Nameštaj - uređenje životnog prostora

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Re: Nameštaj - uređenje životnog prostora

Post od Laki021 »

snork napisao:Ima li nekih novosti u vezi sa "Simpom"? Pre oko dva meseca sam hteo da naručim neki njihov plakar, nisu primali narudžbine.

Ne mogu da verujem da država dozvoljava da propadne jedna od najboljih firmi i najvećih izvoznika u zemlji!
Isporucili mi sav namestaj pre par dana :)

Probili su rok za neke dve-tri nedelje, al bitno da sam zavrsio sa preznojavanjem :)
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Odlično, čestitam! :) Moram ponovo da ih pitam da li primaju narudžbine, nešto baš nisam optimista, vidim da radnici štrajkuju...
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Jedno pitanje... da li je neko imao iskustva u radu sa providnim lakom za drvo na bazi vode?

Koliko smrdi u zatvorenom prostoru i koje su prednosti i mane?
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Samo da javim da je Simpo počeo da prima porudžbine u aprilu. Rok isporuke je 60-90 dana za robu koju nemaju na lageru, što jeste mnogo, ali shvatam da mora tako, jer su neko vreme radili sa veoma smanjenim kapacitetom. Imaju i 20 % popust na mnoge vrste nameštaja, za gotovinsko i plaćanje Intesa karticama. Može i čekovima na rate, ali sa manjim popustom. Ažurirali su i sajt: http://www.simpo.rs

Posetio sam njihov salon kod Glavne autobuske stanice i još jednom potvrdio da im je nameštaj svetske klase (a cene uopšte nisu visoke). Pre nekog vremena su počeli da rade i kuhinje u saradnji sa Italijanima, kvalitet je znatno viši nego što se može videti u nekim drugim domaćim firmama. ;)

Nadam se da će se oporaviti, a evo i jedne sličice iz salona:

Slika
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Meni je stigao namestaj pre par dana u stan.
Od ugaone garniture i fotelje nema dalje, vrh vrhova, mozete da nadjete lako 5x skuplju garnituru ali nece biti ni za dlaku bolja.
Na drvenariji (spavaca soba) imaju jos prostora za unapredjenje (to se vise vidi dok se sastavlja, mada ajd njihov namestaj i nije bas zamisljen kao sklopi sam pa vecina kupaca to i ne primeti). Ali materijali su 3x bolji od Ikia-inih.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Lepo je ovo pročitati. Mnoge dobre firme je uvoznički lobi upropastio. Nadam se da će da se izvuku.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

somi-car napisao:Jedno pitanje... da li je neko imao iskustva u radu sa providnim lakom za drvo na bazi vode?

Koliko smrdi u zatvorenom prostoru i koje su prednosti i mane?
Lakirao sam parket u par navrata mada ima tome 10ak god.sigurno. Dobra stvar je sto ne smrdi i susi se za par sati ali nema onaj sjaj kao ovi standarani lakovi. Doduse,ima tome godina,verujem da su napredovali u medjuvremenu a verovatno ima razlike i od proizvodjaca do proizvodjaca.

T
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Moji su sređivali parket ovih dana, smrdi ko đavo. Oseća se u celom ulazu, da se rikne.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Da li je neko imao kontakta sa nadstresnicama od lexana?
Hocu u dvotistu da natkrijem jedan deo do kuce i napravim otvorenu terasu ali me brine da li ce biti kao u inkubatoru kad se sedne ispod a upece zvezda?Pogotovo sto mi na ruku ide neki prozirni jer i ovako imam manjka dnevnog svetla u prostoriji na koju bi naslonio nadstresnicu. Tende i suncobrani otpadaju.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kod matoraca u Vrscu zeleni radi posao sasvim fino. Naravno, ako je sunce direktno iznad moze da upece.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

dunx81 napisao:Da li je neko imao kontakta sa nadstresnicama od lexana?
Hocu u dvotistu da natkrijem jedan deo do kuce i napravim otvorenu terasu ali me brine da li ce biti kao u inkubatoru kad se sedne ispod a upece zvezda?Pogotovo sto mi na ruku ide neki prozirni jer i ovako imam manjka dnevnog svetla u prostoriji na koju bi naslonio nadstresnicu. Tende i suncobrani otpadaju.
Mi imamo tako nekako pozicioniran leksan na nadstresnici, providan, doduse po podne je tu u senci, ali ni pre podne ne pravi efekat staklene base, doduse, mi leti stavimo belu tkaninu ispod leksana da ne tuce direkt sunce na vrata od terase, a svetla i ovako ima dovoljno. Zimi se tkanina skida i ima dovoljno svetla.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Rucni rad. Ruke mi se otegle do zemlje kad smo kacili elemente...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Dobra fora s tom tkaninom. Nego jel se prlja taj skroz providan? Video sam na par mesta da se razna stroka zavuce u te kanale i bas ruzno izgleda.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ne za sad, trebas da dobijes rupicaste lajsne slicne U profilu na cije unutrasnje strane se stavlja fina mrezica i idu na vrh i podnozje leksana da bi mogao da iscuri kondenz. Mrezica je jako sitna, tako da nista ne bi smelo da udje. Sad, mi smo uzeli neki skuplji, ali rekao bih da vredi, jer ako ispuca, zuti, matira i slicno nece valjati za takvu svrhu, ipak nije to krov za kokosinjac. Uslikacu mozda sutra.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Znaci ta zastita ide u kompletu? Uzeo bih svakako neki kvalitetniji. Ne bih bas da mi ga prvi led izreseta :-)

T
Odgovori