Smešne slike
Re: Smešne slike
Bio je odgovor izmedju, svega mi 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Axaxaxa 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Re: AW: Smešne slike
Ma vi Beclije ste sad posebno sumnjiviDusan napisao:Ne znam sta je cudno, pa Evrovizija je najveci gej dogadjaj u Evropi, vec duzi niz godina.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Neko poljubi vrelu peglu i ugradi silikone i pokazuje tange po rijalitijima. Ovaj je odlučio da glumi bradatog muškarca koji glumi bradatu ženu. Jbg sve se svede na publicitet.Laki021 napisao: Mozda bih cak imao vise razumevanja da ne lik zaista iskreno poremecen, ali se iz aviona videlo da samo glumata i namerno provocira i insistira da bude drugaciji.

Ja se to godinama pitam.McGruja napisao:Ko jos to gleda?

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bio je moj, greskom je izbrisan, izvinjavam seMcGruja napisao:Bio je odgovor izmedju, svega mi

Re: AW: Smešne slike
Floyd napisao:Ma vi Beclije ste sad posebno sumnjiviDusan napisao:Ne znam sta je cudno, pa Evrovizija je najveci gej dogadjaj u Evropi, vec duzi niz godina.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
uzas bre...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hahahahaha
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.