Naši snimci saobraćajnih situacija
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Naši snimci saobraćajnih situacija
Ovaj klip si mogao i da ne okačiš 

- Saobraćajna Kamera
- Pridružio se: 24 Dec 2013, 17:41
- Garaža: Nissan Almera Tino 1.8
- Kontakt:
Treba mi, šaljemo neko pismo PU za Beograd i ministarstvu.
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grujic
- Moderator
A zbog čega svega ti?
Zbog toga što realno nema mesta? Mislim, ja prvi popizdim kad se policijska kola parkiraju na pešački i odu po burek, ali ovde ispred stanice ne verujem da se parkiraju iz bahatosti nego jer nema gde (njima bi bilo najlakše da uđu u stanicu ako mogu). A sama stanica mora da ima određen broj vozila (ovi čak mislim i najviše, valjda su svi uviđajci odatle, a verovatno i još saobraćajnih patrola, pa i oduzeta kola se tu ispred smeštaju...). I ako bi se nešto menjalo samo bi verovatno rezervisali neka mesta u blizini koja su sada stanarska.
Zbog toga što realno nema mesta? Mislim, ja prvi popizdim kad se policijska kola parkiraju na pešački i odu po burek, ali ovde ispred stanice ne verujem da se parkiraju iz bahatosti nego jer nema gde (njima bi bilo najlakše da uđu u stanicu ako mogu). A sama stanica mora da ima određen broj vozila (ovi čak mislim i najviše, valjda su svi uviđajci odatle, a verovatno i još saobraćajnih patrola, pa i oduzeta kola se tu ispred smeštaju...). I ako bi se nešto menjalo samo bi verovatno rezervisali neka mesta u blizini koja su sada stanarska.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Slazem se sa Grujicem.
Interesantno da se ti slažeš kad se brani policija 
Šta kao realno nema mesta i onda je ok da se zauzima ulica? A da je u pitanju neka firma i da zauzima traku onda ne bi bilo ok al zato što je policija onda je ok? Ajte molim vas.

Šta kao realno nema mesta i onda je ok da se zauzima ulica? A da je u pitanju neka firma i da zauzima traku onda ne bi bilo ok al zato što je policija onda je ok? Ajte molim vas.
Očekuješ da komunalna policija sredi problem parkiranja policajaca? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
Pa ono, javna služba, mora da ima vozila blizu sedišta. Ili da se sele, al policija blizu stanice kola da ima mora.ftj napisao:Interesantno da se ti slažeš kad se brani policija
U suštini ista analogija može da se napravi sa kolima hitne pomoći i vatrogasnim vozilima. A sigurno ima negde neki DZ čija se vozila tako parkiraju...
Uostalom, ne sumnjam da ako se zainate tu jednu traku mogu lako uz odluke sekretarijata ili koga god da preprave u rezervisan parking a onda saobraćajna kamera može da snima samo legalan parking

Ja od kad znam za sebe tu je policija parkirala vozila, i nikom nije smetalo 30 i kusur godina.Sad od jednom svima smeta.
- H4wkeye
Ne branim ja tu policiju, ali kako mogu oni tu da budu krivi? Tu je kriv grad jer nista ne rade planski i nisu obezbedili adekvatan parking, pa se parkiraju gde mogu.ftj napisao:Interesantno da se ti slažeš kad se brani policija
- Saobraćajna Kamera
- Kontakt:
Potpisujem @ftj.
Drugo, neka im grad i ministarstvo reše problem, ovako krše zakon na očigled svih. Nije ova policijska stanica jedina, pogledajte kako je kod Mercator-a. U Rakovici nije tako, tamo imaju parking.
Drugo, neka im grad i ministarstvo reše problem, ovako krše zakon na očigled svih. Nije ova policijska stanica jedina, pogledajte kako je kod Mercator-a. U Rakovici nije tako, tamo imaju parking.
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grujic
- Moderator
Pa mogu da ga imaju i ovde samo je pitanje na račun čega 
Elem, sad baš pročitah ZOBS i ispada da nije baš tako jasno da li krše zakon.
Član 62, stav 2

Elem, sad baš pročitah ZOBS i ispada da nije baš tako jasno da li krše zakon.
Član 62, stav 2
A udaljeno parkiranje od stanice bi definitivno moglo da bude to i da se na to pozovuOdredbe ovog zakona o zaustavljanju i parkiranju ne primenjuju se na policijske službenike u obavljanju službene dužnosti ako bi obaveza poštovanja odredbi o zabrani zaustavljanja ili parkiranja vozila omela uspešno obavljanje službene dužnosti.

- Saobraćajna Kamera
- Kontakt:
Neka pretvore tu traku u parking ako je nepotrebna.
- H4wkeye
Slazem se ja da grad treba ovo da resava, ali vrlo je frustrirajuce kada drzava od tebe ocekuje da radis svoj posao maksimalno, a ne obezbedjuje ti adekvatne uslove, a ovo znam iz licnog iskustva. To je isto kao zimus sto je bilo prica za zimske gume na policijskim vozilima. Drzava ocekuje od policije da kaznjava za to i da obavlja duznosti normalno, a nisu imali da im obezbede zimske gume.Saobraćajna Kamera napisao:Potpisujem @ftj.
Poslednja izmena od H4wkeye u 14 Maj 2014, 14:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Tu je i bio nekad parking pre rekonstukcije savske.

- Saobraćajna Kamera
- Kontakt:
Eto, i gume su mogle da se kupe i parking da se napravi. Neka rade kako treba.