Vanredna situacija - poplave 2014/2016

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Vanredna situacija - poplave 2014

Post od Floyd »

blaugrana napisao:Ako ti ovo za cega si postavio link, smatras prosjacenjem, zaista nemam reci.
Traziti pomoc u ovakvim situacijama je vise nego normalna.
Traze je mnogo bogatije zemlje od nase, a ne mi.
Jer treba po ko zna koji put da se pravimo pametni, jer smo "nebeski narod"?
Mislim da jos uvek imam pravo na svoje misljenje, mada ce na isto sve manje Srba imati pravo sto se i vidi iz klipa par postova iznad.

Btw, drzava je pokazala da je zajedno sa tajkunima q nesposobni bez istog tog naroda kog hebu u mozak godinama unazad. Vojsci svaka cast ali opet istu drzavu treba da bude sramota sto su opremljeni i obuceni losije od lovackog udrzenja. Sa istom tom vojskom se vecina naroda sprda, izbegavali sluzenje, smatrali je teretom na budzet...

Narodu svaka cast, pokazali su da u nama ima jos uvek ljudskosti... cak mnogo vise nego u mnogim bogatijim zemljama.

Sto se pomoci tice, prozivke na tu temu nisu na mestu jer to sto se neko ne hvali na forumu sta je i kad odneo, ne znaci da ne pomaze.
Humani gest je samo ako je anoniman. Cim neko pravi samopromociju, to vise nema toliku snagu. Moje misljenje...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Vanredna situacija - poplave 2014

Post od AcaKayak »

Ja mislim da neko treba da odgovara zasto ljudi u Obrenovcu nisu jasnije upozoreni sta ih ceka. Da jesu, brze bi pobegli i ne bi ostali...
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Politika je došla glave svima pa će i ovom forumu.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Sto? Ovo je tipican amaterizam, mogao je narod da se zaplasi realnoscu situacije i onda bi pobegli. Ovako kad im kazes aj iseli se, a on pita sto a ti ne znas ni sam, naravno da se nece iseliti. Ni ja se ne bih iselio da sam na mestu tih ljudi.

A da su rekli: Ljudi, nadmorska visina nasipa u Obrenovcu je 76 metara. Neki delovi grada su na 72 metra. Ako voda predje 10cm nasip, kod vas ce biti 4 METRA I 10 CM VODE (kao sto je i bilo).

Svi bi pobegli glavom bez obzira. A imaju brdo na 3km od centra gde bi svi preziveli.

I sve ovo sto sam napisao sam iz radoznalosti saznao na Google earthu za 3 minuta. A neko je placen za ovo.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Meni je iskreno vise muka od politike... Sta god da se desi, mora politika da se mesa. :nonono:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Za sad zvanicno 12 poginulih u Obrenovcu, 11 utopljenih i 1 preminuo.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@AcaKayak
Tako je, Aco. Neko mora da odgovara za sve ovo, a bice kao i uvek "pojeo vuk magarca" :besan:

Bruka i sramota je i to da nama trebaju obuceni ljudi sa pumpama visokog kapaciteta iz Slovenije da bi nam zastitili TENT :glavomuzid:
Zasto mi to nemamo? Ne moze niko da me ubedi u to da smo jadni, bedni i nemamo para - pre ce biti hronicna polna bolest iliti boli odgovorne tuki... :besan:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kad god se taknemo politike, ne završi se dobro. Krenem da pišem post pa zatvorim prozor.
Naravno da je politika u sve uključena, i naravno da jedno pričaju a drugo rade. Nažalost, na svojoj koži imam priliku to i da osetim. Ne trebaju mi nikakve vesti, novine, TV i sl. da vidim kakvo je stanje u državi (nema veze sa poplavama).
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Sve je jasno, ali ipak sada je u toku tragedija, a tek dolazi muka

Politika za sada ipak neka bude van price
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Obrenovac...

Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Ljudi, ko o kakvoj politici prica?

Ako ti je auto pokvaren ne vozis ga Vucicu, Tadicu ili kome vec nego mehanicaru.

Ako imas stab za vanredne situacije onda imas stab za VANREDNE SITUACIJE.

Ne treba politicar to da spavava, treba taj stab da izda saopstnje koje ce da ide na RTSu i da se ponovi 5 puta na sat vremena i svi ce da znaju.

Kod pakovanja dzakova pola je kontra uradjeno jer narod ne zna da li vezica ide napred ili nazad i slicne stvari. Ni ja ne znam. Ali ima neko ko zna. A taj neko napravi video od pola minuta koji se vrti na televiziji dok ga ptice s grana ne nauce. Uvek kad ulazis u avion bude u slucaju toga i toga radite to i to. Tako je trebalo i ovde. Nije voda odjednom grunula, znalo se da dolazi.

Ja niti pricam o nekom politicaru niti imam nameru. Ali nemojte se praviti sad ko drvecu da pricam. Evo, da ste vi u situaciji da ste ugrozeni, da li bi ste isto postupili da dodje neki covek i kaze uradi to i to jer je rekao politicar ili da vidite animirani snimak sta ce se sve desiti i da ce doci voda do drugih spratova na zgradi?

Ja lepo kazem, moglo je tim ljudima da bude receno ljudi, voda ce biti toliko i toliko duboka, desice se to i to i u slucaju toga uradite to i to. Em bi svi ranije krenuli sa spasavanjem, em bi i oni koji nisu krenuli znali sta da rade.

Ne znam kako mislite da se ne pominje surovost i okrivljenje nekoga kad je nezvanicno preko 1000 ljudi nastradalo? Pa jel vama normalno da tornao krene na Ameriku i da je 500km od obale i svi cute i cute i cute i onda kad dodje na 50km od obale dodje neki pametnjakovic i objavi beste ko kako zna i ume? Nije se voda u Obrenovcu stvorila, znalo se po prognozi sta nailazi.
Korisnikov avatar
Saobraćajna Kamera
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2013, 17:41
Garaža: Nissan Almera Tino 1.8
Kontakt:

Post od Saobraćajna Kamera »

http://www.youtube.com/watch?v=P3C2HgZvUjE

Šaljite ovaj video prijateljima u inostranstvu.
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Aco, ovo za dzakove potpisujem, gomila ljudi koji hoće da rade al nema ko da objasni i kordiniše... Sreća pa se ljudi ipak koliko toliko samostalno organizuju
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Za sad sve ide ok koliko sam skontao. To sto se trebalo postaviti postavljeno je, talas ce biti slabiji zbog izlivanja u RS i HR, vreme toplije...
Odgovori