Mobilne telekomunikacije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
Meni Telenor nije radio u sobi
To je bio jedan od glavnih razloga što sam prešao na MTS, koji je ujedno i jeftiniji i jedini je imao telefon koji sam hteo.
Sad imam pun domet na istom mestu gde Telenor nije dobacivao.

Sad imam pun domet na istom mestu gde Telenor nije dobacivao.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Imam dobro iskustvo sa kvalitetom usluge, ali paketi su im za moj rezim potrosnje katastrofalni. Uvek sam imao par stotina poruka koje nisam mogao iskoristiti (jako slabo ja to saljem), a placao sam, tako da sam zato presao jer je vip imao dobru akciju sa paketom koji me ne primorava da uzimam poruke. Sad opet imaju za mene beznacajne akcije, a mts ima tacno ono sto mi treba, telefone ne kupujem preko mreze, tako da sam se upravo vratio iz mts-a sa karticom i cekam aktivaciju.Delija napisao:@dragvorl
Shvatio sam da imas dobro iskustvo sa Telenorom zato mi nije jasno ni zasto si bio u VIP-u, a ni zasto prelazis na MTS?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ma svi ti sto se prodaju kao najbolji klepaju po usima samo zbog toga. U FR sa "najboljim" nisam imao signal u stanu u centru grada pa sam ih otkacio i presao na tada najjeftinijeg koji je imao full svuda gde sam se kretao. Ovde je ista prica...
MTS je po meni super.
MTS je po meni super.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ja govorim iz licnog iskustva i iskustva ljudi oko mene, dakle meni je argumentovano do sad najbolji Telenor ovde. Da vip nije napravio ovakve propuste i svinjarije sa KS i ovom promenom imena i jos nekim sitnicama, bio bih mnogo zadovoljniji, ovako su ispali smesni i zalosni. Sad sto se misljenja i iskustva razlikuju je druga stvar.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Privatni telefon mi je MTS, a sluzbeni Telenor i nemam nekih primedbi ni na jedan.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
O tome pricam, ni ja na VIP ne bih imao primedbe da nisu zasrali neke detalje koje mozda 90% korisnika nece koristiti nikad, ali isto tako ja se ne krecem puno po drzavi, mozda im je negde bas los signal, ali eto, meni to trenutno ne igra ulogu. Mnogo je detalja tu u igri.

Komentarisao sam tvoj deo o cenama. "Najbolji" su svuda najskuplji... mozda i nisu direktno najskuplji ali imaju glupave pakete koji su skupi a s druge strane vecini nepotrebni. Oces brz mobilni net? Nema problema ali onda ima da platis i xxx minuta roaminga po EU mesecno. Pa koji ce mi to moj...dragvorl napisao:Ja govorim iz licnog iskustva i iskustva ljudi oko mene, dakle meni je argumentovano do sad najbolji Telenor ovde.
vip ne bi imao ni jednog korisnika manje da je pre 2 godine imao praksu da VIP minute ODMAH koristis, a ostale minute na ostale mreze. A ne oni su takvi papani bili da nemam reci.
I u telenoru se prvo koriste ostali pa telenor minuti.
E da je obrnuto nikad ne bi otisao u minus 

Ne, nego čist profit. Perfidna prevara.
Jok, nego će da ti daju zilion minuta za 1 dinar, jbg ljudi jes da smo mladi u ovom kapitalizmu, ali dajmo malo realnosti
Što se tiče VIP-a, moj je utisak: najbolja reklama, najlošija usluga. Internet im je najlošiji od sve tri mreže.
Iz mog iskustva Telenor je po pitanju mobilnog neta mama. Barem je bio pre.
Jok, nego će da ti daju zilion minuta za 1 dinar, jbg ljudi jes da smo mladi u ovom kapitalizmu, ali dajmo malo realnosti

Što se tiče VIP-a, moj je utisak: najbolja reklama, najlošija usluga. Internet im je najlošiji od sve tri mreže.
Iz mog iskustva Telenor je po pitanju mobilnog neta mama. Barem je bio pre.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
MTS jeste najpovoljniji zbog 50% popusta, ali je moj internet blago rečeno očajan
.
2G, praktično neupotrebljiv
.

3G, i on spor kao puž, al' opet bolji od mrtvog 2G-a

2G, praktično neupotrebljiv

3G, i on spor kao puž, al' opet bolji od mrtvog 2G-a

normalno bi bilo da daju adekvatan broj minuta i da ima za svoju mrezu i za ostale mreze. Te ako zoves svoju mrezu trosis te minute, ako drugu onda ostale. Ili pak kao mts imas minute za sve mreze pa izvoli.