Sport
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Sport
Ko osvaja Primeru?
Mislim da ce Barsa, ova dva remija Reala ako propusti ...
+ Atletiko njima gostuje ...
Mislim da ce Barsa, ova dva remija Reala ako propusti ...
+ Atletiko njima gostuje ...
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Za Barsu navijam koliko i za Zvezdu i Liverpool, ali nisu zasluzili ove godine tako da navijam za Atletiko, s tim da se necu previse sekirati ni ako Barsa osvoji 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Slazem se da Barca nije zasluzila ni malo, al opet mislim da ce uzeti prvenstvo.
Mada, sada pred svaki mec strepim, tako i za ovaj sa Elceom.
Pogotovo sto i njima treba za opstanak.
Neka se lepo podele, Real-kup, Barca-prvenstvo, Atletiko-LS
Tapatalk
Mada, sada pred svaki mec strepim, tako i za ovaj sa Elceom.
Pogotovo sto i njima treba za opstanak.
Neka se lepo podele, Real-kup, Barca-prvenstvo, Atletiko-LS

Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Oko 4.000 Slaninara na severu i zapadu jna sinoc po mojoj proceni (neki mediji licitiraju i sa vecom cifrom). Mnogo vise nego sto sam se nadao. Konacno ga osvojismo! Drago mi je zbog klinaca u nasem dresu, stvarno su vanserijska generacija. Steta sto ih verovatno necemo gledati u istom sastavu narednih par sezona, jer kontam da bi se lagano prosetali ovom ligom.
Naravno, drago mi je i zbog celavog patuljka i ostalih izdajica koji su presli kod crnih kako bi uzeli neki trofej ove sezone. Pozdravite Vasu mamu!
Naravno, drago mi je i zbog celavog patuljka i ostalih izdajica koji su presli kod crnih kako bi uzeli neki trofej ove sezone. Pozdravite Vasu mamu!
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
To ce ispasti smesno, bolje da se i ne voze. Nismo mi Engleska i slicne zemlje. Glavni docek je na platou kod Spensa od 20h, pa je red i da im se zahvalimo. Mada, mi smo jos sinoc na trgu slavili, a pridruzilo nam se i par igraca... 

Meni su ti kupovi uvek bili potpuno nebitna stvar, bilo spanski bilo nas. Kako se uopste kotira taj pehar po znacaju u svetu fudbala? Sigurno da znaci za klub, ali mi je vise kao utesna nagrada u odnosu na titulu prvaka lige, o LS da i ne govorim.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ligaški kupovi su poslednja takmičenja koja simbolizuju ono što je fudbal nekada predstavljao i činjenica je da je postalo marginalizovano takmičenje čak i kpd Engleza gde je FA Cup do pre par godina imao izuzetnu važnost, danas nije tako. Jednostavno, zgusnuti kalendari i borbe na 100 frontova diktiraju tempo i logično, profitabilnija takmičenja imaju prioritet
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I neka mu je dao crveni. Treba još dodatno da ga kazne.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Ma bravo.DukeNS napisao: Naravno, drago mi je i zbog celavog patuljka i ostalih izdajica koji su presli kod crnih kako bi uzeli neki trofej ove sezone. Pozdravite Vasu mamu!
J.beš slavlje ako nikoga ne uvrediš!

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!