Vanredna situacija - poplave 2014/2016
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
Hijene, namirisale nesrecu.
Sve po kratkom postupku!!!
Tapatalk
Sve po kratkom postupku!!!
Tapatalk
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Našao sam konačno roditelje u Dobanovcima žive i zdrave išao sa bratom kolima i smestili oh kod njih kući u Stepojevac. Sestru sam isto našao još je zarobljena u Obrenovcu ona zet i sestrić od 9 godina. Ako se ne izvuku do sutra idem da ih ja izvlačim čamcem. Ja i moja porodica smo kod ženine babe na Konjarniku. bili smo 30 sati bez struje i vode i sa praznim baterijama. Žrtava ima verovatno mnogo ja sam juče sa svog prozora video momka između 17-20 godina udavio se 150m od moje zgrade. Uzasno mi je loše šta smo preživeli za ova dva dana i šta nas čeka u budućnosti pošto nam je ceo grad uništen.
TT
TT
strasno...
Drzite se... bitna je citava glava na ramenima a sve ostalo je manje bitno.
Ja sam nekako uspeo da uspostavim kontakt sa familijom iz Obrenovca... i to jedva jer je mobilni tek malopre kao proradio ali veza puca. U njihovom delu (sabacki put) za sad nema puno stete ali struje i vode nema. Vecina odbijaja da napusti naselje jer se boje pljackasa. Mladji koji su "u akciji" kazu takodje da je situacija gora nego sto se prica.
Ja sam nekako uspeo da uspostavim kontakt sa familijom iz Obrenovca... i to jedva jer je mobilni tek malopre kao proradio ali veza puca. U njihovom delu (sabacki put) za sad nema puno stete ali struje i vode nema. Vecina odbijaja da napusti naselje jer se boje pljackasa. Mladji koji su "u akciji" kazu takodje da je situacija gora nego sto se prica.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Za takve pljačkaše bih uveo smrtnu kaznu.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
U Americi u takvim situacijama nacionalna garda ima pravo da puca na lopove. U Evropi se s druge strane postuju ljudska prava cak i takvog olosa.
Ne znam što ne uvedu neke privremene mere kao u vreme bombardovanja, sa znatno strožim kaznama.
Valjda ce da pošalju iz MUP neke specijalce da paze na bezbednost i ljudi i imovine. Ne mogu da verujem kakvog polusveta ima.
Tapatalk Pro
Valjda ce da pošalju iz MUP neke specijalce da paze na bezbednost i ljudi i imovine. Ne mogu da verujem kakvog polusveta ima.
Tapatalk Pro
Šaranče najbitnije da ste svi živi. OStalo se da nadoknaditi.
Moram da priznam da me krađe ne iznenađuju. Kolio gane spremnost ljudi da pomognu toliko razočara ovakva vest. Uvek je tako.
Moram da priznam da me krađe ne iznenađuju. Kolio gane spremnost ljudi da pomognu toliko razočara ovakva vest. Uvek je tako.
Probaj da stupiš u kontakt sa radio amaterima. Oni su se pokazali kao najdeltvornije sredstvo obaveštavanja.Sh@rance napisao: Sestru sam isto našao još je zarobljena u Obrenovcu ona zet i sestrić od 9 godina. Ako se ne izvuku do sutra idem da ih ja izvlačim čamcem.
Šta je sa tvojim stanom?
Aj kaži šta je urgentno potrebno da pomažemo.
Poslednja izmena od Paja u 18 Maj 2014, 00:21, izmenjeno 1 put ukupno.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Vanredna situacija - poplave 2014
Sad preko Limana u pratnji otislo 10ak ambulantnih kola.
Ne znam sta se desava vrv za SM jer evakuisu pacijente iz bolnice.
Ne znam sta se desava vrv za SM jer evakuisu pacijente iz bolnice.
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Bilo i kod nas nekad.Floyd napisao:U Americi u takvim situacijama nacionalna garda ima pravo da puca na lopove. U Evropi se s druge strane postuju ljudska prava cak i takvog olosa.
U Skoplju 1963. kad je bio zemljotres policija t.j. milicija je ubila dvojicu pri pokušaju krađe.
neki ruski mali avioni dosli na remont, i poplavila ih reka, upalili se neki emergency lokatori koje ne mogu prici da iskljuce, a iz vazduha stalno javljaju kako imaju prijem signala za lociranje emergency situacije...
bolnica u sm je vecinom evakuisana...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Onda su vervovatno putem Obrenovca krenuli.
Drugar na fb stavio da je u pionir stigao covek s boginjama, a kazu da ima nekih sa tuberkulozom, traze nove volontere za tamo.