Inače, u kontaktu sam sa predstavnikom Ćircoma, pa ćemo probati da dogovorimo jednu posetu predstavnika Garaže, prilikom koje bi se bolje upoznali sa kompletnom ponudom, a posebno sa modelima na akciji. Neću otkrivati više detalja dok ne postignemo konkretan dogovor. Ako se dogovorim sa njima biće otvorena posebna tema u vezi toga, pa komentare sačuvajte za tu temu, da ne idemo ovde u off topic.
dag81 napisao:Samo ja jedan predlog da dam. Spojimo posetu i posle okupljanje u restoranu Trofej.
Jedino ako je meda penzionisan.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Jest' u pravu si, ali sam mislio da je trofej zatvoren...ne pratim kafanski život izgleda.
A šta je sa forumašima koji već imaju bolje kola od Opela (recimo ja)?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
U specijalnoj ponudi kompanije Fiat Automobili Srbija, Giulietta 1.4 MultiAir 105 KS košta 15.990 evra.
Prema rečima ljudi iz predstavništva, Giulietta je za one u čijim grudima kuca „sportsko srce“.
Model koji je trenutno u specijalnoj ponudi pod haubom ima 1.4 MultiAir motor sa 105 KS.
Progression paket opreme podrazumeva alu felne i audio komande na kožom obloženom upravljaču.
Standardni sadržaj paketa Progression uključuje Alfin D.N.A. sistem koji prilagođava performanse vozila vozačevom raspoloženju ili uslovima na putu.
Giulietta u ponudi opremljena je sistemima koji olakšavaju vožnju i čine je bezbednijom: VDC+Hill Holder+ASR+Q2+ABS+EBD i BAS.
Zahvaljujući Start&Stop funkciji motora moguće je smanjiti potrošnju goriva i emisiju CO2 tokom vožnje u gradskoj sredini.
MultiAir turbo motor od 1.4 litra, najveće snage 105 KS i maksimalnog obrtnog momenta od 206 Nm, omogućava dostizanje brzine od 185 km/h i ubrzanje 0-100 km/h za 10,6 sekundi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...