Dobro veče
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Odgledao prvu sezonu, svidja mi se! Doduse nisu efekti kao na filmu, jer je ipak to serija, pa se greske prastaju, ali sto se tice zombija i prolazaka raznih predmeta kroz njihovu glavu - 9+ ocena!bane valjevo napisao:Gaginho majstore!!! Ajd kad formiras misljenje podeli ga sa pucanstvom na odgovarajucem delu foruma... Odoh da spavam, opet sutra ustajanje oko 7+1 sati... Nikako da se naviknem u potpunosti!!!
Inace danas sam skinuo Game of thrones, tzv Igru prestola pa hocu da vidim na sta to lici...
Krecem da gledam drugu sezonu sutra, tj. danas, kaze mi drugar da cu se razocarati, jer je lose odradjena druga sezona i da radnja smara, e sad... videcemo...

Dobro jutro sa Zlatibora 

Sunčano?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Gaginh0 napisao:Odgledao prvu sezonu, svidja mi se! Doduse nisu efekti kao na filmu, jer je ipak to serija, pa se greske prastaju, ali sto se tice zombija i prolazaka raznih predmeta kroz njihovu glavu - 9+ ocena!bane valjevo napisao:Gaginho majstore!!! Ajd kad formiras misljenje podeli ga sa pucanstvom na odgovarajucem delu foruma... Odoh da spavam, opet sutra ustajanje oko 7+1 sati... Nikako da se naviknem u potpunosti!!!
Inace danas sam skinuo Game of thrones, tzv Igru prestola pa hocu da vidim na sta to lici...
Krecem da gledam drugu sezonu sutra, tj. danas, kaze mi drugar da cu se razocarati, jer je lose odradjena druga sezona i da radnja smara, e sad... videcemo...))
Da, radnja smara... Malo zombija a mnogo pricanja... Meni se ne svidja, barem ovaj deo koji sam odgledao...
Evo je Sandra iz Velikog Brata, cura vozi 206cc

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
vrlo suncanoMcGruja napisao:Sunčano?

Ajmo, Nole! Oderi zvalavog!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Kako sam popizdeo veceras, sve bih dao da sam imao rotaciju i pandursku legitimaciju, da ga oderem od zivota.
Krenem iz Nemanjine u Resavsku, i cekam da prodje tramvaj, obilazi me lik sa belom GTC Astrom sa spoljne strane i sece me da udje ispred mene. Stizemo do semafora kod Beogradjanke, pali se crveno, lik u Lexusu ispred njega staje, a on mrtav ladan preko pune i kroz crveno (da zanemarimo sto je neki matorac vodio dete preko ulice, al su jos bili ispred Lexusa). Na sve to, dupli tramvaj staje na pocetku uzbrdice (ne znam zasto), a on baja opet preko pune, u suprotan smer uzbrdo i obilazi tramvaj :trljamoci:
Izvukao bih ga iz auta i tukao dok ne propisa krv, a onda bih mu dozivotno oduzeo vozacku.
Krenem iz Nemanjine u Resavsku, i cekam da prodje tramvaj, obilazi me lik sa belom GTC Astrom sa spoljne strane i sece me da udje ispred mene. Stizemo do semafora kod Beogradjanke, pali se crveno, lik u Lexusu ispred njega staje, a on mrtav ladan preko pune i kroz crveno (da zanemarimo sto je neki matorac vodio dete preko ulice, al su jos bili ispred Lexusa). Na sve to, dupli tramvaj staje na pocetku uzbrdice (ne znam zasto), a on baja opet preko pune, u suprotan smer uzbrdo i obilazi tramvaj :trljamoci:
Izvukao bih ga iz auta i tukao dok ne propisa krv, a onda bih mu dozivotno oduzeo vozacku.
cuti malivuce jel si lud, kakvih sve budala ima za volanom da ne cerujes, tako je meni jedan seljak u naselju vozio stalno 60, a prolaze deca, uzak put.... , pa onda ide preko bele u dvosmrenoj ulici... znaci sou, a ne smes mu reci nista, bio u ludari, sada vozi nekog caddy-a za firmu, da mu kazes, izudara te i izvadi se na svoje sedenje u ludari 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
E ne znam jel se secate Branka (VolvoOceanDrive) sa VG foruma. Vidjam ga bar 4-5 puta mesecno, stalno vozika neke babe 
Kakav je on kralj, hteo je da srusi onaj forum, pretio Veljku...

Kakav je on kralj, hteo je da srusi onaj forum, pretio Veljku...

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Čovek ima 50 godina i priliči mu da vozi babeGaginh0 napisao: Vidjam ga bar 4-5 puta mesecno, stalno vozika neke babe![]()

Never Say Never Again
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Kad ga ponovo budes video, pozovi ga da dodje ovde da bude zanimljivije.