Bila je stara Celica, 5. ili 6. generacija. Momak je vozio jako rezervisano, ja sam ga obisao za citav krug.Cp6uH napisao:Toyote
Corolla TS Dzvini narandžaste felne napred bile sličan je fazon imao kao ti, par krugova gas pa onda par lagano
Celica ona od 143ks Danilo ne sećam se zašto je on bio što ti kažeš spor
Sto se tice Dzvini-ja, njega nisam ni video dok nije skroz usporio, tj mileo. Od drugara iz Megana rs 265 sam cuo da je bio jako brz.
Ovo je deo borbe Megane-a i 996>
http://www.youtube.com/watch?v=3Oemk2JPXnI
Nidza je vozio odlicno iz moje perspektive. Bilo bi dobro i da ne mesa 106 i saxo

Orjentacija za Nidzinu voznju moze biti da je moje najbolje vreme na Barumima b2 bilo oko 1:53, bazirano na obicnom sport trackeru. Uvezao sam fajl u google maps i vidim da mi je najbrza tacka bio ulazak na sikanu, oko 141 km/sat. Inace, meni je najuzbudljiviji deo staze upravo parabola, izlazak na pravac i sikana.
Kako se stice samopouzdanje prestaje da se koci za kompleks krivina nakon starta, vec pokusavas da prodjes sto vecom brzinom i nadjes granicu, a to je najuzbudljiviji deo. Proci sikanu na pravcu je posebno problematicno, mala greska i velika steta na automobilu.