Vanredna situacija - poplave 2014/2016
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
U obavezi si da clanove svoje porodice (na decu mislim) evakuises jer si odgovoran za njih, dakle postoji mogucnost da odgovaras zbog ne brige nad maloletnim licima ako im se nesto desi a upozoren si!

Od običnih građana, svega je i više nego dosta: ugrožene su spasavali, hranili, oblačili, državi novac uplaćivali, VS i Policiji opremu davali.....Sloba napisao:Od volontera nije malo jer su bili su tu kada je bila prava frka. I od materijalne i novcane pomoci mislim da je to-to, euforija prolazi, zivot tece dalje.
Sent from my HTC One V
Sad, treba da uskoči organizovana država. Stvarno je bilo nefer od nas da joj ne damo, a znate kakva je naša država, ne voli da se lakta.....

S obzirom kako nam većina naroda živi, ovo je stvarno bio podvig.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
superboss napisao:Od običnih građana, svega je i više nego dosta: ugrožene su spasavali, hranili, oblačili, državi novac uplaćivali, VS i Policiji opremu davali.....Sloba napisao:Od volontera nije malo jer su bili su tu kada je bila prava frka. I od materijalne i novcane pomoci mislim da je to-to, euforija prolazi, zivot tece dalje.
Sent from my HTC One V
Sad, treba da uskoči organizovana država. Stvarno je bilo nefer od nas da joj ne damo, a znate kakva je naša država, ne voli da se lakta.....![]()
S obzirom kako nam većina naroda živi, ovo je stvarno bio podvig.

Cuo sam veceras da je UBS banka (jedna od najvecih u svetu, ako ima onih koji su pali sa marsa
) zaposlenima u Ch poslao mail sa apelom za pomoc Balkanu sa dosta slika, prica i sl... Naveli su da sva sredstva koja zaposleni doniraju banka duplira. Em sto dupliraju em sto onda zaposlenima zanimljivo da izbiju pare banki 
Lepo od njih...

Lepo od njih...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
U Pančevu je sinoć bilo masovno plavljenje podruma - carevi iz vodovoda su pre par dana zatvorili izliv kišne kanalizacije prema Tamišu, što bi imalo smisla da je Tamiš opasno porastao, ali je u ovom slučaju imalo suprotan efekat pošto se od onog pljuska brzo prepunio sistem i sve je krenulo da kulja napolje. Ulice su bile kao reke. Ušla je voda i nama u podrum ali srećom imamo kanal pa se tu slilo. Ostale komšije su imale dosta veću štetu. Još jedan pokazatelj kako su nestručni i nesposobni ljudi na vodećim pozicijama.
http://rtvpancevo.rs/Vesti/Lokal/kisnic ... aneva.html
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/468335 ... va-naselja
Sad je zemlja puna vode, pa cim je jača kiša odmah plavi. Kod mene u bašti je i ova kiša danas, narpavila potop.
Sad je zemlja puna vode, pa cim je jača kiša odmah plavi. Kod mene u bašti je i ova kiša danas, narpavila potop.
- grujicd
Sad čujem da je komšiji u Pančevu u podrumu bio auto kad se izlila kišna kanalizacija i da je voda stigla do pola prozora. Volvo star par godina
Znači debili iz pančevačkog vodovoda su izveli da kiša napravi štetu kao da je došlo do poplave

Znači debili iz pančevačkog vodovoda su izveli da kiša napravi štetu kao da je došlo do poplave

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Skoplje je sinoć pogodio zemljotres jačine 3,7 stepeni Rihterove skale, a istovremeno se sručilo i nevreme sa gradom i pljuskovima koji je poplavio delove grada.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/468459/PO ... m-i-gradom
Pa nek mi neko posle kaže da nema tog Haarpa!?
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/468459/PO ... m-i-gradom
Pa nek mi neko posle kaže da nema tog Haarpa!?

Posetite www.garaza.rs !
haha, ne pocinji trojke...

eto vidis, i kad nema poplave, mi je napravimogrujicd napisao:U Pančevu je sinoć bilo masovno plavljenje podruma - carevi iz vodovoda su pre par dana zatvorili izliv kišne kanalizacije prema Tamišu, što bi imalo smisla da je Tamiš opasno porastao, ali je u ovom slučaju imalo suprotan efekat pošto se od onog pljuska brzo prepunio sistem i sve je krenulo da kulja napolje. Ulice su bile kao reke. Ušla je voda i nama u podrum ali srećom imamo kanal pa se tu slilo. Ostale komšije su imale dosta veću štetu. Još jedan pokazatelj kako su nestručni i nesposobni ljudi na vodećim pozicijama.

Juče je avion nadletao poplavljena područka u prilasku Surčinu... Toga ima toliko mnogo, zapanjujuće, čitava jezera na sve strane. Uzimajući u obzir da je ozbiljna kiša stala 9 dana pre toga, ne mogu ni da zamislim kakva je slika bila pre 7-8 dana.
Nisam mogao da slikam koliko mi se srce steglo, neverovatan prizor. Ovako nešto se ne zaboravlja.
Nisam mogao da slikam koliko mi se srce steglo, neverovatan prizor. Ovako nešto se ne zaboravlja.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dakle, nemojte posalice i doskocice bilo koje vrste u ovu temu. Off prebacen u prikladniju temu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- grujicd
I ja ih prijavio čim sam video, najviše iz radoznalosti da vidim kako se to radi. I odbili me posle par minuta. Posle su izgleda nadobijali još žalbi pa su pogledali malo bolje o čemu se radi.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Isti slucaj. Odmah sam dobio info kako je po njima to sve ok. Dok sam evo malipre dobio kako su promenili odluku.