Vanredna situacija - poplave 2014/2016
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
Slika sve govori....strasno

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vec smo pricali o toj slici koja je izgleda photoshop
Brzine idu u H-a !!!

- somi-car
Nisam nesto previse aktivno citao politicke forume pa mi je promaklo..
Zbog cega mislite da je montaza?
Necu dalje da komentarisem da ne bi bilo politickih komentara.
Zbog cega mislite da je montaza?
Necu dalje da komentarisem da ne bi bilo politickih komentara.
Poslednja izmena od somi-car u 22 Maj 2014, 14:39, izmenjeno 1 put ukupno.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kažu ljudi zbog senke na mutnoj vodi itd itd.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
Pogledaj samo full color odraz u mutnoj vodi i to bas gde je senka od necega
Brzine idu u H-a !!!

Jos par sekundi sam analizirao sliku. Osoba sa diskutabilnom senkom nije obasjana suncem, tako da ne bi ni trebalo da ima senku u pravcu senki koje prave ostali objekti.nikaragva napisao:Mislim da gresite, ali voleo bih da se javi neki ekspert za slike.
To sto vi zovete senka, nije senka nego odraz. Odraz u toj vodi se vidi samo u nekoj senci. Pogledajte senku i odraz u njoj amfibije. Tamo gde nije senka, odraz amfibije se ne vidi. Sem ako nije i ona fotosopirana
Istina je negde tamo
Ili je neko jako dobro uradio ps, ili nije niko ni radio.
Nema eksperta za slika?

Poslednja izmena od nikaragva u 22 Maj 2014, 14:46, izmenjeno 1 put ukupno.
- somi-car
Diskutabilno u svakom slucaju.
Nevezano za sliku, ovaj Vulin se dokazao kao teški mentol i ovom prilikom
Pa i na ovoj slici se vide ljudi u vodi a tek komentar na istu je...Day Walker napisao:http://www.google.rs/search?hl=sr&site= ... B526%3B349
Slika te pozicije
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Inace, primetio sam da na drustvenim mrezama radikali i bivsi radikali ovih dana aktivno zavlace jedni drugima, pominju familiju, prete i sl.
Nit razumem vas koji ste zapenili da je fotosop, nit razumem one kojima je bitno dal je neko u vodi do ispod kolena dok se kenjatori vozikaju u PTS-u (gde moze da prodje i TAM 150) i tako dodatno, bespotrebno, raskopavaju asfalt... o potrosnji goriva i samlevenim automobilima da ne pricam.
- Day Walker
Mozemo da diskutujemo o tome, ali npr na 100m odatle je dubina 5m..
Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mnogo dezinformacija kruži gradom tako da ljudi reaguju na iste. Ništa čudno.
Jutros sam čuo priču koju se ne usuđujem da napišem jer mi je morbidna.
Zanimljivo mi je bilo sa kojim uverenjem ljudi to prepričavaju kao da su tamo lično bili i lično videli to o čemu pričaju.
Jutros sam čuo priču koju se ne usuđujem da napišem jer mi je morbidna.
Zanimljivo mi je bilo sa kojim uverenjem ljudi to prepričavaju kao da su tamo lično bili i lično videli to o čemu pričaju.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
ma znam to, ali jel ti stvarno mislis da ce nikolic da se hebava sa tim. a pored toga, to nije bas jednostavno uraditi, znam mnoge koji su pokusali i niko nije uspeo u potpunosti. osim toga, onaj ko se zaista bavi pecenjem brendirane rakije ima svoje kazane, fiksirane, koje ne iznajmljuje nego se samo on sluzi time...nikaragva napisao:
@Dragan
Mozes rakiju da peces kad hoces, ako imas kom, naravno. Kada kom proradi, zatvori se dobro, idealno hermeticki. Moze da stoji i do sledece jeseni, da ne prljas kazan, ako nemas da napunis. Samo je bitno da se dobro zatvori.
Ljudi koji imaju dosta voca, tako i rade. Da se ne bi slomili oko pecenja kada i svi peku, ako nemaju svoj kazan, pa da peku danonocno, onda tako urade. Pa kada se dim razidje, oni onda polako peku i prepecaju, kazan po kazan
tako je barem po sremu sa cime sam se ja sretao proteklih deceniju i kusur otkad imam kazan...
izvinjavam se na offtopicu, a i sama tema je vec postala mucna...
Ma ok, bolje o tome da pricamo, nego o politici 
Pa ne znam da li se Nikolic hebava sa tim, ili samo hebava ale, samo sam rekao da je i to u teoriji moguce
Da ne napadamo coveka bez razloga 

Pa ne znam da li se Nikolic hebava sa tim, ili samo hebava ale, samo sam rekao da je i to u teoriji moguce

Ja i cale pekli pre 10 dana,ostalo nam par burica od jeseni nismo stigli 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To je vrlo diskutabilna stvar. Zasto bi neko iz svog dzepa placao nesposobnost onih koji vode drzavu da zastite svoje gradjane od ovakvih stvari?schonenk napisao:Da je neka normalna drzava pa da se postigne neki opsti konsenzus u drustvu da oni koji nisu pogodjeni izdvajaju procenat svojih prihoda striktno za pomoc ljudima u nekom periodu u skladu sa procenom nastale stete. Problem je sto vise niko nema poverenje u drzavu.
Zato se grade nasipi, planiraju naselja i rade slicne stvari.
Jedno je kad ljudima das priliku da pomogne ko koliko moze i zeli, a drugo je da nekoga na to "prisiljavas".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...