Naši snimci saobraćajnih situacija

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Saobraćajna Kamera
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2013, 17:41
Garaža: Nissan Almera Tino 1.8
Kontakt:

Re: Naši snimci saobraćajnih situacija

Post od Saobraćajna Kamera »

Fenomenalni ste :)
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Hvala, trudimo se.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kamero prihvati jednom i ti primedbu, nije tesko.
Korisnikov avatar
Saobraćajna Kamera
Reactions:
Kontakt:

Ne vidim kako se ne vidi da je primedba prihvaćena, a opet se vrlo lako akcentuje samo predmet primedbe a ne i sve ostalo na snimku.
Da ne ponavljam opet ono što je mislećima jasno na prvu loptu.
Znaš, apsolutno je nekorektno izigravati logiku i činjenice zarad hvatanja Saobraćajne Kamere u prekršaju. Da me ne mrzi i da ima ikakvog smisla razmenjivati mišljenja na temu toga što nisam propustio onu ženu na pešačkom potrudio bih se da fizički dokažem da je bila u mrtvom uglu.
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

pesaci i ginu bas zato sto ih neko ne vidi... ako ne vidis dobro idi kod ocnog, ako opet ne vidis nemoj da vozis. valjda je logicno da usporis pred svaki pesacki, pogotovu ako ne vidis bas lepo :)

inace ona je vec zakoracila na pesacki, tako da si je sigurno video ali nisi hteo da stanes... bitno je da vidis kad god neko nije dao migavac kad se prestrojava :kuku:
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Ja toj zeni ne bih stao i da sam je video. Nije ugrozio pesaka, niti imam utisak da je ona pogledala levo pre izlaska na pesacki. Samo ti dokumentuj, publika je tu da podbada...

Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Dobro ljudi, jeste da se slažem da je iritantno da on ne propusti pešaka a markira zaustavljen auto, ali nemojmo sad da dramimo da je pešak bio realno ugrožen...

Inače, stvarno bi trebao da markiraš i svoje prekršaje, upravo u edukativne svrhe.
Korisnikov avatar
Saobraćajna Kamera
Reactions:
Kontakt:

ADrei napisao:pesaci i ginu bas zato sto ih neko ne vidi... ako ne vidis dobro idi kod ocnog, ako opet ne vidis nemoj da vozis. valjda je logicno da usporis pred svaki pesacki, pogotovu ako ne vidis bas lepo :)

inace ona je vec zakoracila na pesacki, tako da si je sigurno video ali nisi hteo da stanes... bitno je da vidis kad god neko nije dao migavac kad se prestrojava :kuku:
Kao što rekoh: fenomenalni ste :)

@Grujic: obrati pažnju da je prvi komentar posle klipa udario samo na taj detalj (pored čak 2 prolaska na crveno i obilaženje preko pune linije). Takođe, objasnio sam odmah da na toj udaljenosti od pešačkog realno nisam ni mogao da vidim ženu koja se provukla između automobila. Kamera jeste jer je nekih 50cm ispred i iznad mojih očiju i apsolutno bez prepreke. Iz pozicije vozača je apsolutno nevidljiva zbog ugla na čijem putu se nalazi stub. Ne znam šta nije jasno.
Poslednja izmena od Saobraćajna Kamera u 29 Maj 2014, 23:24, izmenjeno 1 put ukupno.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Po meni prihvatanje primedbe je odgovor - da u pravu si, a ne izgovori i dokazivanja kako nisi mogao da je vidis. Gleda se krajnji rezultat a to je da nisi stao na pesacki kada je pesak bio u zoni kada treba da mu stanes, zato je predvidjeno i da se pred pesackim uspori i predvidja da li postoji mogucnost da neko zakoraci.

Ovo jeste minorna stvar i stvarno nema nista strasno u tome ali ako ocemo ovim klipovima da ukazujemo na greske onda je sasvim ok pomenuti i tu a slozices se da je medju tvojim snimcima bilo i banalnijih.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

A neko od vas bi stao?

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

ja ne bih stao, ali bi me on onda snimio i napisao kako sam strasno bahat kako ugrozavam pesaka i sl... kao sto radi na vecini snimaka gde snima prolazak kroz zuto svetlo, prestrojavanje bez migavca i slicne gluposti, gde uvopste i nema prekrsaja.

@Saobraćajna Kamera
bitno je da si ovde video pesaka!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6GXmvRrZgOA
Poslednja izmena od ADrei u 29 Maj 2014, 23:24, izmenjeno 4 puta ukupno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

trojanac napisao:A neko od vas bi stao?
Svi, u mestu. :djavo:

Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 29 Maj 2014, 23:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Saobraćajna Kamera
Reactions:
Kontakt:

ADrei napisao:ja ne bih stao, ali bi me on onda snimio i napisao kako sam strasno bahat kako ugrozavam pesaka i sl... kao sto radi na vecini snimaka gde snima prolazak kroz zuto svetlo, prestrojavanje bez migavca i slicne gluposti, gde uvopste i nema prekrsaja.

@Saobraćajna Kamera
bitno je da si ovde video pesaka!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6GXmvRrZgOA
Da, opet je nejasno? Dokumentujem slučajeve koji su nedvosmisleno jasni.

Ako ti idu na nerve ili ego nemoj da gledaš.
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

nedvosmisleno je jasan i ovaj slucaj kad ti nisi stao.
Korisnikov avatar
Saobraćajna Kamera
Reactions:
Kontakt:

Opet nas vraćaš na poziciju gde se ne pravi razlika između vozačke greške, mrtvog ugla, iznuđene situacije na jednoj strani i očigledne bahatosti i svesnog pravljenja prekršaja.
Odgovori