Naši snimci saobraćajnih situacija
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Naši snimci saobraćajnih situacija
Ček ček, a kako ti proceniš šta je očigledna bahatost??
Misliš da nikoga od onih koji su prošli na žuto nije zaslepelo sunce, ili eto vozačka greška?
Ili ko nije propustio pešaka, možda isto nije video kao i ti?
Upravo je u tome poenta, što ti takve stvari snimkom označiš kao bahatost.
Misliš da nikoga od onih koji su prošli na žuto nije zaslepelo sunce, ili eto vozačka greška?
Ili ko nije propustio pešaka, možda isto nije video kao i ti?
Upravo je u tome poenta, što ti takve stvari snimkom označiš kao bahatost.
Kakve to veze ima, realno?trojanac napisao:A neko od vas bi stao?
Tapatalk with Desire 500
Niko ovde ne bi stao tom pesaku, jer zaista nema potrebe, ali je po zakonu obavezno stati mu.
Kao i ovaj gore snimak pikapa, gde je isti prekrsaj preuvelican od strane coveka iz cije perspektive su sve haos prekrsaji, osim kada ih on cini.
Koje je on prekrsaje napravio, za oduzimanje dozvole, mislim na onu voznju suprotnim smerom, i zaustavljanje u suprotnom smeru, samo zato sto njemu to odgovara, ali kada se to spomene, svi su budale, samo on pametan.
Takav stav nije u redu, pogotovo od strane nekoga ko je uzeo pod svoje da skrece paznju narodu, na prekrsaje u saobracaju.
On svoje greske ne priznaje, makar crko, a tudje preuvelicava.
Meni ne bi smetalo ni mene da snimi, kada ja sam priznajem svoje greske, cak i odgovarajuci deo na snimku koji sam ja postavio, gde ja udaram pijanog pesaka, jer sam skrenuo pogled sa puta, na radio.
Znaci bole me uvo sto stavlja snimke ljudi koji prave prekrsaje, ali me nervira sto nema sile da cisto prizna bilo koji svoj, a verujem da to zivcira i ostale ljude koji prate njegov yt kanal, ili ucestvuju u ovoj temi na forumu.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Poslednja izmena od Xepoj87 u 29 Maj 2014, 23:50, izmenjeno 4 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
lepo, svi su bahati osim njegaGrujic napisao:Ček ček, a kako ti proceniš šta je očigledna bahatost??

- Saobraćajna Kamera
- Pridružio se: 24 Dec 2013, 17:41
- Garaža: Nissan Almera Tino 1.8
- Kontakt:
@Grujic: sasvim je jasno sa snimka, za onoga ko hoće objektivno da gleda. Vidi, uostalom, snimak busa iz Sarajevske ulice. Naravno da sam prosuđujem šta je bahato a šta ne jer se uglavnom nalazim odmah iza vozila i svedok sam događaja. Ne kačim snimke gde sam procenio da vozač nije mogao drugačije da postupi (iznuđene situacije).
@Heroj87: Dođi svakog radnog dana do vrtića "Duško Radović" na Vidikovcu, oko 15h pa gledaj.
@Heroj87: Dođi svakog radnog dana do vrtića "Duško Radović" na Vidikovcu, oko 15h pa gledaj.
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema sta ja da gledam, to sto svi vi to radite ,ne znaci da nije ono sto je po pravikima saobracaja jasno. To sto u Strahinica svi staju uz trotoar na ukicu, jer nema mesta negde drugo, ne znaci da je po zakonu, samo da drugi to kuliraju, jer je postalo normalno.
I makar ti i prosao kroz 3 crvena svetla, meni ne umanjuje, niti pojacava recimo situaciju gde su oni stali do prodavnice uz trotoar na tvom snimku, ali upada u oci kada ti svoje prekrsaje sakrivas, opravdavas, i negiras, a tudje istices, pa cesto i preuvelicavas.
A nije ovde niko retardiran u vugla, pa da ne zna sta ke prekrsaj a sta nije, i da ne moze da okvirno proceni tezinu istog.
I makar ti i prosao kroz 3 crvena svetla, meni ne umanjuje, niti pojacava recimo situaciju gde su oni stali do prodavnice uz trotoar na tvom snimku, ali upada u oci kada ti svoje prekrsaje sakrivas, opravdavas, i negiras, a tudje istices, pa cesto i preuvelicavas.
A nije ovde niko retardiran u vugla, pa da ne zna sta ke prekrsaj a sta nije, i da ne moze da okvirno proceni tezinu istog.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja bih, i uvek stajem.trojanac napisao:A neko od vas bi stao?
Tapatalk with Desire 500

Eih, stanes kada pesak zakoraci na suprotnu stranu pesackog, a ti 1m od istog?
Pa naravno da stane, kad je u frci da ga SK ne snimi, pa da izadje u ovoj pogrdnoj temi isprozivan sto dise.
Ti bahati se ne javljaj 

- Saobraćajna Kamera
- Pridružio se: 24 Dec 2013, 17:41
- Garaža: Nissan Almera Tino 1.8
- Kontakt:
Ne, nije poenta u tome što tamo to svi radimo već u tome što bi onaj ko bi hteo da se propisno zaustavi morao da zaustavi saobraćaj u čitavoj ulici zbog ovih drugih koji već stoje na pogrešnoj strani.Xepoj87 napisao:Nema sta ja da gledam, to sto svi vi to radite ,ne znaci da nije ono sto je po pravikima saobracaja jasno. To sto u Strahinica svi staju uz trotoar na ukicu, jer nema mesta negde drugo, ne znaci da je po zakonu, samo da drugi to kuliraju, jer je postalo normalno.
Dalje nema svrhe pisati kada ne postoje elementarni uslovi za razmenu mišljenja. Ne mislim da ovde ima "retardiranih u vugla", ali svakako ima nezrelih, sujetnih i nadasve neobjektivnih.
Kraj.
http://www.youtube.com/user/saobracajnakamera" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo nek si ti objektivan.
Kad bi ti bio malo samokritičniji diskusija bi bila smislenija. Što se mene tiče samo snimaj i kači i živi u svom svetu u ome su svi loši, a samo si ti bezgrešni. Ponekad se seti one ko da baci kamen prvi.
Kad bi ti bio malo samokritičniji diskusija bi bila smislenija. Što se mene tiče samo snimaj i kači i živi u svom svetu u ome su svi loši, a samo si ti bezgrešni. Ponekad se seti one ko da baci kamen prvi.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Obrisao sam post koji je bio spreman za slanje, necu da dolivam ulje na vatru, ali SK bi mogao prvo da pocisti svoje dvoriste. Toliko.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Tad ne stanem, jebigaXepoj87 napisao:Eih, stanes kada pesak zakoraci na suprotnu stranu pesackog, a ti 1m od istog?

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Saobraćajna Kamera napisao:@Grujic: sasvim je jasno sa snimka, za onoga ko hoće objektivno da gleda. Vidi, uostalom, snimak busa iz Sarajevske ulice. Naravno da sam prosuđujem šta je bahato a šta ne jer se uglavnom nalazim odmah iza vozila i svedok sam događaja. Ne kačim snimke gde sam procenio da vozač nije mogao drugačije da postupi (iznuđene situacije).
Jeli durze po cemu si ti kvalifikovani da ocenjujes sta je prekrsaj a sta nije?Jel imas zavrsen saobracajni fakultet?Toliko znas propise da ljude koji rade polukruzno de je dozvojeno zigoses kao bahate vozace, a svoje prekrseje opravdavas.