam da jedna firma iz NS, koja je najbolja za katering, u svojoj kuhinji ima Beko ugradne rerne i kazu ljudi da bolje nisu imali, a imali su svasta posto nisu od juce. To je u prilog gorepomenutom dobrom kvalitetu Bekove ugradne tehnike. Ostalo im je boza.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Ne kontam to za pranje sudja. Zar to ne zavisi od praska?
Prasak je takav da nema ribanja, nego pere nagrizanjem, ili ti bez kontakta. To vremenom osteti posudje.
Imamo ovde na poslu, neku ultra nabudzenu ogromnu bosch masinu za pranje sudja (nas ima 250 u firmi), pretpostavljam da je dobra, posto ne stede uopste na takvim stvarima (Daikin klime, sudoper od keroka ili kako se vec zove, ...) i isto postoje solje za kafu, caj, koje su izbledele od pranja ...
Prasak je takav da nema ribanja, nego pere nagrizanjem, ili ti bez kontakta. To vremenom osteti posudje.
Imamo ovde na poslu, neku ultra nabudzenu ogromnu bosch masinu za pranje sudja (nas ima 250 u firmi), pretpostavljam da je dobra, posto ne stede uopste na takvim stvarima (Daikin klime, sudoper od keroka ili kako se vec zove, ...) i isto postoje solje za kafu, caj, koje su izbledele od pranja ...
Meni se isto desilo kada smo sa Calgonita prešli na Somat. Suđe je zablistalo.
Možda je bilo dovoljno da zameniš tablete, ne ti celu mašinu.
Možda je bilo dovoljno da zameniš tablete, ne ti celu mašinu.