Vanredna situacija - poplave 2014/2016
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
Hmmm da li ta kola mogu i dalje da se osposobe ili ih je voda unistila u potpunosti?
Brzine idu u H-a !!!

Mogu al je pitanje šte je pocrkalo. Naročito je problematična elektronika.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Bilo je i gore na Savi, bar dve godine od '99 koliko se sećam, imam negde i fotke iz 2004-5
Boringly average, but also perfect for school run mums
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Day Walker napisao:Budite malo optimisti![]()

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ovi ceo dan zazivaju džakove ovde u O. Brigada, izgleda da se sprema ipak nešto. Odoh da vidim. Mada ima još 2-2.5 metra do vrha nasipa sigurno. Zar je moguće da nadođe 2 metra?
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ako sam ja dobro informisan kako sada stvari stoje najviši talas se tek očekuje a opasnost će trajati do srede.
Ali uzmite ovo sa rezervom jer se informacije menjaju iz minuta u minut i jako su podložne promenama.
Ali uzmite ovo sa rezervom jer se informacije menjaju iz minuta u minut i jako su podložne promenama.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Da sam na tvom mestu ja bih vratio visoke opruge.Uroš S. napisao:Ovi ceo dan zazivaju džakove ovde u O. Brigada, izgleda da se sprema ipak nešto. Odoh da vidim. Mada ima još 2-2.5 metra do vrha nasipa sigurno. Zar je moguće da nadođe 2 metra?

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Evo slika od Bajkera iz te 2006. kada je bila poplava. Ovde je poenta u ovom hidrogliseru ali se vidi vodostaj, on je stajao na suvom pored najvišeg dela nasipa, sve niže kao i mostovi do splavova je pod vodom

Inače, sa strane Bg strane u okolini Gazele je dosta nadošlo, zato se i dižu bedemi... Kako gde zavisno od nasipa ima lufta, ali nije naivno

Inače, sa strane Bg strane u okolini Gazele je dosta nadošlo, zato se i dižu bedemi... Kako gde zavisno od nasipa ima lufta, ali nije naivno
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uroše, zavisi gde ima 2-2,5m. Nema svugde toliko. Možda je negde mnogo niže, a može lako da se desi da nadođe još 1-1,5m.
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Haineken, kakva je sad situacija?Heineken napisao:Ja sam iz Visnjiceva![]()
Visnjicevo je skroz ok, nema nikakvih problema. Morovic je delom evakuisan ali za sada nije strasno. Nazalost u Jameni se nije moglo mnogo toga uciniti za selo ali zato jedno desetak bagera rade non stop na nasipima i ojacavaju gde je potrebno//
Jamena nije bila cela pod vodom kad sam ja bio, samo jedan manji deo ali je ipak celo selo evaku
Spominju da cemo sutra dobiti vecu kolicinu dzakova napunjenih peskom da pravimo bedem u sumi na par mesta ali ne znam koliko je to tacno.
Mi iz Visnjiceva smo odradili najveci posao u Bosutu pa i Jameni. Velika pomoc je bila od ljudi iz BG-a, Kragujevca, Kraljeva, Uzica, Leskovca...eto odakle su cak dolazili da pomognu...![]()
Opštinski štab za vanredne situacije u Šidu doneo je danas odluku o preventivnoj evakuaciji naselja Morović i Višnjićevo u toj opštini, rekao je Tanjugu portparol tog štaba Nikola Vidić.
Posetite www.garaza.rs !
Hocete li organizovati ono sto ste odavno pominjali prikupljanje pomoci za Saranceta i njegove?
Mislim da nema potrebe da se otvara specijalni racun, mislim da je Trojanac vec ranije sakupljao pare preko svog racuna, njemu svi veruju... Trojanac jel se slazes?
Mislim da nema potrebe da se otvara specijalni racun, mislim da je Trojanac vec ranije sakupljao pare preko svog racuna, njemu svi veruju... Trojanac jel se slazes?
Banka Intesa je oslobodila provizije sve uplate na namenske račune za podršku građanima u nevolji i otvorila svoj namenski račun
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ako Sarance ima kasko, da li Kuca automatski isplacuje totalku za ovo ?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sad sam bio ovde baš gde je nekada bio hidrogliser, nešto me zeza upload s telefona, vrv prevelika slika ali niže je nego što je tada bilo. Daleko od alarmantnog. Sad kod Lukasa utovariše one pvc rolne što su bile okolo neupotrebljene, u kamion JKP Galovica i ode kamion. Priča se po kraju da je sinoć bila frka na Galovici, probila Sava kod pumpi, ali su rešili. Idem uskoro do tamo. Kažu sinoć nije moglo da se ide.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Striktno je zabranjeno raznim organizacijama i udruženjima da organizuju novćanu pomoć preko sopstvenih računa. Zahvaljujem se na poverenju, ali protiv sam toga da se sredstva prikupljaju preko privatnog računa.Laki021 napisao:Hocete li organizovati ono sto ste odavno pominjali prikupljanje pomoci za Saranceta i njegove?
Otvorićemo namenski račun za ovu svrhu, pre svega da pomognemo članovima foruma. To će biti rešeno verovatno već sutra pa ću postaviti posebnu temu sa brojem računa i tu ćemo objavljivati svakog dana koje je stanje.
Posetite www.garaza.rs !