Vanredna situacija - poplave 2014/2016
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
Valjda ce uspeti odbrana Sapca.
Zasto je Sabac tako prioritetan?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ovde kod mene Sava je bas ali bas narasla ( Bosut, Sremska Raca )....
Slazem se... za jaja bi vesao one koji su kanale zatrpavali sutom i djubretom.Delija napisao:Ne bi bilo toliko strasno da se na vreme razmisljalo o tome, a to jeste cista politika.trojanac napisao:
Situacija je previše ozbiljna da bi temu usrali sa kojekakvim glupostima.
Ovo je strašno.
Kod nas je sve u fazonu - me nece valjda...
Ali da se vratimo na temu... ovo bas deluje zeznuto.
Ko ima slobodnog vremena, ne bi bilo lose da pomogne u pravljenljenju nasipa. I jedan napunjen dzak je bolje nego ni jedan.
Kako je u Bataji?podvarak napisao:U aimp, winamp ili bilo koji drugi program koji podržava stream kopirate ovu adresu 95.169.188.177:8888/rhmz i slušate radio amatere sa terena.
Ja ću da nosim u Šumice. Tu mi je najbliže, osim ako ne pravite neku grupnu akciju.Grujic napisao:To se već i dogodilo, deo je smešten u SC Šumice, po osnovnim školama...
Odeća i fabrički upakovana hrana je tu potrebna, tako su objavili.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Iskreno, ne znam da li bi kanali išta pomogli, ova količina vode je neverovatna.
Šabac je prioritet verovanto jer može da se uradi nešto preventivno a mesto je veliko
Šabac je prioritet verovanto jer može da se uradi nešto preventivno a mesto je veliko
Sad sam zvao caleta, nista strasno. Kaze da je voda u podrumu 10ak cm, sto je normalno kad god kisa zaredja ozbiljno par dana. Moj kraj ima kanalizaciju, ne znam kako je u drugim delovima Bataje.paja napisao:Kako je u Bataji?podvarak napisao:U aimp, winamp ili bilo koji drugi program koji podržava stream kopirate ovu adresu 95.169.188.177:8888/rhmz i slušate radio amatere sa terena.
McGruja napisao:Zasto je Sabac tako prioritetan?

Znam da je losa situacija tamo, ali kakve su posledice za ostatak drzave ako se poplavi?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pada mi na pamet spasavanje srpskog trzista automobila 
Morao sam malo da se nasalim.
Verovatno je poenta u tome sto bi odjednom bilo ugrozeno jako puno ljudi, a ne znam kakva je situacija sa industrijom / privredom.

Morao sam malo da se nasalim.
Verovatno je poenta u tome sto bi odjednom bilo ugrozeno jako puno ljudi, a ne znam kakva je situacija sa industrijom / privredom.
Poslednja izmena od Delija u 16 Maj 2014, 19:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Je l ide neko za Sabaju da pomaze ?
Nije Šabac ko Šabac nego je on prvi na udaru Save. Ako se Sava izlije izliće se do Beograda, a onda smo stvarno najebali.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa to mi nema logike, baš je za Bg dobro da se izlije negde pre, ali kako sam čitao za Beograd nije problem jer DUnav može mnogo da primi i odlije, po podacima hidro zavoda neće ni dostići kritični vodostaj.
Dok je Šabac u problemu.
Navijači se odazvali, ima da 1500 mesta bude malo. Sem toga, neozbiljno je što ne kažu da li dele kabanice ii treba poneti, i ne daju neki savet šta poneti itd..
Dok je Šabac u problemu.
Navijači se odazvali, ima da 1500 mesta bude malo. Sem toga, neozbiljno je što ne kažu da li dele kabanice ii treba poneti, i ne daju neki savet šta poneti itd..
Sabac je kritican zbog Save, ostali gradovi su vecinom na udaru nekih manjih reka. Sava ce ici do 6,80m.
Poslednja izmena od elMaestro u 16 Maj 2014, 19:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Имам једно потпитање...