Vanredna situacija - poplave 2014/2016
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
kaže hawkeye da je vučić rekao da se ne krade tako da je sve ok.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pare su oduvek bile lepljive, nisam optimista i nemam razloga da budem kada je to u pitanju. Pokrali su pare za obnovu Kraljeva (i građevinski materijal i opremu), pokrašće i ove.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mislim da EU traži projekte, da ne daju pare na gomilu i bez računa.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pa nece ih oni pokrasti kao neki cigani. Oni to skolovano urade, ipak imaju diplome.Sloba napisao:Pare su oduvek bile lepljive, nisam optimista i nemam razloga da budem kada je to u pitanju. Pokrali su pare za obnovu Kraljeva (i građevinski materijal i opremu), pokrašće i ove.
Oni ce te pare svakako ugraditi u izgradnju necega, a i jesu namenjene izgradnji.
Ne znam zašto bi prikrivali, ali jesu prikrivali do juče kada su objavili broj.Ogi napisao:Zasto bi prikrivali br. poginulih, mislim kako, svakako ce se saznati, to je nemoguce prikriti ?
Pitanje je šta se desilo sa ljudima iz najnižih delova Obrenovca koji su živeli u prizemnim kućama. Oni nisu imali gde da se sklone.
Čuće se pre ili kasnije prava brojka.
Popio sam kafu sa Šarančetom. Dobro su svi i za sada imaju sve što im je akutno neophodno.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pa to, neće ćapiti koliko stane u šaku i potrčati. Sve lepo sistemski, na belo.nikaragva napisao:Pa nece ih oni pokrasti kao neki cigani. Oni to skolovano urade, ipak imaju diplome.Sloba napisao:Pare su oduvek bile lepljive, nisam optimista i nemam razloga da budem kada je to u pitanju. Pokrali su pare za obnovu Kraljeva (i građevinski materijal i opremu), pokrašće i ove.
Oni ce te pare svakako ugraditi u izgradnju necega, a i jesu namenjene izgradnji.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Nisam siguran da je došlo do nekog prikrivanja.paja napisao:Ne znam zašto bi prikrivali, ali jesu prikrivali do juče kada su objavili broj.Ogi napisao:Zasto bi prikrivali br. poginulih, mislim kako, svakako ce se saznati, to je nemoguce prikriti ?
Pitanje je šta se desilo sa ljudima iz najnižih delova Obrenovca koji su živeli u prizemnim kućama. Oni nisu imali gde da se sklone.
Čuće se pre ili kasnije prava brojka.
Mišljenja sam da je to odluka vojske i policije koja nije htela ili mogla da sarađuje sa novinarima.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ne bi bilo prvi put da se ti projekti završe neslavno. Nabavi se oprema koja čami po skladištima neupotrebljena, ugradio se ko je trebalo da se ugradi i sl.samo polako napisao:Mislim da EU traži projekte, da ne daju pare na gomilu i bez računa.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
ftj napisao:kaže hawkeye da je vučić rekao da se ne krade tako da je sve ok.
Pao mi je kamen sa srca posle ove informacije

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Budite malo optimisti 
Bio sam do malopre na potezu od Usca ka Brankovom mostu, ima dosta ljudi, punili smo dzakove, kasnije ce dizati bedem

Bio sam do malopre na potezu od Usca ka Brankovom mostu, ima dosta ljudi, punili smo dzakove, kasnije ce dizati bedem
Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kakvo je stanje, ima još posla?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ima kod Brankovog, tamo je bilo najmanje ljudi a najvise peska. Tj mozda su neposredno pre nego sto sam krenuo tu istovarili kamione.
E da, da ne bude zabune, pricam o novobeogradskoj strani.
Evo slike dokle je stigla voda:

E da, da ne bude zabune, pricam o novobeogradskoj strani.
Evo slike dokle je stigla voda:

Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da nema toga pukli bi odavno.samo polako napisao:Jedina zemlja u kojoj se ta vodena pošast tretira kao bi trebala je Japan koji ima odličan sistem odbrane i upozoravanja i opet trpe neviđenu štetu.
Ali Japan je bogata zemlja i disciplinovana i na žalost ima puno iskustva.
Kod njih ljudi kada čuju sirenu-specifičnu za cunami znaju o čemu se radi i znaju šta treba da rade.
Da ne pričamo o tome da imaju izgrađen sistem upozoravanja i obaveštavanja.
Ali i pored toga je doslo do katastrofe u nuklearki Fukushima koja jos uvek nije ni blizu sanirana i preti jos uvek da napravi katastrofu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zaboravih da vam prenesem jednu Šarančetovu opservaciju na temu vozila.
Elem, njegov Punto je kao i svaki Fiat odmah počeo da se puni vodom tako da je ostao na mestu gde je i parkiran, dok su vozila koja bolje dihtuju otplovila kojekuda.
Elem, njegov Punto je kao i svaki Fiat odmah počeo da se puni vodom tako da je ostao na mestu gde je i parkiran, dok su vozila koja bolje dihtuju otplovila kojekuda.