Vanredna situacija - poplave 2014/2016
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
@DW Sreca pa si ti kobra. 

Poslednja izmena od Dusan u 20 Maj 2014, 13:22, izmenjeno 1 put ukupno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bio sam danas u banci (Intesa) i kao i što se dalo očekivati, oni nemaju proceduru za to i ne znaju kako tj. na kraju su zaključili da mi ne možemo otvoriti namenski račun za svrhu pomoći jer nismo humanitarna organizacija.grujicd napisao:Trojke, 'oće li ti računi?
Možemo otvoriti još jedan dodatni račun koji ne bi bio oslobođen provizije ni troškova održavanja, što nam ne ide na ruku, a njihova je preporuka da se sredstva uplaćuju na naš standardni račun samo da se naznači svrha da je za pomoć.
Problem je što ne znam kako mi možemo taj novac posle da raspodelimo tj. da li smemo da uplatimo nekom privatnom licu na njegov tekući račun. Mislim da ne može, ali proveriću i tražim još neku drugu opciju. Ne bih da nam sutra poreska pravi problem pa da još platimo i kaznu.
Inače, Banka Intesa je oslobodila provizije sve uplate na namenske račune za podršku građanima u nevolji i otvorila svoj namenski račun. Baš me interesuje kako kad oni nisu humanitarna organizacija?
Ni operater u Call Centru za pravna lica nije znao odgovor, uputili me na našeg savetnika u matičnoj filijali.
Posetite www.garaza.rs !
Off topic
za samopolako
Ih pa kako ne zanas ko je King Cobra na forumu
za samopolako
Ih pa kako ne zanas ko je King Cobra na forumu

What i do for the livin'? I live for the livin'.
trojanac napisao:Bio sam danas u banci (Intesa) i kao i što se dalo očekivati, oni nemaju proceduru za to i ne znaju kako tj. na kraju su zaključili da mi ne možemo otvoriti namenski račun za svrhu pomoći jer nismo humanitarna organizacija.grujicd napisao:Trojke, 'oće li ti računi?
Možemo otvoriti još jedan dodatni račun koji ne bi bio oslobođen provizije ni troškova održavanja, što nam ne ide na ruku, a njihova je preporuka da se sredstva uplaćuju na naš standardni račun samo da se naznači svrha da je za pomoć.
Problem je što ne znam kako mi možemo taj novac posle da raspodelimo tj. da li smemo da uplatimo nekom privatnom licu na njegov tekući račun. Mislim da ne može, ali proveriću i tražim još neku drugu opciju. Ne bih da nam sutra poreska pravi problem pa da još platimo i kaznu.
Inače, Banka Intesa je oslobodila provizije sve uplate na namenske račune za podršku građanima u nevolji i otvorila svoj namenski račun. Baš me interesuje kako kad oni nisu humanitarna organizacija?
Ni operater u Call Centru za pravna lica nije znao odgovor, uputili me na našeg savetnika u matičnoj filijali.
Otvori na sebe kao fizičko lice. Nemoj komplikovati.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ima Bax jedan račun za ovakve namene pa ću videti sa njim.
EDIT: Uspeli su apeli za pomoć selu Skela kod Obrenovca koje je bilo odsečeno. Sinoć su evakuisani, ali verovatno zbog naredbe da se ceo Obrenovac evakuiše, pa su i njih evakuisali.
EDIT: Uspeli su apeli za pomoć selu Skela kod Obrenovca koje je bilo odsečeno. Sinoć su evakuisani, ali verovatno zbog naredbe da se ceo Obrenovac evakuiše, pa su i njih evakuisali.
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sa firminog računa ne možeš da isplaćuješ humanitarnu pomoć fizičkim licima, bez plaćanja dodatnih poreza. Tako da ili običan račun fizičkog lica ili da skupljamo keš.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Jedan je Cobra - Cobra Vragec.Dusan napisao:@DW Sreca pa si ti kobra.

- Prikačeni fajlovi
-
- Cobra Vragec.jpg (14.44 KiB) Pogledano 1529 puta
Ja lepo rekoh....paja napisao:trojanac napisao:Bio sam danas u banci (Intesa) i kao i što se dalo očekivati, oni nemaju proceduru za to i ne znaju kako tj. na kraju su zaključili da mi ne možemo otvoriti namenski račun za svrhu pomoći jer nismo humanitarna organizacija.grujicd napisao:Trojke, 'oće li ti računi?
Otvori na sebe kao fizičko lice. Nemoj komplikovati.
Ako je nekom neprijatno, mozete i na moj racun, nije problem, svakako ga prakticno ne koristim...
Re: AW: Vanredna situacija - poplave 2014
Upravo tako.superboss napisao:Što je najgore od svega, to ''kao nekada'' je na manje od deceniju dometa.
Ne verujem da je floyd pre sluzio vojsku.
Zalosno je sto je trebalo da se desi ovako nesto, da bi se videla nemoc vojske i ostalih institucija drzave.
U suprotnom, masa ljudi ne bi imala pojma kakvo je stanje...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
HITNO potreban dobar vozač sa svojim vozilom za prevoz pomoći i volontera. Gorivo obezbeđeno.
Ajmo drugari, mora da ima neko da je slobodan?
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Pazite gde se parkirate

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
A je l moze BMB 98 ?trojanac napisao:HITNO potreban dobar vozač sa svojim vozilom za prevoz pomoći i volontera. Gorivo obezbeđeno.
Tapatalk with Desire 500

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Može Ogi, dao sam tvoj broj.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nemoj da mislis da se ne bih javio da ne radim iako ovde svakako ima boljih vozaca.