BMW M3 2014
Re: BMW M3 2014
Oni na snimku rekose da je sranje zvuk, cak se i sprdaju da se cuje kao prius, a na dosta mesta nalazim da je zvuk veoma slican A klasi.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U Priusu sam se vozio par puta (ima ga prijatelj) i zvuk nije ni blizu M3 (bar ono sto cujem na klipovima).
To sto su americki debili poremeceni pa im je glavna "fora" da svaki auto ispod 8000ccm porede sa Priusom, je nesto sasvim drugo.
To sto su americki debili poremeceni pa im je glavna "fora" da svaki auto ispod 8000ccm porede sa Priusom, je nesto sasvim drugo.
Kažem vam ja, zvuk je sličan american muscle avtu, stvarno je dobar, barem koliko sam ga ja čuo, izgledao je serijski M4,...
Verujem ja tebi ali ovde se vise veruje nekolicini us madafakera koji se na YT sprdaju sa zvukom
Ja ga nisam jos cuo uzivo pa necu da sudim ali u startu sumnjam da je zvuk kao na Priusu. Pa i onaj prdavac 2.0 u 328i se cuje sasvim pristojno za jedan R4 odnosno bolje od Priusa.

Pa dobro, ko što si reko za amere je prius sve osim njihovih 8000 kubika sa 150 konja 

Ja sam rekao da se sprdaju na foru zvuka, ne da se cuje kao prius... A i kao sto sam rekao,zvuk je veoma slican A klasi, kako po komentarima ljudi koji su culi auto, tako i po snimcima. Ukusi se razlikuju, nekome ce se svideti kako se cuje nesto, sto ne znaci da je dobro. Svakako da ne moze da se cuje kao neki obican auto,ali smatram da je korak unazad sto se zvuka tice. Verujem da ce i C klasa biti korak unazad, to je cena modernizacije. A Floyd koja je razlika yt snimaka, i ljudi sa foruma koje ne znas? A unutra ce se svakako dobro cuti, jer pusta vestacki zvuk na zvucnike.
Heroj, nisam komenrarisao tebe nego pomenuti YT klip koji sam prestao da gledam jos na pocetku samo zbog komentara "cuje se kao Prius". Iskreno, smara me to ponizavanje, tipicno za amere. A verujem svakom na forumu vise negoli YT klipu. Video svakako ne moze verno da prenese zvuk. I AMG se na klipu cuje bzv... tacnije samo bucno ali pravi osecaj stices tek kad prodje pored tebe 

Ja sam ga čuo izvana..zvuk je vrlo vrlo dobar bio, baš sam si zapamtio zbog tih komentara na YT jer to je bilo daleko od priusa i čak bolje od prošlog m3. Sad ako avto nije bio serijski ne znam, ali zvuk je bioXepoj87 napisao:Ja sam rekao da se sprdaju na foru zvuka, ne da se cuje kao prius... A i kao sto sam rekao,zvuk je veoma slican A klasi, kako po komentarima ljudi koji su culi auto, tako i po snimcima. Ukusi se razlikuju, nekome ce se svideti kako se cuje nesto, sto ne znaci da je dobro. Svakako da ne moze da se cuje kao neki obican auto,ali smatram da je korak unazad sto se zvuka tice. Verujem da ce i C klasa biti korak unazad, to je cena modernizacije. A Floyd koja je razlika yt snimaka, i ljudi sa foruma koje ne znas? A unutra ce se svakako dobro cuti, jer pusta vestacki zvuk na zvucnike.

http://www.youtube.com/watch?v=1itE4x8aKDM
evo dosta dublji od ovog snimka, više u stilu american muscle
Naravno, ali ako se nesto isto cuje na snimku kao nesto drugo, znaci i da se uzivo isto cuju, i ako se oba cuju bolje uzivo, nego na snimku, zar ne?Floyd napisao:Heroj, nisam komenrarisao tebe nego pomenuti YT klip koji sam prestao da gledam jos na pocetku samo zbog komentara "cuje se kao Prius". Iskreno, smara me to ponizavanje, tipicno za amere. A verujem svakom na forumu vise negoli YT klipu. Video svakako ne moze verno da prenese zvuk. I AMG se na klipu cuje bzv... tacnije samo bucno ali pravi osecaj stices tek kad prodje pored tebe
I slazem se da se sve na snimku losije i vidi, i cuje, nego uzivo.
Kakvo ponizavanje te spopalo?
Ti znas da je to stvar? Normalno covek sprda nesto sto mu se ne svidja, kao i ti, a i vecina za ekran u C klasi recimo, zasto ti tada nije smetalo ponizavanje, kako ti kazes? Po meni skroz normalno sprdanje, koje tebi previse smeta.
Zasto verujes nekome sa foruma vise? Kako se razlikuje kada iskomentarise neko na forumu, i na snimku? Obojica to rade preko kompa i interneta. I ovde, kao i tamo, svako moze da se prijavi i pise.
Govorim bez insinuacije da neko ovde izmislja, ili bilo sta slicno.
@maniaxxx
Uporedi zvuk sa ovim:
http://youtu.be/nZa4ZG2RR5I
Samo kada uspori, a ne pod punim gasom.
Poredjenje sa Priusom je kod njih glavna fora za omalovazavanje nekog auta... kao kad bi kod nas poredio neki auto za Daciom.Xepoj87 napisao:Kakvo ponizavanje te spopalo?
Ti znas da je to stvar? Normalno covek sprda nesto sto mu se ne svidja, kao i ti, a i vecina za ekran u C klasi recimo, zasto ti tada nije smetalo ponizavanje, kako ti kazes? Po meni skroz normalno sprdanje, koje tebi previse smeta.
Ovaj zvuk sa snimka (a verujem da je uzivo bolji) i zvuk Priusa su slicni koliko i nova A klasa i Sandero.
Ali nebitno, ostaje da se vidi uzivo kakav je zvuk. Ne ocekujem da ce biti kao kod starog ali isto tako sam siguran da nema veze sa Priusom, Daciom i sl.
Ja sam fasciniran ovom recenicom.Floyd napisao:U Priusu sam se vozio par puta (ima ga prijatelj) i zvuk nije ni blizu M3
chris harris: If you haven't already ordered a new M3, stop what you're doing IMMEDIATELY and go and do so. It's ace.
https://mobile.twitter.com/harrismonkey ... 6394938370