Hyundai i30 vs Suzuki SX4 vs Auris/Corolla

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Roksab
Reactions:
Pridružio se: 18 Apr 2013, 22:54
Garaža: Auris 1.6 & Verso 1.8

Re: Hyundai i30 vs Suzuki SX4 vs Auris/Corolla

Post od Roksab »

Ma mozes bilo koje...
Meni nisu pravili problem ni za felne ni za alarm na Corolli Verso iz 2005. godine. Na ovim novim nemam sta da dodam...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
nikolino
Reactions:
Pridružio se: 27 Jan 2014, 00:03

Post od nikolino »

Kupio bih original Aurisove nove generacije. Sa istim se isporucuje Auris u Style opremi. Ne verujem da se te stvari upisuju u servisnu knjigu, a po drugom ne mogu da znaju. Moj brat je za i30 kupio nove celicne felne kod jednog vulkanizera i niko ga nije ni pitao na servisu otkud, sta i kako.
Korisnikov avatar
Roksab
Reactions:

Post od Roksab »

Mislim da je to bacanje para, ali tvoj izbor. Imaju jedne u oglasima sa novog Aurisa za 350e, bas je bilo u nekoj temu na TCS forumu.

Edit: evo i linka
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... ota_origi/
nikolino
Reactions:

Post od nikolino »

Pa jedini razlog je sto sam za alu felne je, sto mi je auto ruzan bez ratkapni, a sa njima sam stalno imao probleme. Na prvom autu sam promenio 5 kompleta i kad sam sabrao, mogao sam da kupim alu felne za te pare. Posle 2-3 dana mi je spala jedna i sletela sa mosta u Moravu. Nisam mogao da nadjem takve na komad. Onda mi je sa sledeceg seta neko ukrao 2, trebalo mu, jer su bile univerzalne i ceste, a ja nisam taj koji ce da trazi iste i da skida nekome. Onda sam sledece kupio malo specificnije i da cvrsto nalezu, pa mi nisu trebale vezice, ali smo ih polomili kad smo skidali za zamenu guma. Sledeca 2 seta sam polomio pri silasku sa ivicnjaka. Budu vezane vezicom, ali se malo odvoje od tocka i kad sidjem koso sa ivicnjaka, naslonim se na njih i puknu. Tada sam odustao od kupovine drugih i vozio sam auto bez ratkapni. Sledeci automobili su mi imali alu felne.
DejanS
Reactions:
Pridružio se: 30 Mar 2013, 03:26
Garaža: Toyota Corolla 1.6 Valvematic, Luna 2014

Post od DejanS »

Nista ruznije od auta bez ratkapni :( Ja sam pokusao da ispregovaram Alu felne, ali nije mi bas proslo :(
nikolino
Reactions:

Post od nikolino »

Ja ne pridajem puno vaznosti lepoti, ali auto bez ratkapni mi deluje kao corav covek. Nadam se da se Toyotine ratkapne ne lome lako i da nisu zanimljive za kradju, ali ako ostanem bez ijedne, necu kupovati druge, vozicu bez.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Stavi vezice

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Roksab
Reactions:

Post od Roksab »

Ok za felne, nego mozes da uzmes bilo koje (cini mi 114.3), umesto da juris bas Toyotine.
Ja sam vozio Alfine na Versu xD

nikolino
Reactions:

Post od nikolino »

Vidim da je izasao cenovnik za auris MY14 i da su cene za Terra i Style iste, a za Luna 1.33 je veca za 200 eur, a za 1.6 ista kao pre. Style ima dosta dodatnih stvari, a ista je cena.
Korisnikov avatar
TRIO_driver
Reactions:
Pridružio se: 27 Avg 2013, 09:36
Garaža: Svašta nešto japansko interesantno.
Kontakt:

Post od TRIO_driver »

Mi smo prodali sad jedan set za Aurisa, doduse prethodni model:

Slika

Slika

Vise info ovde:

viewtopic.php?f=75&t=2589
Trio Motors i Trio Servis - http://www.triomotors.rs ISUZU vozila - http://www.isuzu.co.rs
nikolino
Reactions:

Post od nikolino »

Sutra bi trebalo da pruzmem auto. Ima li neko neki savet za preuzimanje ili nemam sta da brinem?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Dobro ga zagledaj (da nema nekih ostecenja), pogledaj da li je sve od opreme tu. Za ostalo postoji garancija

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
DejanS
Reactions:
Pridružio se: 30 Mar 2013, 03:26
Garaža: Toyota Corolla 1.6 Valvematic, Luna 2014

Post od DejanS »

Bas ovo sto kaze Dnevni Setac, sve sto su ti obecali da bude tu, da nema nekih ostecenja vidljivih i da ti pokazu kako sta radi.
Mene su danas zvali da su mi stigle druge patosnice i nalepnice za vrata/brave koje stite od grebanja, pa treba da oteram auto da mi to postave ovih dana.
nikolino
Reactions:

Post od nikolino »

Tako sam i mislio. Znaci da pregledam sve za svaki slucaj. Zato nisam otisao danas, jer je bilo kasno da bih na miru pogledao auto i da mi objasne gde sta i kako radi. Hvala, drugari! Cujemo se sutra, da iznesem utiske ;)
nikolino
Reactions:

Post od nikolino »

Preuzeo sam Auris i auto je odlican, lep i udoban. Od Novog Sada do Beograda i voznja po Beogradu u proseku 6,2 l/100km. Mislim da ce taj prosek da se poveca voznjom kroz Beograd, verovatno na 7 u proseku, ali videcemo. Ubrzanje je kao na testu. Za mene dovoljno, ali nije zmija, sto bi moj otac umeo da kaze. Auto preporucuje saltanje gotovo cim se predje 2000 obrtaja, sto je mozda ekonomicna voznja, ali ne bas i udobna. Jednostavno, tako se tesko ubrzava. Par dana sam vozio bratov i30 1.6D i sad osecam ozbiljnu razliku, sto je i ocekivano. Znaci, za preticanje stepen nize i gas.
Odgovori