Katastrofa je užasna, ali "bitka za Šabac" je obična šarada. Izrežirana predstava sa herojem koji preuzima stvar u svoje ruke, negativcima i srećnim krajem.Floyd napisao:Koliko citam na netu ispada da je prica oko Sapca samo dobro izrezirana predstava da bi se skrenula paznja za katastrofe u Obrenovcu.
Komentari sa B92:
I tacno je bilo kao sto su ljudi iz Sapca juce i pisali i javljali preko radioamatera sa terena. Apsolutno nije bilo potrebe za ovolikom masom ljudi koje je Vodja mobilisao da bi "branili" grad. Ispostabilo se da se Sava kod Sapca, KAO I UVEK prelije na sremsku stranu koja je niza i gradu nista ne fali...Ljudi nemojte nasedati na propagandu, pa nismo mi u Sapcu idioti da ne cuvamo svoje domove. Znam bar 30-tak ljudi zajedno samnom koji smo se prijavili kriznom stabu koji nam se zahvalio uzeo brojeve telefona i rekao zvacemo ako zatreba. Zvali smo mi njih i jos im ne treba. Sve mi ovo lici na licnu promociju vladajuce "elite" na zataskavanje neuspeha u odbrani Valjeva, Obrenovca, Cacka...., "odbranom" Sapca koji u stvari i nije trebalo vanredno braniti. Kao da gledam za 4-5 dana udarnu vest "odbranili smo Sabac" a ovi jadni ljudi iz Obrenovca i neuspeh odbrane se nece ni spominjati. Pecaros sam i na Savi sam 40 godina, danas sam tri puta obilazio camac, obisao 3-4 km nasipa i strasno jeste ali ni blizu kako je to predstavljeno. Nasip sa sremske strane je dosta nizi od nasipa Sapca tako da se Sava uvek razliva na tu stranu...
U pravu si, a i oni su u pravu.Day Walker napisao:Jel vi uopste shvatate kakva hemijska katastrofa bi mogla da nas zadesi ukoliko Sava poplavi Sabac?
Ili je najbitnije izrugivati se onima koji rade...
Jos smesniji i licemerniji su mi komentari u vezi "lidera"
Sedeo je mirno juče i slušao vođu.aleksa napisao:Jel neko negde video ministra za vanredne situacije!!???
Ja sam to vise zbog pravila forumastarac vujadin napisao:Floyd, slobodno si mogao ceo komentar ovog pecaroša da c/p umesto skraćivanja...nema potrebe za autocenzurom